Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

korrne, kaip silta ir miela wub.gif wub.gif wub.gif tu dazniau mums pametek tokiu groziu wub.gif

labai patiko antroj ir 4 fotkej lempos ir kas be ko zvakides wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 06 vasario 2012 - 13:49
O mane tai irgi labai ant skandinavisko jaukumo patrauke wub.gif
Esu tiesiog isimylejus balta spalva + siltas medis...siurpuliukai po kuna laksto ziurint i tokius derinius blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

as labai daug ideju ir detaliu interjerui randu cia - http://www.svajoniuk...viete.lt/idejos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 02 08, 19:41)
O mane tai irgi labai ant skandinavisko jaukumo patrauke  wub.gif
Esu tiesiog isimylejus balta spalva + siltas medis...siurpuliukai po kuna laksto ziurint i tokius derinius  blush2.gif

thumbup.gif viskas labai grazu. ta medine miegamojo siena net issisaugojau
Atsakyti
Na besiruosdama i darbeli, dar kelias foto imesiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

koooks grožis!!! wub.gif
Viskas! Keliauju į Norvegiją shoppintis thumbup.gif

Korne, bent išduok parduotuvės pavadinimą..gal pas juos galima online apsipirkti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunshow: 09 vasario 2012 - 14:35
juodą komodą paimčiau bigsmile.gif
Atsakyti
korrne, ir vel grazu!
gal isduosi kuom uzsiimi kad tokiu lobiu turi? stiliste, fotografe, labai domina tokiu nuotrauku kita puse rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 09 vasario 2012 - 15:32
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 30, 21:49)
Aysum, jus per daug skirtingo stiliaus detaliu norit sukisti i savo namus ir dar tokiu viskai ne skandinavisku.
Uzuolaidas kabinciau tik baltas arba vienspalves kokias, jokiu budu nesirinkciau rastuotu. Lempos stilistiskai nei jusu issirinktos, nei dabar esancios netinka, reiketu kuo paprastesniu, be jokiu israizgymu, ale zvakiu ir pan. Taip pat jokiu lipduku nesirinkciau, geriau jau kabinciau tv ant sienos.

Ar netaps tas mūsų skandinaviškas stilius grynesnis negu Švedijoj? biggrin.gif

Užuolaidos - skonio reikalas, kodėl negalėtų būti raštuotos? Kaip akcentas?
Atsakyti
Nes interjeras toks dalykas, kuriame daznai atsirada ivairiu spalvu ir kt daiktu, kurie pradeda ilgainiui pjautis su uzuolaidom, as bent lietuviu bustuose tai esu pastebejus smile.gif

labai grazu korrne ideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 02 03, 16:48)
Bliooogai, kad ne LT...  verysad.gif
Beje, gal kas Vilniuje tokių šviestuvų užmatėte?

labas, maciau ermitaze.
Atsakyti
Kai pradėjau darytis remontą, buvau įsitikinus kad bus toks skandinaviškas/romantiškas interjeras biggrin.gif Deja, buto plotas labai mažas, tai teko suktis iš padėties, tai gavos kažkoks truputį modernus skandinaviškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 02 09, 14:34)
user posted image
koooks grožis!!!  wub.gif
Viskas! Keliauju į Norvegiją shoppintis  thumbup.gif

Korne, bent išduok parduotuvės pavadinimą..gal pas juos galima online apsipirkti?  ax.gif

Parduotuve vadinasi LIVING, bet online neprekiauja...

QUOTE(Nerytė @ 2012 02 09, 15:31)
korrne, ir vel grazu!
gal isduosi kuom uzsiimi kad tokiu lobiu turi? stiliste, fotografe, labai domina tokiu nuotrauku kita puse rolleyes.gif

Siaip kol kas esu tik paprasta dusele ten, dirbu kasoj, eksponuoju prekes, aptarnauju, padedu klientams... o del foto tai jos daromos profesionalios komandos... o mes tik rezultata gaunam, taip kad tos virtuves neismanau... 4u.gif
Atsakyti