QUOTE(aulina @ 2011 12 14, 14:45)
Aš apie savo namuką irgi galvojau pigiau pasistatyti, bet žvelgiant į bendrą sąmatą, galėčiau pasakyti, kad jeigu būčiau žinojusi, kad tiek išleisiu, 100 proc. nebūčiau pradėjusi statybų. O dabar pasistatėme ir netgi gyvename. Optimizmas yra gerai, linkėčiau daugiau optimizmo pradedantiems, o pinigų vis tiek atsiras, svarbu didelis noras ir užsibrėžto tikslo siekimas. Realizmas, galvojimas apie brangiausią varijantą numuša ūpą, daugiau nieko.
Mano kitoks pvz. nes pirkome daug brangių medžiagų, realiai gal ir nebuvo būtina. Vis tiek manau, kad 100 t. įmanoma turėti nediduką namuką
Mano kitoks pvz. nes pirkome daug brangių medžiagų, realiai gal ir nebuvo būtina. Vis tiek manau, kad 100 t. įmanoma turėti nediduką namuką

Nereikia galvoti apie brangiausia varijanta.. As kai planavausi nama,paemiau vidurki. 1500 litu uz m2 vadinasi tureciau pasistatytii uz 350 000 Tikiuosi jei pats daug ka darysiu tilpsiu,bet kadangi pas mane kartais tokios genialios mintys kaip storesnis siltinimas,siltesni langai,galbut geoterminis (kuris beje sildymo sistemoje man duotu 10-15 t isbrangima),tai galiu ir neitilpti i suplanuota suma.
Bet tai toli grazu ne 100 000...
Tiesa,apie gerbuvi net nesneku..
sakyti zmogui kad jo,daryk,gal issisuksi su 100 t,perdidelis ziaurumas,nes zmogus sustos pusiaukelej ir tada verks... Geriau nesisvaistyti tokiais pasakymais.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 12 14, 14:56)
Apie kainas dar galėčiau pasakyti šiai dienai šypseną keliantį dalyką: maždaug prieš 8 metus vienas statybomis užsiimantis vyriškis sakė, kad be 30 000 Lt sau pradėti statybų neverta
Nulius teisingai parašiau
Paskui medžiagų kainos greitai šoktelėjo aukštyn.

Aha,as kazkada irgi galvojau kad galima nama uz 60 000 pasistatyti..