Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 35 tema

QUOTE(Jucke @ 2011 11 16, 14:50)
Aš aš turiu Dream open cardigan, nešioju S, pirkau XS. Man laaaabai jis fainas  4u.gif

bigsmile.gif ar nekanda? ax.gif Beje, jei nepaslaptis, su kokia krutines apimtim pirkote XS?
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 11 16, 15:08)
bigsmile.gif ar nekanda?  ax.gif Beje, jei nepaslaptis, su kokia krutines apimtim pirkote XS?

Šiaip nepastebėjau, kad "kastų" lotuliukas.gif Su 88 cm pirkau XS. Jei pečiai neplatūs - galima rizikuoti ir XXS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2011 11 16, 15:17)
Šiaip nepastebėjau, kad "kastų"  lotuliukas.gif Su 88 cm pirkau XS. Jei pečiai neplatūs - galima rizikuoti ir XXS  4u.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2011 11 16, 15:32)
Merginos, o kaip šitie dydžiai, gal kuri turite, didinti?

Pouch-pocket cardigan

Esu 180cm., klubai 106cm., galvoju imti visus L g.gif

Si su 83 cm krutine pirkau XS 4u.gif Viskas ciki, tik rankoves galetu siek tiek platesnes but, jau ka nora po apacia pasivilkus sunkoka ji apsirengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2011 11 16, 14:50)
Aš aš turiu Dream open cardigan, nešioju S, pirkau XS. Man laaaabai jis fainas  4u.gif

O sakykit ar jis normaliai susisiaucia? ir ar tie galai ilgesni priekyje, nes is nuotraukos atrodo, kad ilgesni. as kazkaip nemegstu pliku pilvu vaiksciot, tai mastau, ar eitu ji man kazkaip su dirziuku ar sage susisiausti...
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2011 11 16, 17:27)
O sakykit ar jis normaliai susisiaucia? ir ar tie galai ilgesni priekyje, nes is nuotraukos atrodo, kad ilgesni. as kazkaip nemegstu pliku pilvu vaiksciot, tai mastau, ar eitu ji man kazkaip su dirziuku ar sage susisiausti...

Turejau, bet man spalvyte netiko morkine. Dejau is isparduotuve - nieks nepirko, o be reikalo liezuvis.gif Drauge pamate gyvai is kart paeme. Jai taip tinka wub.gif Kai pamatau vis groziuosi. Ji tamsi, ta spalvyte labai tinka.

Man didziausia ispudi paliko jo siltumas. Is tiesu, labai labai siltas. Netrumpas, susisiaucia graziai. Tinka su dirziuku. Man gal susiaustas jis labiau patiko. Didintas dyzdiu gal net daugiau. Bet as vistiek imciau XS, o siaip nesioju S.

Vienintelis minusas - burbuluojasi.

Merginos,

zinau simta kart kalbeta, bet kai buvo neaktualu perskaiciau ir pamirsau blush2.gif Merino vilnos megztukus plaunu rankomis, bet po skalbimo jie tokie nesvelnus kieti, kaip popieriaus lapas tampa. Nesuprantu ka darau ne taip g.gif Kaip juos atgaivinti???
Galvoju, gal skalbiklis netikes, naudoju Sonnet vilnai ir silkui.

Papildyta:
QUOTE(Jucke @ 2011 11 16, 16:17)
Šiaip nepastebėjau, kad "kastų"  lotuliukas.gif Su 88 cm pirkau XS. Jei pečiai neplatūs - galima rizikuoti ir XXS  4u.gif

Megztukas tikrai nekanda 4u.gif

Jucke,

kokia spalvyte emet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 11 16, 13:17)
Nelabai, gal 0,5 dydzio g.gif Nekanda 4u.gif

Butu grazus sijonukas
http://www.jcrew.com...D=1321442146196

Bet cia doh.gif
http://musingsonmtn....-2011-pt-2.html

as tai nesuvokiu uz ka tokius pinigus moketi
cia pats gali pasisiuti nereikia net jokiu gabimu nusipirk max 0.5 m. o gal ir maziau biggrin.gif medziagos sonus susiuk ir guma isiverk thumbup.gif biggrin.gif
mama vaikystej tokius siudavo doh.gif nors ir nesiuveja
is storo audinio siuti sijona su guma man tai cia kazkas nesuvokiama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 16 lapkričio 2011 - 17:00
SVEIKOS MERGAITES!

Skaitant jusu postus ir ziurint idetas foto kazkaip ir man noras sukilo uzsisakyt ka nors is J.Crew.
va sita suknele mane domina. gal turit kuri, kaip ji gyvai atrodo?
Kazin man su S ir 168 cm 4 dydis tiktu?

http://www.jcrew.com...D=1321456747517
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 11 16, 16:54)
zinau simta kart kalbeta, bet kai buvo neaktualu perskaiciau ir pamirsau blush2.gif Merino vilnos megztukus plaunu rankomis, bet po skalbimo jie tokie nesvelnus kieti, kaip popieriaus lapas tampa. Nesuprantu ka darau ne taip g.gif Kaip juos atgaivinti???
Galvoju, gal skalbiklis netikes, naudoju Sonnet vilnai ir silkui.

Vilnonius rūbus skalbiu su šampūnu (apimtį didinančiu) biggrin.gif Nesiburbuliuoja, nesitraukia ir visada švelnūs lieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 11 16, 16:54)
Turejau, bet man spalvyte netiko morkine. Dejau is isparduotuve - nieks nepirko, o be reikalo liezuvis.gif Drauge pamate gyvai is kart paeme. Jai taip tinka wub.gif Kai pamatau vis groziuosi. Ji tamsi, ta spalvyte labai tinka.

Man didziausia ispudi paliko jo siltumas. Is tiesu, labai labai siltas. Netrumpas, susisiaucia graziai. Tinka su dirziuku. Man gal susiaustas jis labiau patiko. Didintas dyzdiu gal net daugiau. Bet as vistiek imciau XS, o siaip nesioju S.

Vienintelis minusas - burbuluojasi.

Papildyta:
Megztukas tikrai nekanda 4u.gif

Jucke,

kokia spalvyte emet? bigsmile.gif

Manasis irgi morka lotuliukas.gif Bet aš tamsi 4u.gif O dėl burbulavimosi - taip sakyčiau saikingai. Man plunksnuotis kažkaip labiau tai linkęs daryti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 16 lapkričio 2011 - 19:17
QUOTE(wowavyva @ 2011 11 16, 14:23)
kaip ispudziai merginu, kurios bonnie blouse turejo gauti? as jau gailiuos, kad neemiau jos, kai buvo mano dydis+norima spalva...

Persiprašau, kad taip ir nebeparašiau.. tai vaikai, tai vyras cool.gif ..

Gavau 2 dydį, alyvinės/rožinės? spalvos.. man laaaabai graži wub.gif , bet ji pas mane šilkinukė vienintelė, tai neturiu su kuo palyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 11 16, 20:54)
Persiprašau, kad taip ir nebeparašiau.. tai vaikai, tai vyras  cool.gif ..

Gavau 2 dydį, alyvinės/rožinės? spalvos.. man laaaabai graži  wub.gif , bet ji pas mane šilkinukė vienintelė, tai neturiu su kuo palyginti  ax.gif

o su kokia krutines apimtimi tinka?
Atsakyti