Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis "Nežiniukas"

Nutariau leisti vaiką į darželį dabar. Logopedė rekomendavo "Nežiniuką". Gal kas lankėt ar kokių atsiepimų girdėjot?
Atsakyti
Mane irgi domintų šis darželis, jis mums netoli namų. Jei apie tą patį kalbam, Vakarų gatvėj? Aš ieškau lopšelio savo bachūriukui.
Ar čia koks specializuotas darželis? Švietimo skyriaus informacijoje rašoma, kad jis skirtas intelekto ir kompleksinius sutrikimus turintiems vaikams.
Gal laja jau ką nors sužinojai apie tą darželį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anette: 04 gegužės 2006 - 22:48
Kai man 2002metais prireikie lopselio savo pirmagimiui, domejausi apie si darzeli. Taciau tuomet buvo tik neigaliu vaiku grupes, sveikus vaikucius tik planavo priimti.
Todel nukeliavom i kitoje gatves puseje esantu "Kulverstuka".
Taciau dabar zinau, kad ten lanko ir sveiki vaikuciai. Nesenai atsikrauste kaimyne, kuri ten savo dvi mergytes leidzia. Smulkiau nesiteiravau, bet minejo, kad ir vaikai, ir ji patenkinta darzeliu.
Atsakyti
Pernai metais teko savaite palankyti šita darželi. Svao dukra leidau i sveiku vaikučių grupę, tačiau lygiai po savaiyės, dėl auklitojos neapsižiūrėjimo mano vaikas patyrė labai sunkų kojo lūžį, gydėmės pusę metu, kol vėl galėjom bent po truputį pradėti vaikščioti, teko patirti kelias operacijas ir daug laikopraleisti rebilitacijoj. Nesakau, kad taip gali ir vėl pasikartoti, bet man šitas darželis pasitikėjimo nebekelia.
Atsakyti
Sveikos. Mano sunus lanko sveiku vaiku grupe ir jau metai laiko. Tikrai labai patenkinta esu. Ir aukletojos geros, rupestingos, vaikai priziureti.
Atsakyti
QUOTE(Kendra @ 2007 03 23, 13:41)
Pernai metais teko savaite palankyti šita darželi. Svao dukra leidau i sveiku vaikučių grupę, tačiau lygiai po savaiyės, dėl auklitojos neapsižiūrėjimo mano vaikas patyrė labai sunkų kojo lūžį, gydėmės pusę metu, kol vėl galėjom bent po truputį pradėti vaikščioti, teko patirti kelias operacijas ir daug laikopraleisti rebilitacijoj. Nesakau, kad taip gali ir vėl pasikartoti, bet man šitas darželis pasitikėjimo nebekelia.

Šitam darželyj yra viena labai pavojingos konstrukcijos čiuožykla, kurioje, manau, ir įvyko ši nelaimė. Vaikai, čiuožinėdami, pastoviai ten užsikabina kojas. Taigi, išvados nedaromos čia schmoll.gif
Atsakyti
musu bachuiukas cia lanko jau 2 metus thumbup.gif niekuo negalime skustis! aukletojos tiesiog fantastika wub.gif ir uzsiemimu pilna biggrin.gif ir soka ir manksta ir dar logopede yra thumbup.gif niekuo negalim skusis ir berniokas noriai eina 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi lankom šį darželį ir esame patenkinti thumbup.gif
Mes naujokai, bet džiaugiamės aplinka, auklėtojom, šiluma, vaikas noriai eina į darželį, nors galvojau, kad turėsiu problemų, nes mažius pagrandukas, prisirišęs prie mamos. Viskas kol kas einasi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau si rudeni pameginti leisti savo maziu i si darzelis,nes voskelios minutes kelio nuo namu. Jei dabar uzregistruociau, ar gautumem vieta? Ar iskart nestis kysi? Ir gal, mamytes, zinot, koks menesinis mokestis? Ir apskritai, ar ten yra grupes 1,6 metu leliukams? unsure.gif
Atsakyti
mes nuo siandien irgi pradejom lankyti "Neziniuka" ax.gif
Pirma diena,bet sekesi gerai... 4u.gif tikiuosi taip bus ir toliau cool.gif
Atsakyti
Mes jau šiame darželyje 7 mėnesiai ir esame labai patenkinti ir auklėtojomis, ir logopedė šauniai dirba su mano mažiumi, ir renginių bei švenčių čia netrūksta thumbup.gif Einame į darželį pasišokinėdami thumbup.gif
Atsakyti
Ar is darzelis prie VARPO gimnazijos ? g.gif
Atsakyti