QUOTE(aulina @ 2011 11 11, 13:49)
ačiū už mintį
Užkišiu angą su apšilitinimo vata. Pastebėjau, kad laša tik ortakiai, kurie išeina į šiaurinę pusę per stogą.
Kaip gerai šis forumas, kiek patarimų
Esme ... bent jau pas mane buvo, kad nepatektu garai i ta tarpini sluoksni, kuriame ta susikta vata yra, tada joje jie kondensuojasi, o galiausiai susala i leda
Taigi as uzsukaus su juosta ta antra sluoksni prie pirmo, kad tarp ju niekas nebepatektu
Aisku jei nera rekuperacijos gali ir vidianiame vedinimo vamzdzio sluoknyje kauptis kondensatas.
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2011 11 11, 22:23)
Man dar Iris patiko plyteles, gal nebuvai?
Iris savo dali plyteliu tiekia i Bauhof, Ermitaza, tik nuolaidas pas save duoda labai juokingas ~15%, tai teko man is Ermitazo pirkti su 25%
Papildyta:
QUOTE(laimingas @ 2011 11 12, 09:44)
......is Iris dviem vonioms... Imsim is paradyz kolekcijos. Tai sake kad reiktu laukt apie 3 savaites... Na tiek laiko dar galim palaukt...
Siaip jupojoje tos pacios paradyz kainuoja beveik 10-20 proc brangiau (ir sake kad gal kokius 5 proc nuleistu kainos)

....
5% nuolaida

- Iris ypatumai, klaunu saika susedus isivaizduoja pasaulio bambom.
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 11 12, 10:21)
Tai is vilniaus matyt is dvarcionio veze? Nes jei lenku firmos taij lauksiu ilgai

na bet uzsuksiu ir ten del visa ko

jei tik bus ko noriu..
Tiek Irisas, tiek Arsenalas palaiko kai kurias plyteles sandelyje

O jei ir veza is kokiu lenku tai buna kad per savaite parveza, priklauso nuo gamintojo
Papildyta:
Mes viska Irise arba Arsenale imam, pamenu kazka ermitaze buvau nuziurejus uzsakomo - paaiskejo kad jie per Iris uzsakineja

Su laukimu tai jooo, ilgiausiai teko laukt pusantro menesio
Taro kito tas pacias Parzdyz ir dar kazkokias Iris yra kaip ir atstovai, todel ir tas pats Arsenalas is ju perka. Kiek aiskinausi toms lenkiskoms plyteles jie ten per jega gal butu galeje isspausti 17-18%...bet vivien daugiau nei tiesiogianiai atstovai.