Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(maja7 @ 2011 12 06, 14:02)
Sviestuva ir man maga jau senai nuleisti. Del erdves, tai ji nemaza, apie 50 kv., ir jei pamazinsiu sofu, tai seimyna ant zemes liks sedeti biggrin.gif

Šeimynai atsisėsti labai tinka ant grindų išmėtytos didelės pagalvės. Kai tauta nuo televizoriaus išsiskirsto, tas pagalves galima sudėti vieną ant kitos. Tokiu būdu vietoje trijų fotelių atsiranda pagalvių stirta, kuri vietos užima ne daugiau kaip 1 fotelis, t.y. sutaupomas 2 fotelių plotas ir padaugėja vietos vaikams bėgioti mirksiukas.gif

Bent jau mano vaikai tik džiaugtųsi galėdami nuo grindų teliką spoksoti lotuliukas.gif Jie iš viso gyventų ant grindų, jei tik galėtų (tarp tolygiai po grindis paskleistų visų turimų žaislų) lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 13:57)
Jus manot sviesu kilima ir juoda staliuka?

Taip, šviesų kilimą ir staliuką tokios spalvos kaip pietų stalas. Beje, jis labai tinka pas jus, tikrai nekeisčiau bigsmile.gif

O iš tiesų tai čia tik pamąstymai. Pačios suprantate - žvilgsnis iš šalies... iš tiesų esu dėkinga už nuotraukas, nes ir pati radau idėjų. Pvz. Majos7 nuotraukas pamačiusi supratau, kad man namie visai tiks rudi karnizai, nors iki tol buvau mirtinai užsikepusi baltų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 06 gruodžio 2011 - 16:37
QUOTE(kasiopeja @ 2011 12 06, 17:24)
Šeimynai atsisėsti labai tinka ant grindų išmėtytos didelės pagalvės. Kai tauta nuo televizoriaus išsiskirsto, tas pagalves galima sudėti vieną ant kitos. Tokiu būdu vietoje trijų fotelių atsiranda pagalvių stirta, kuri vietos užima ne daugiau kaip 1 fotelis, t.y. sutaupomas 2 fotelių plotas ir padaugėja vietos vaikams bėgioti  mirksiukas.gif

Bent jau mano vaikai tik džiaugtųsi galėdami nuo grindų teliką spoksoti  lotuliukas.gif  Jie iš viso gyventų ant grindų, jei tik galėtų (tarp tolygiai po grindis paskleistų visų turimų žaislų)  lotuliukas.gif
Papildyta:
Taip, šviesų kilimą ir staliuką tokios spalvos kaip pietų stalas. Beje, jis labai tinka pas jus, tikrai nekeisčiau bigsmile.gif

O iš tiesų tai čia tik pamąstymai. Pačios suprantate - žvilgsnis iš šalies... iš tiesų esu dėkinga už nuotraukas, nes ir pati radau idėjų. Pvz. Majos7 nuotraukas pamačiusi supratau, kad man namie visai tiks rudi karnizai, nors iki tol buvau mirtinai užsikepusi baltų  lotuliukas.gif

Aciu visom uz nuomones. Kaip manot ar sviesus kilimas ilgo plauko tiks, Chaggi modelio, ar cia jau skaitosi pasenes modelis doh.gif

Arba toks ne visai baltas, bet sviesus ir austas:
user posted image
user posted image
ar toki pinta:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 12 06, 14:46)
thumbup.gif  biggrin.gif
Merginos, negi nebus patarimu, komentaru, papeikimu  lotuliukas.gif   ax.gif Labai laukiu  blush2.gif

Tikrai jusu su LaimingaMamyte skoniai panasus biggrin.gif Isijungus pirma foto galvojau,kad tas pats.... biggrin.gif
1.kas man krito i kai,tai nuotraukos apie telika..Mano nuomone,ju ten nereikia.Jos ismetytos be jokios formos.Na,nebent geometriskai-tvarkingai sudeliot sonuose,kiek atskyrus nuo teliko.

