kodel nepagalvot apie romanete, o dar geriau - austriete is tokio puosniai prabangaus audinio
o as nelabai suprantu paristu uzuolaidu, ypac WC
kodel nepagalvot apie romanete, o dar geriau - austriete is tokio puosniai prabangaus audinio
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 12, 15:34)
Siuo klausimu as irgi buciau uz austriete, bet cia kalba eina apie uzuolaidas ( jau turimas)
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 12, 11:34)
tas sidabrinis miegamasis
pavyzdys kaip galima isdarkyti klasikini interjera.
pavyzdys kaip galima isdarkyti klasikini interjera.
Kai pamatau tokius langus, tai nors verk...
Taip pjauna mane dabar tie plastikiniai butiniai langai
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 12, 17:34)
Austrijetes taip. Romanetes, asmeniskai man tai ne. Kazkaip per daug staciakampiu man vienas ant kito tokiu atveju butu: siena, langas, lange skirtukai ir dar romanete. Taip ir norisi ta reikala kazkaip atskiesti minkstesnemis linijomis.
O siaip tai nesuprantu, kodel negali buti paristos uzuolaidos. Kazkokie stereotipai kankina?
Papildyta:

tik gryzus namo begau prie kompo galvojau rasiu pasiulymu del lempos
QUOTE(sony @ 2011 12 12, 16:54)
QUOTE(Rasytee @ 2011 12 12, 19:26)
As nesumastau nieko. Ir kaip galima sumastyti kazka normalaus, jei sienos sau, baldai sau, tai lempa dabar prie ko nori derinti, prie sienos ar prie baldu?
QUOTE(Cobre @ 2011 12 12, 18:32)
As nesumastau nieko. Ir kaip galima sumastyti kazka normalaus, jei sienos sau, baldai sau, tai lempa dabar prie ko nori derinti, prie sienos ar prie baldu?
Man vis kirbejo mintis, kad dabar jau ka bepakabinsi, tas ir (ne)tiks 
prie kaimyno tvoros
QUOTE(Rasytee @ 2011 12 12, 17:26)
pagal tą ką matau, Gaudrei tokių ''pramoninių''(taip vadinu) puikių yra,stačiakampiai visokie,man patinka.Bet pagal jūsų mėgiamą stilių gali jum ir nepatikt