Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(jova @ 2011 11 12, 11:21)
Ar visi darot voniose hidroizoliacija?

mes hidroizoliavome tik duso sriti, vonia nemaza, nebus pirties efekto, nemanau, kad butina visur izoliuoti.
Atsakyti
[quote=kreizzy,2011 11 12, 12:39]
Ar visi darot voniose hidroizoliacija? Mes po savaites klijuosim dar viena vonia, tai nusprendziau nedaryt (padarysiu tik kur bus dusas: sienas ir grindis). PRies tai vaiko vonioj visur grindim dejom ir dar tas juostas pirkom, o dabar ismasciau taip: jei truks koks vamzdis tai vistiek viskas sienose, wc potinkine sistema ir t.t. - zodziu jei kas nutiks vistiek uzlies pirma auksta, juk nebus taip kaip kinuose kad pro kriaukle prasiverztu vanduo 4u.gif
[/quote]
mes tepem visur hidroizoliacija ir mums aiskino kad ji butina smile.gif thumbup.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2011 11 12, 09:43)
Sveiki.
Ar jus nebandet ieskoti duru cia http://www.tegodurys.lt/
Girdejau gerus atsiliepimus 4u.gif

Jau nelabai viska bepamenu kai domejausi durimis, bet atrodo kad Tego durys labai jautrios ibrezimams unsure.gif O gal tai buvo Totum durys g.gif

QUOTE(Osera @ 2011 11 12, 10:22)
mes irise laukeme  kelias dienas kol is vilniaus sandeliu .tai gal ir jus isirinktumete irise kazka ka turi sandeli

Mes Irise uzsakinejome is Ispanijos tai sake per men. atves bet gavom po 3 sav. O kai kurias iskart ar po sav. gavom (ne ispaniskos aisku).
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 11 11, 13:49)
ačiū už mintį  4u.gif 
Užkišiu angą su apšilitinimo vata. Pastebėjau, kad laša tik ortakiai, kurie išeina į šiaurinę pusę per stogą.
Kaip gerai šis forumas, kiek patarimų  wub.gif

Esme ... bent jau pas mane buvo, kad nepatektu garai i ta tarpini sluoksni, kuriame ta susikta vata yra, tada joje jie kondensuojasi, o galiausiai susala i leda doh.gif
Taigi as uzsukaus su juosta ta antra sluoksni prie pirmo, kad tarp ju niekas nebepatektu thumbup.gif
Aisku jei nera rekuperacijos gali ir vidianiame vedinimo vamzdzio sluoknyje kauptis kondensatas.
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2011 11 11, 22:23)
Man dar Iris patiko plyteles, gal nebuvai?

Iris savo dali plyteliu tiekia i Bauhof, Ermitaza, tik nuolaidas pas save duoda labai juokingas ~15%, tai teko man is Ermitazo pirkti su 25% tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(laimingas @ 2011 11 12, 09:44)
......is Iris dviem vonioms... Imsim is paradyz kolekcijos. Tai sake kad reiktu laukt apie 3 savaites... Na tiek laiko dar galim palaukt...
Siaip jupojoje tos pacios paradyz kainuoja beveik 10-20 proc brangiau (ir sake kad gal kokius 5 proc nuleistu kainos)  doh.gif ....

5% nuolaida thumbup.gif - Iris ypatumai, klaunu saika susedus isivaizduoja pasaulio bambom.
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 11 12, 10:21)
Tai is vilniaus matyt is dvarcionio veze? Nes jei lenku firmos taij lauksiu ilgai smile.gif na bet uzsuksiu ir ten del visa ko smile.gif jei tik bus ko noriu..  doh.gif

Tiek Irisas, tiek Arsenalas palaiko kai kurias plyteles sandelyje mirksiukas.gif O jei ir veza is kokiu lenku tai buna kad per savaite parveza, priklauso nuo gamintojo
Papildyta:
Mes viska Irise arba Arsenale imam, pamenu kazka ermitaze buvau nuziurejus uzsakomo - paaiskejo kad jie per Iris uzsakineja biggrin.gif Su laukimu tai jooo, ilgiausiai teko laukt pusantro menesio  doh.gif

