Pirkau metus ir tris menesius deveta navington cadet. Pirma blogybe, kad pirkau internetu is vilniaus, kai pati esu is siauliu, todel pasitikejau tik vaizdu nuotraukose, galvojau kad geros bukles ir yra, kaip pasakoja pardaveja

gavau-remas traskejo nesmoniskai, net ir lygiu keliu vaziuojant, o jau kilnojant ant bortuku tai gerokai einantis per ausis tas traskesys, priekiniai ratukai sutike nors ir maziausia kliuti uzlinksta po vezimu praktiskai, ten yra man atrodo kazkokia apsauga nuo ju nulauzimo, tie taip spyruokliuoja atseit, bet vistiek atrodo kad kiekviena karta nulausiu nuo saligatvio plyteliu nelygumu pvz...net nebesuprantu ar taip ir naujiems..ar cia jau naudojimo pasekme ar apskritai gal brokas..

to traskejimo neapsikentus nusiunciau i garantini, tai esu pasibaisejus "mazylio ratu" aptarnavimu, atsiliepia rusisku akcentu kalbantis vyriokas-nemandagus iki nukritimo, jau net pasakiau kad neurgztu cia i rageli kai as su juo normaliai kalbu..parase laiska, kad vezima atgausiu po triju-keturiu dienu po issiuntimo is savo namu (viena diena vyksta i vln, viena diena taiso, viena diena vaziuoja i siaulius), negavus vezimo po 4dienu skambinu aiskintis-vel tas pats nemandaguolis loja i rageli, kad velai gavo vezima (patikrinau siuntose, gavo iskart kita diena kai issiunciau, o meluoja kad po poros dienu), dar pradejo aiskint, kad visas vezimas traska, nes nevalau-nepriziuriu, klausiu kaip reikia priziuret jo manymu vezimo remo "vidurius", sako-su suspaustu oru praputinet ir silikonu tept :DDDD jooooo, tai ir isivaizduoju kaip namie turiu ir suspausto oro aparata ir silikono kibira...zodziu sutapimas, kad vaziuojam i vilniu savaitgaliui, tai pati pasiimsiu is serviso ta vezima, pasiziuresim ir kas toks per vienas ten kitam telefono gale, yra apie ju darbuotoja ir skundai.lt kaip apie aferista parasyta, manau cia tas pats

apskritai patarciau nepirkti mazylio ratuose...
Apskritai navington cadet daug skelbimu, kad parduoda devetus, bet dar su garantija, manau jie greitai "byra"

ir skuba jais atsikratyt...