Mane irgi domintų šis darželis, jis mums netoli namų. Jei apie tą patį kalbam, Vakarų gatvėj? Aš ieškau lopšelio savo bachūriukui.
Ar čia koks specializuotas darželis? Švietimo skyriaus informacijoje rašoma, kad jis skirtas intelekto ir kompleksinius sutrikimus turintiems vaikams.
Gal laja jau ką nors sužinojai apie tą darželį?
Ar čia koks specializuotas darželis? Švietimo skyriaus informacijoje rašoma, kad jis skirtas intelekto ir kompleksinius sutrikimus turintiems vaikams.
Gal laja jau ką nors sužinojai apie tą darželį?
Kai man 2002metais prireikie lopselio savo pirmagimiui, domejausi apie si darzeli. Taciau tuomet buvo tik neigaliu vaiku grupes, sveikus vaikucius tik planavo priimti.
Todel nukeliavom i kitoje gatves puseje esantu "Kulverstuka".
Taciau dabar zinau, kad ten lanko ir sveiki vaikuciai. Nesenai atsikrauste kaimyne, kuri ten savo dvi mergytes leidzia. Smulkiau nesiteiravau, bet minejo, kad ir vaikai, ir ji patenkinta darzeliu.
Todel nukeliavom i kitoje gatves puseje esantu "Kulverstuka".
Taciau dabar zinau, kad ten lanko ir sveiki vaikuciai. Nesenai atsikrauste kaimyne, kuri ten savo dvi mergytes leidzia. Smulkiau nesiteiravau, bet minejo, kad ir vaikai, ir ji patenkinta darzeliu.
Pernai metais teko savaite palankyti šita darželi. Svao dukra leidau i sveiku vaikučių grupę, tačiau lygiai po savaiyės, dėl auklitojos neapsižiūrėjimo mano vaikas patyrė labai sunkų kojo lūžį, gydėmės pusę metu, kol vėl galėjom bent po truputį pradėti vaikščioti, teko patirti kelias operacijas ir daug laikopraleisti rebilitacijoj. Nesakau, kad taip gali ir vėl pasikartoti, bet man šitas darželis pasitikėjimo nebekelia.
QUOTE(Kendra @ 2007 03 23, 13:41)
Pernai metais teko savaite palankyti šita darželi. Svao dukra leidau i sveiku vaikučių grupę, tačiau lygiai po savaiyės, dėl auklitojos neapsižiūrėjimo mano vaikas patyrė labai sunkų kojo lūžį, gydėmės pusę metu, kol vėl galėjom bent po truputį pradėti vaikščioti, teko patirti kelias operacijas ir daug laikopraleisti rebilitacijoj. Nesakau, kad taip gali ir vėl pasikartoti, bet man šitas darželis pasitikėjimo nebekelia.
Šitam darželyj yra viena labai pavojingos konstrukcijos čiuožykla, kurioje, manau, ir įvyko ši nelaimė. Vaikai, čiuožinėdami, pastoviai ten užsikabina kojas. Taigi, išvados nedaromos čia

musu bachuiukas cia lanko jau 2 metus
niekuo negalime skustis! aukletojos tiesiog fantastika
ir uzsiemimu pilna
ir soka ir manksta ir dar logopede yra
niekuo negalim skusis ir berniokas noriai eina

mes nuo siandien irgi pradejom lankyti "Neziniuka"
Pirma diena,bet sekesi gerai...
tikiuosi taip bus ir toliau

Pirma diena,bet sekesi gerai...

Ar is darzelis prie VARPO gimnazijos ?