Taro kito tas pacias Parzdyz ir dar kazkokias Iris yra kaip ir atstovai, todel ir tas pats Arsenalas is ju perka. Kiek aiskinausi toms lenkiskoms plyteles jie ten per jega gal butu galeje isspausti 17-18%...bet vivien daugiau nei tiesiogianiai atstovai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 12 lapkričio 2011 - 22:26
QUOTE(zojux @ 2011 11 12, 22:25)
Esme ... bent jau pas mane buvo, kad nepatektu garai i ta tarpini sluoksni, kuriame ta susikta vata yra, tada joje jie kondensuojasi, o galiausiai susala i leda  doh.gif
Taigi as uzsukaus su juosta ta antra sluoksni prie pirmo, kad tarp ju niekas nebepatektu  thumbup.gif
Aisku jei nera rekuperacijos gali ir vidianiame vedinimo vamzdzio sluoknyje kauptis kondensatas.
Papildyta:
Iris savo dali plyteliu tiekia i Bauhof, Ermitaza, tik nuolaidas pas save duoda labai juokingas ~15%, tai teko man is Ermitazo pirkti su 25%  tongue.gif
Papildyta:
5% nuolaida  thumbup.gif  - Iris ypatumai, klaunu saika susedus isivaizduoja pasaulio bambom.
Papildyta:
Taro kito tas pacias Parzdyz ir dar kazkokias Iris yra kaip ir atstovai, todel ir tas pats Arsenalas is ju perka. Kiek aiskinausi toms lenkiskoms plyteles jie ten per jega gal butu galeje isspausti 17-18%...bet vivien daugiau nei tiesiogianiai atstovai.

Perku su 20proc visada is iris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 11 13, 11:57)
Perku su 20proc visada is iris mirksiukas.gif

Geriau nei juokingi 15%, bet viesvien ne 25% ar dar daugiau ax.gif
Atsakyti
As Ermitaze pirkau plyteles ir visa kita... dazai, glaistai ir tt.. mano klasiokes sunus ten dirba tai gavau daugiau negu 25% nuolaidaS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 11 13, 18:42)
As Ermitaze pirkau plyteles ir visa kita... dazai, glaistai ir tt.. mano klasiokes sunus ten dirba tai gavau daugiau negu 25% nuolaidaS tongue.gif

Uztat mano tevukas ir sako, kad didziausias turtas ne pinigai, o pazintys! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 11 13, 19:17)
Uztat mano tevukas ir sako, kad didziausias turtas ne pinigai, o pazintys!  thumbup.gif

ne imej 100 rublej, a imej 100 druzej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 11 13, 18:42)

O kaip be pažinties gaut tokią nuolaidą ,pamokinkit ax.gif man net į galvą neatėjo prašyt nuolaidos blush2.gif pvz plyteles pirkom,jos akcijinės,tai dar galėjau prašyt pardavėjų nuolaidos? Arba daiktą kokį be akcijos ,tai galiu nusidėrėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 11 13, 20:38)
O kaip be pažinties gaut tokią nuolaidą ,pamokinkit ax.gif man net į galvą neatėjo prašyt nuolaidos blush2.gif pvz plyteles pirkom,jos akcijinės,tai dar galėjau prašyt pardavėjų nuolaidos? Arba daiktą kokį be akcijos ,tai galiu nusidėrėt? g.gif

jei akcijines tai nuolaidos nebetaikys,o seip jei perkat diesni kieki prekiu ar didele suma, galima eiti pas vadybinika ir prasyti nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 11 13, 20:38)

Kai pirksi akcijines prekes Ermitaže, būtinai paduok maximos ačiū kortelę, dar pritaikys papildomą nuolaidą, priklausomai nuo to, kiek kortelėje turi Lt. Aš visada taip darau.
Papildyta:
O masajugi gerai, be kortelių ir be akcijų pritaiko nuolaidas thumbup.gif
Atsakyti