QUOTE(raganieška @ 2011 12 22, 18:54)
Tai gana nesudėtinga: vandens vonelėje ištirpini 300gr juodo šokolado, tada dar 100gr įdėjo ir išiungusi ugnį maišė kol ištirpo. Kitame inde ištirpino 100 gr balto šokolado, bet jis sudėtingiau tirpsta. Juodą išpylė ant apvestos skardos patiesusi kepimo popieriaus ir pavartė, kad pasiskirstytų tolygiai į didelį blyną gal 5mm (kaip šitoje foto) tada primėtė visokių riešutų, džiovintų vaisių ir džiovintų šilauogių dėjo (o aš jų ir pirkti nesu mačiusi
) Ant viršaus su šaukštu išpilstė baltą šokoladą (foto pieniškas) ir atšaldė. O tada sulaužė gabalais 
Papildyta:
Ot tai tundra, nemačiau, kad jau receptas įdėtas


Papildyta:
Ot tai tundra, nemačiau, kad jau receptas įdėtas

Jo, taip ir dariau, bijojau, kad tas baltas gabalais nesusoktu, tai idejau pora gabaliuku pienisko sokolado ir sauksteli aliejaus (kazkur Beata buvo minejus) ir istirpo viskas gerai. Silauogiu dziovintu radau maximoje, tik labai brangios..daugiau nepirksiu, pabandziau ir uztenka
