Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

QUOTE(Contessa @ 2012 10 13, 08:03)
Aciu  4u.gif  KELPA isbandem - geras dalykas  kad paima is namu, nors su Ciobita butu lyg ir pigiau.
Del Kelpos, kas nepatiko, kad buvo prisakyta,priprasyta paskambinti is anksto, kai ivaziuos i Norvegija, kada mazdaug kuria tiksliai diena atvaziuos siuntinys, kad vyras galetu pats pasiimti - tai to jie nepadare. Paskambino jau pasimetes vairuotoas, nerandatis adreso, kad vyras atvaziuotu jo pasitikti ir pasiimti pats siuntinio, tai vyras darbo metu turejo 'kabeti' ant telefono, kad nupasakotu kelia.
Sekani karta isbandysim kita vezeja.  ax.gif

O as ir buciau rekomendavus ciobita 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasiteirauti ar galesiu gauti invalidumo pasalpa Norvegijoje? Lietuvoje jos rastiskai atsisakius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 11 04, 18:37)
Sveikutes, norejau pasiteirauti ar galesiu gauti invalidumo pasalpa Norvegijoje? Lietuvoje jos rastiskai atsisakius.  g.gif

ne
Atsakyti
Sveikos merginos gal zinot kiek galima is norvegijos y lietuva vezti pampersus? gimines atakuoja kad parvest o mes nezinom ka atsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amir'a @ 2012 09 30, 19:01)
ir as noriu, kaip cia but galima gauti  4u.gif ?

as taip pat jungiuosi prie norinciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos gyvenancios Norvegijoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif norejau paklausti gal yra cia kas nors gyvenantis Kongsberg'e ar netoli jo....butu malonu sukontaktuoti ax.gif
Atsakyti
Mano vyras kartais parveza pampersu, bet nedaug. Tai irgi vienas kitas papraso.... Ten parduotuveje nuejus gali nusipirkti tik dvi pakuotes, taigi ir is tos salies daug isvest negalima, nes buna, kad patikrina. g.gif
Papildyta:
Jei reikia kazka vezti i Norvegija ar parvezti tai galite kreiptis duosiu vieno zmogaus tel nr.
Atsakyti
Sveikos, gal yra gyvenanciu Haugesunde, butu smagu susipazinti ir pabendrauti, nes vienai cia baisiai liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astamaa @ 2012 11 23, 17:00)
Sveikos, gal yra gyvenanciu Haugesunde, butu smagu susipazinti ir pabendrauti, nes vienai cia baisiai liudna verysad.gif

Sveika, neliudek viena cia renkasi Norvegijos pleputes. Susirasi draugiu ir is savo miesto. O, jei ne tai smagiai paplepesi su gyvenanciom NO. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 24 lapkričio 2012 - 15:14
QUOTE(virga @ 2011 11 20, 09:48)
Issiunciau programa i AZ kur galima mokintis norvegu kalba nemokamai. Sekmes!  mirksiukas.gif

ir man blush2.gif

Atsakyti
Gal galetu man kas padeti tokiu klausimu. Atvykau i Norvegija liepos men, gavau darbo kontrakta 50 proc. Iki naujuju nuo rugpjucio 1 d. Neseniai suzinojau, kad esu nescia. Gimdyti terminas liepos men. Kaip man butu su gimdymo pasalpa? Skaiciau, kad reikia buti isdirbus ne maziau 6 men. Per paskutinius 10 men. Nuo Kokios datos skaiciuoja tuos 10 men.? Nuo gydytojo nustatytos gimdymo datos ar isejimo i dekretines datos? Kokia CIA sistema?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 26, 17:25)
Gal galetu man kas padeti tokiu klausimu.  Atvykau i Norvegija liepos men, gavau darbo kontrakta 50 proc. Iki naujuju nuo rugpjucio 1 d. Neseniai suzinojau, kad esu nescia. Gimdyti terminas liepos men. Kaip man butu su gimdymo pasalpa? Skaiciau, kad reikia buti isdirbus ne maziau 6 men. Per paskutinius 10 men. Nuo Kokios datos skaiciuoja tuos 10 men.? Nuo gydytojo nustatytos gimdymo datos ar isejimo i dekretines datos? Kokia CIA sistema?

dešimt mėn. nuo nustatytos gimdymo datos. Tai tavo atveju kažkur nuo spalio? būt geriau ilgiau padirbti, negu kad iki naujųjų..
Atsakyti