Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis "Nežiniukas"

QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 22, 22:42)
Mano sūnus lanko šį darželį nuo 4-rių.Tiesa,vienoj grupėj naktinukė vaikus skriausdavo verysad.gif ,bet kai perkėlė į kitą grapę tai viskas pasitaisė ir auklėtojos papuolė thumbup.gif . Maniškis jau paskutinius metus jame,nes šį rudenį jau bus pirmakleckis.  bigsmile.gif O,kas liečia vaikų ugdymą? Tai esu patenkinta  thumbup.gif .Ir švenčių ir išvykų vaikams būna,tad dėl šito esu pilnai patenkinta smile.gif . Tik kaip jau minėjau,tas nesusipratimas su ta naktinuke pradžioj mane smarkiai nuvylė  verysad.gif Ir kiek žinau dar ji vis tebedyrba,nes yra sena šio darželio darbuotoja. g.gif .

Nelabai supratau, kad toji naktinukė? blush2.gif Ar jūs paliekat savo vaikelį miegoti nakčiai?
Kaip smagu - jau keliausit į mokyklą 4u.gif
Aš ir mačiau pro langą rolleyes.gif kad vaikučiams būna įvairių švenčių ir renginių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 23, 12:42)
Nelabai supratau, kad toji naktinukė?  blush2.gif Ar jūs paliekat savo vaikelį miegoti nakčiai?
Kaip smagu - jau keliausit į mokyklą  4u.gif
Aš ir mačiau pro langą  rolleyes.gif kad vaikučiams būna įvairių švenčių ir renginių  thumbup.gif

Dažnai tenka palikt verysad.gif ,nes pati naktim dyrbu,o vyras paromis dyrba. Pradžioj tai išviso vyras savaitėm būdavo komandiruotėse po visą Lietuvą. verysad.gif O šiaip nuo dvejų metukų lankėm kitą dieninį darželį. Bet kadangi persikraustėm gyventi kitur ir teko pereit į geriau apmokamą darbą netoli namų. Tai ir pasirinkom šitą darželį.
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 23, 15:03)
Dažnai tenka palikt verysad.gif ,nes pati naktim dyrbu,o vyras paromis dyrba. Pradžioj tai išviso vyras savaitėm būdavo komandiruotėse po visą Lietuvą. verysad.gif O šiaip nuo dvejų metukų lankėm kitą dieninį darželį. Bet kadangi persikraustėm gyventi kitur ir teko pereit į geriau apmokamą darbą netoli namų. Tai ir pasirinkom šitą darželį.

Suprantu, ką jau padarysi, kad tenka palikti. Tai svarbiausia, kad vaikutį gerai prižiūrėtų mirksiukas.gif Na mums dar ankstoka, tik taip domiuosi, kur čia geriau vesti į darželį. Ir kiek esu girdėjus, kad iš anksto reikia užsirašyti.
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sandra 29,norejau taves pasiteiraut,kurioj grupei vyksta tokie dalykai,kad aukletoja skriaudzia vaikus.Maniske taip pat lanko si darzeli,ir taip pat turiu nusiskundimu vienai aukletojai,negraziai elgiasi su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(rosmas @ 2009 02 28, 18:01)
Sandra 29,norejau taves pasiteiraut,kurioj  grupei vyksta tokie dalykai,kad aukletoja skriaudzia vaikus.Maniske taip pat lanko si darzeli,ir taip pat turiu nusiskundimu vienai aukletojai,negraziai elgiasi su vaikais.

Mano mažius lanko spec.grupe,nes yra neįgaliukas. Aš dažnai bandžiau aiškintis,kaip čia yra,kad vaikas skundžiasi kad kažkokia Marytė(LYGTAIS TOKS NAKTINUKĖS VARDAS BUVO) jį skriaudė. Beto kai vakarais jį atvesdavau,tai kai ji būdavo iškart vaikas verkdavo. verysad.gif Bet auklėtojos nesileido į kalbas,atseit tokių dalykų tikrai pas juos nebūna. schmoll.gif g.gif Gaila vaiką būdavo palikti, verysad.gif bet kai perkėlė į priešmokyklinukų grupę,viskas aprimo. Dabar ten ir auklėtojos thumbup.gif ir naktinukės smile.gif .
Atsakyti
4u.gif sveiki, ir mano sūnus lanko si darzeli jau ketveri metai. Esu patenkinta ir vaiko ugdymu ir nuolat vyksta ivairus renginia, šventes, spektakliai, isšvykos. mes jau buve net keliose grupese, visur auklėtojos labai geros ir šeimininkės. O tos ciuozyklos , kaip ir daugumoje darzeliu, juk visko pasitaiko, negalima kaltinti tik aukletoju. Pavyziui, mano vaikas yra labai judrus, jis megsta tas ciuozynes, ciuozineja, juk nelaimiu visur ir namie pasitaiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmas @ 2009 02 28, 19:01)
Sandra 29,norejau taves pasiteiraut,kurioj  grupei vyksta tokie dalykai,kad aukletoja skriaudzia vaikus.Maniske taip pat lanko si darzeli,ir taip pat turiu nusiskundimu vienai aukletojai,negraziai elgiasi su vaikais.

