Penktadieni einu pas S i Jolsana ir si cikla startuosime su 1 IUI. Palinkekite man sekmes, to paties linkiu ir visoms jums
 .
.

.
.

.
. 

.
. . Linkiu kad pirmas būtų ir paskutinis
 . Linkiu kad pirmas būtų ir paskutinis  Tyrymų dar nesidarėte ? Priežastys neaiškios dar ?
 Tyrymų dar nesidarėte ? Priežastys neaiškios dar ?

. Linkiu kad pirmas būtų ir paskutinis
 . Linkiu kad pirmas būtų ir paskutinis  Tyrymų dar nesidarėte ? Priežastys neaiškios dar ?
 Tyrymų dar nesidarėte ? Priežastys neaiškios dar ? .
. , linkiu ilgai cia neuzsibut, sekmytes su pirmuoju IUI
 , linkiu ilgai cia neuzsibut, sekmytes su pirmuoju IUI   

, kai visą laiką turėjau ypatingai stiprius nagus. Ar galėjo čia nuo ovitrelio ir duphastono plius bromcriptino susilpnėti ir taip staigiai?
 , kai visą laiką turėjau ypatingai stiprius nagus. Ar galėjo čia nuo ovitrelio ir duphastono plius bromcriptino susilpnėti ir taip staigiai?
 .
. nu nėra gyvenime pasisekė ir stebuklais aš netikiu, t.y. kad kada nors stebuklas atsitiks man.
 nu nėra gyvenime pasisekė ir stebuklais aš netikiu, t.y. kad kada nors stebuklas atsitiks man.

nu nėra gyvenime pasisekė ir stebuklais aš netikiu, t.y. kad kada nors stebuklas atsitiks man.
 nu nėra gyvenime pasisekė ir stebuklais aš netikiu, t.y. kad kada nors stebuklas atsitiks man. .
. Tai šiandien pasiėmiau iš ankstesnės ginės tyrimų kopijas ir lauksiu 2nio. Dedu paskutines viltis į ją
 Tai šiandien pasiėmiau iš ankstesnės ginės tyrimų kopijas ir lauksiu 2nio. Dedu paskutines viltis į ją   

Tai šiandien pasiėmiau iš ankstesnės ginės tyrimų kopijas ir lauksiu 2nio. Dedu paskutines viltis į ją

(na, gal viltis neapleis ir po apsilankymo pas S.)
  (na, gal viltis neapleis ir po apsilankymo pas S.)