2.Mirk -gyvenk sioje sedejimo erdveje kur telikas ,norisi zalumos..Tik ne juku..Tiesiog kokiu egliuku,ar tai saku pamerktu...
http://farm5.static...._b1c0fc6444.jpg
3.Ir ta tamsi komoda man labi pesasi su valgomojo sviestuvu..Man jos is skirtingu operu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 06 gruodžio 2011 - 17:30
QUOTE(Kuti @ 2011 12 06, 17:24)
Tikrai jusu su LaimingaMamyte skoniai panasus biggrin.gif Isijungus pirma foto galvojau,kad tas pats.... biggrin.gif
1.kas man krito i kai,tai nuotraukos apie telika..Mano nuomone,ju ten nereikia.Jos ismetytos be jokios formos.Na,nebent geometriskai-tvarkingai  sudeliot sonuose,kiek atskyrus nuo teliko.

2.Mirk -gyvenk sioje sedejimo erdveje kur telikas ,norisi zalumos..Tik ne juku..Tiesiog kokiu egliuku,ar tai saku pamerktu...
http://farm5.static...._b1c0fc6444.jpg
3.Ir ta tamsi komoda man labi pesasi su valgomojo sviestuvu..Man jos is skirtingu operu cool.gif

ačiū už nuomone 4u.gif
laimingamamyte, as rinkčiausi ta apsiuta smile.gif jei rinktis is pateiktų kilimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 06 gruodžio 2011 - 18:23
maja7, man pas jus nuotraukos negraziai isdestytos.. va keli pavyzdziai kaip reikia teisingai ir graziai padaryt
user posted image
Atsakyti
Butu idomu pamatyti sio busto likusius kambarius, nes kaip matau irgi grindis raudonmedzio ir balti baldai 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 12 06, 17:24)
Šeimynai atsisėsti labai tinka ant grindų išmėtytos didelės pagalvės. Kai tauta nuo televizoriaus išsiskirsto, tas pagalves galima sudėti vieną ant kitos. Tokiu būdu vietoje trijų fotelių atsiranda pagalvių stirta, kuri vietos užima ne daugiau kaip 1 fotelis, t.y. sutaupomas 2 fotelių plotas ir padaugėja vietos vaikams bėgioti  :

Ir ką aš be tavęs daryčiau thumbup.gif Nes susodinti TIEK subiniočių, kiek pas mane namie didžiausias galvos skausmas doh.gif Buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 14:57)

tokie dabar "ant bangos" Norvegijoj. ir man toks graziausias is visu jusu pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2011 12 06, 23:51)
tokie dabar "ant bangos" Norvegijoj. ir man toks graziausias is visu jusu pavyzdziu  smile.gif

man jis irgi graziausias... bet kaip manot ar tiks pas mane i kambari? Ar tiks spalva???
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 06, 20:01)
Ir ką aš be tavęs daryčiau  thumbup.gif  Nes susodinti TIEK subinyčių, kiek pas mane namie didžiausias galvos skausmas  doh.gif  Buvo  biggrin.gif

Pagarba 4u.gif tiek subinyčių auginti nemenkas darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 06, 22:32)
man jis irgi graziausias... bet kaip manot ar tiks pas mane i kambari? Ar tiks spalva???

manau, kad netgi labai tiks. ir stiliai nera kad pjautusi su baldais ir spalva irgi zemiska, kaip ir viskas kambary. cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 06, 19:49)
maja7, man pas jus nuotraukos negraziai isdestytos.. va keli pavyzdziai kaip reikia teisingai ir graziai padaryt

askaip tiknorejau klausti,ar yra kokios nors taisykles remeliu kabinimui rolleyes.gif dekui Tau 4u.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 07, 01:32)

bet ar jis nera siurkstus?mes tai visi megejai vasara basom kojom po kambarius slampineti,jauciu padukams nebutu jis labai malonus g.gif
Atsakyti