sveika, gal gali pasakyti kokioje grupeje tavo vaikelis, ir kas ten tokia aukletoja, kuri negraziai elgiasi. Noreciau zinoti, nes nenorime papulti i ta grupe. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo 555 @ 2009 03 06, 17:40)
sveika, gal gali pasakyti kokioje grupeje tavo vaikelis, ir kas ten tokia aukletoja, kuri negraziai elgiasi. Noreciau zinoti, nes nenorime papulti i ta grupe. verysad.gif  doh.gif

Dabar maniškis EŽIUKŲ grupėj,bet šitoj gr. viskas thumbup.gif ,o anoj-kur prieš kelis metus buvo,- tai tik galiu pasakyti tik tiek kad pirmam aukšte kur 3įėjimo durys po dešine puse..Ir yra įėjimas iš lauko pusės. Kiek žinau dabar ten 4-5metukų vaikai būna. Naktinukė lygtais Marytė,kiek pastebėjau tada-jos visi vaikai bijojo,kurie likdavo nakvoti. verysad.gif Ji sena to darželio darbuotoja,tai matyt už tai ir laiko ją. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 03 06, 21:47)
Dabar maniškis EŽIUKŲ grupėj,bet šitoj gr. viskas  thumbup.gif ,o anoj-kur prieš kelis metus buvo,- tai tik galiu pasakyti tik tiek kad pirmam aukšte kur 3įėjimo durys po dešine puse..Ir yra įėjimas iš lauko pusės. Kiek žinau dabar ten 4-5metukų vaikai būna. Naktinukė lygtais Marytė,kiek pastebėjau tada-jos visi vaikai bijojo,kurie likdavo nakvoti. verysad.gif Ji sena to darželio darbuotoja,tai matyt už tai ir laiko ją. blush2.gif

Dėkui,kad parašei,mes esame "saulučiu " grupeje, ten labai puikios auklėtojos ir naktinėlės, bet esame metus lanke ir ta grupe, apie kuria rasei, bet jokiu konfliktu nera buve, aukletojos jau su patirtimi, vaikai visada uzimti budavo ir naktinelei vaika palikdavau ramiai...jis nenoredavo eiti namo , o i darzeli eidavo noriai. Zinoma, visko gali pasitaikyti... smile.gif Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo 555 @ 2009 03 07, 09:30)
Dėkui,kad parašei,mes esame "saulučiu " grupeje, ten labai puikios auklėtojos ir naktinėlės, bet esame metus lanke ir ta grupe, apie kuria rasei, bet jokiu konfliktu nera buve, aukletojos jau su patirtimi, vaikai visada uzimti budavo ir naktinelei vaika palikdavau ramiai...jis nenoredavo eiti namo , o i darzeli eidavo noriai. Zinoma, visko gali pasitaikyti... smile.gif Sėkmės thumbup.gif

Dėkui. drinks_cheers.gif Na visko visur pasitaiko. ax.gif Mano vaikas hyperaktyvus reikalauja daug dėmesio ir kantrybės,tad galbūt dažnai buvo ir skriaudžiamas. g.gif verysad.gif Nes mažai kas jį supranta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 03 05, 21:35)
Mano mažius lanko spec.grupe,nes yra neįgaliukas. Aš dažnai bandžiau aiškintis,kaip čia yra,kad vaikas skundžiasi kad kažkokia Marytė(LYGTAIS TOKS NAKTINUKĖS VARDAS BUVO) jį skriaudė. Beto kai vakarais jį atvesdavau,tai kai ji būdavo iškart vaikas verkdavo. verysad.gif  Bet auklėtojos nesileido į kalbas,atseit tokių dalykų tikrai pas juos nebūna. schmoll.gif  g.gif Gaila vaiką būdavo palikti, verysad.gif bet kai perkėlė į priešmokyklinukų grupę,viskas aprimo. Dabar ten ir auklėtojos  thumbup.gif  ir naktinukės smile.gif .

Maniske kaip tik ir lanko ta gr,kur naktinuke vardu Maryte.Bet mazoji buna iki vakaro tik,nakciai nepalieku.Teko man su ja pabendraut,net keista,kad ji galetu skriausti vaikus,atrode tokia maloni,bet aisku sunku sprest apie zmogu,is trumpo bendravimo.Ir beto,nezinai kas ten vyksta,kai aukletoja viena su vaikais g.gif.O vaikas manau tokiu dalyku neissigalvotu smile.gif
Atsakyti
ČIUOŽYKLA , KURIOJE VAIKAI UŽSIKABINDAVO KOJAS, JAU SUTVARKYTA. DABAR JI NEPAVOJINGA thumbup.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hera: 18 kovo 2009 - 11:52