Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūristės kursai

Nors daugybė panašių temų jau buvo, domina kuo šviežesnė info - kokius manikiūro/pedikiūro kursus rekomenduojate rinktis Kaune? Kuriuose geriausiai paruošia? 

Atsakyti
Mielosios, gal kas atrade savaitgalio kursus Vilniuje? Nes kolkas negaliu eiti savaitiniu kursu. Aisku kainyte didesne ju buna..bet ka dabar.

Ir gal zinote kokia protinga kaina butu manikiurininkes kabinetuko nuomai? Idomus butu Jusu pastebejimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nuo rudens planuoju mokytis manikiuro-pedikiuro specialybes, jau kaip ir buvau apsisprendus eiti i Eliza, bet prisiskaiciau visokiu atsiliepimu ir pasimeciau smile.gif Gal yra tokiu, kurios tik baige, arba dar mokinasi, butu geriau Vilnius, ir gali papasakot ar viskas liux smile.gif mano drauge ten mokinosi pries n metu, tai labai patenkinta. As irgi nenoriu tik pasimokinti, kur kursai trunka pora dienu-savaite, noriu ismokti ir jaustis drasiai darbe smile.gif bet kazkaip Vilniuje daugiau nieko gero nerandu. Didziausias privalumas man Elyzoje, kad daug praktikos ir nereikia savo modeliuku.
Atsakyti
Uzmirsta tema visai unsure.gif Gal dar kas atsiliepimu del manikiuro-pedikiuro kursu Kaune visgi turetu? 4u.gif
Atsakyti
Jeigu norite mokėti už kursus 350 eur/mėn. ir prancūzo lakavimo subtilybių mokytis iš yotube, likus kelioms savaitėms iki egzamino, tai eikite mokytis į Elizą biggrin.gif O jei rimtai, tai tikrai nerekomenduoju šios mokyklos.
Atsakyti

Keliu temą.

 

Kur Kaune gerai paruošia manikiūrininkes? Nagavita, Karmen beauty, Jitl?

Kur pačios mokėtės, manikiūrininkės?!

Atsakyti