QUOTE(AJIRA @ 2013 12 06, 10:09)
Pirma karta girdziu, kad tokiuose skrydziuose, nera net televizoriaus, pledu, o valgyti dave? Reiskia su Alaska Airlines neskrisim, as kiek ziuriu tai su Amerikos Airlines skrydziai patogus, bet negi ten irgi televizoriu nera. Mes kai skridom i Australija, tai buvom nusiteike sunkiam skrydziui, bet nuskridom lengvai, o skryzio laikas atrodo panasus.
O ka pamatete JAV? nes mes tai galvojam Los Andzele savaite pabuti, kazkur aplinkui apvaziuoti.
Aš galvoju, kad 5-6 val. dar nėra laikomas tokiu ilgu skrydžiu, kad duotų pledukus ir televizorius būtų, be to, ten laikomas vietiniu skrydžiu, o tokiuose visada komforto mažiau

Man labiausiai visgi užkliuvo tai, kad lėktuvas buvo beproto prišaldytas, kiek teko skraidyti, na tikrai nė viename tokiame šaltame neskridau, ne veltui Alaskos avialinijos

Valgyti davė bet už pinigus, o nemokama tik mažų sausainiukų pakelis, gėrimai nealkoholiniai ir ta proga, kad skrendama į Havajus, prieš nusileidžiant dar visiems po nemokamą pina koladą pasiūlė, bet kadangi aš buvau taip sušalusi nuo nežmoniškos temperatūros lėktuve, tai ta pina kolada su ledukais nelabai daug malonumo suteikė

Bet šiaip, kiek yra tekę skristi su JAV avialinijomis, nemanau, kad ir kitos žymiai geresnės būtų, ten JAV viskas primityvu, svarbu kad laiku ir saugiai į tikslą lėktuvas pristatytų, o viduje komforto mažai būna. American airlines vieną kartą per Atlantą yra tekę skristi, tai iš visų mano kelionių, tik LOT'as prastesnis buvo, ir vienintelės, kur už ausines TV žiūrėjimui reikėjo pinigus mokėti, taigi kaip ir yra TV, filmus rodo, bet jie mokami

Ir pats lėktuvas toks gana aptriušęs pasirodė... Bet iš LA skristi į Havajus gera mintis, ten manau daugiau pasirinkimo būtų, nors... Aš nebuvusi Los Andžele, bet buvę pažįstami sakė, kad ten didelis šiukšlynas, tai gal geresnė mintis, jei dar vakarinėje pakrantėje kuriam laikui apsistojant, būtų San Franciskas

Mes patys prieš Havajus Niujorke ir Sietle dar kiek pabuvome, taip gavosi tą kartą