Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF... O gal poilsis?

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 21, 12:16)

Zodziu, paryskinau vitaminus, kurie gerina judruma. Bandyk siaip supirkti, be cinko. Gal tavo vyras daug zaliu darzoviu valgo ar zuvies, tai tada cinkas pas ji normoje.

Na, ka nors tikrai pagers, nors nelabai tikiu nei as, nei vyras, nei gydytojai, kad tie vitaminai ir mineralai daug pades... Bet kadangi dabar ziema, tai aplamai organizmui truksta vitaminu, o dar po tokiu antibu doziu - teks gerti biggrin.gif

Zaliose darzovese lygtai daug vitamino C. O cinko daugiausia austrese, riesutuose (graikiskuose, anakardziu, migdolu), pupelese, jautienoje, versienoje. Cia as buvau radusi tokia informacija, kai domejausi vitaminais plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 21, 12:36)
As paziurejau, bet o ko konkreciai tu ieskai? Zinau, kad geresnes firmos tai Animal ir Gaspari Nutrition. Pvz, del aminorugsciu tai gali sita http://www.papildaip...ducts.php?id=11 kur parasyta Amino 8000, 119 lt.
Bet manau, kad isvengti chalturos geriau specializuotoje paruotuveje nusipirkti... bet kad ir internetinej, maistassportui, pvz.. tada turesi kur pretenzijas reiksti.. na, jeigu jau ka..

Dėkui už patarimą dėl parduotuvės ax.gif tikrai nežinojau nei iš kur nei ką rinktis schmoll.gif Ieškau aišku kažko su tribulus terensis ir dar maca noriu rasti ax.gif
O kas tas Kazlauskas, galimas jo kokius kontaktus, ar žolininkas jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 21, 13:29)
Na, ka nors tikrai pagers, nors nelabai tikiu nei as, nei vyras, nei gydytojai, kad tie vitaminai ir mineralai daug pades... Bet kadangi dabar ziema, tai aplamai organizmui truksta vitaminu, o dar po tokiu antibu doziu - teks gerti  biggrin.gif
maziau gydytojais tikek.. reproduktyvine zmogaus sistema - didziausia misle visatoje. Kai anot visu pasaulio gydytoju esi nevaisinga/-s, gamta paima ir sutvarko taip,. kad trynukus nesioji, kad gimdai viena po kito, kad spermos donoru tampi. Mano asmenine nuomone, moteris buna nevaisinga tik kai neturi gimdos, o vyras - kai gime be kiausineliu. Tiesiog reikia eiti ir eiti i prieki, nes visada truksta tik vieno maziucio elemento, kad pavyktu ir vat tos paieskos to elemento uzima daugiausiai laiko.

QUOTE(Puk @ 2012 01 21, 13:45)
Dėkui už patarimą dėl parduotuvės ax.gif tikrai nežinojau nei iš kur nei ką rinktis schmoll.gif  Ieškau aišku kažko su tribulus terensis ir dar maca noriu rasti ax.gif
O kas tas Kazlauskas, galimas jo kokius kontaktus, ar žolininkas jis g.gif
8-37-220414, kaunas. jis visiskai nepripazista daktaru, ju nekencia, pats yra zolininkas, daug ka pagyde pvz, nuo vezio.. priima 1,3,5dieniais.. zodziu, pas ji reikia eiti su tyrimais, geriausiai kad vyras pats nueitu, moteru jis nelaba megsta. ir per konsultacija nei zodzio apie daktarus. jis pasizymi itin sunkiu charakteriu, bet uztat zoleliu dievas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 21, 13:06)
maziau gydytojais tikek..

Netikiu nei gydytojais, nei farmacininkais schmoll.gif Uztai ir tie sintetiniai vitaminai man kelia itarima. Bent jau man niekada niekas nuo vitaminu nepageredavo, vyrui irgi.

Pas ta zolininka gal as vyra ir nusiusiu. Jam gal butu visai idomu. Nors as irgi noreciau paziureti, nes niekada pas tokius nesu buvusi ax.gif Bet jei sakai, kad bijo moteru... unsure.gif Tu pas ji nejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 21 sausio 2012 - 13:29
QUOTE(*River* @ 2012 01 21, 14:28)
Netikiu nei gydytojais, nei farmacininkais  schmoll.gif  Uztai ir tie sintetiniai vitaminai man kelia itarima. Bent jau man niekada niekas nuo vitaminu nepageredavo, vyrui irgi.

Pas ta zolininka gal as vyra ir nusiusiu. Jam gal butu visai idomu. Nors as irgi noreciau paziureti, nes niekada pas tokius nesu buvusi  ax.gif Bet jei sakai, kad bijo moteru...  unsure.gif Tu pas ji nejai?

nu nebijo jis moteru lotuliukas.gif jis ju labai nemegsta tiesiog lotuliukas.gif
ne, as pas ji neejau. tiesiog cia taip atsitiko, kad viena mano drauge-forumiete ejo pas ji, ji paprase, kad as kai ka atsiusciau jai is klp, o mainais ji nuejusi pas ji uzklause del manes, susakiusi mano vyro duomenis. tai jis ir sumaise zoleles, "kaip savajai".
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 21, 14:38)
nu nebijo jis moteru  lotuliukas.gif  jis ju labai nemegsta tiesiog  lotuliukas.gif

nemegsta = bijo irnesakyk.gif Pazistu as tokiu moteru nekenteju. Jie manes bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 21, 14:06)
8-37-220414, kaunas. jis visiskai nepripazista daktaru, ju nekencia, pats yra zolininkas, daug ka pagyde pvz, nuo vezio.. priima 1,3,5dieniais.. zodziu, pas ji reikia eiti su tyrimais, geriausiai kad vyras pats nueitu, moteru jis nelaba megsta. ir per konsultacija nei zodzio apie daktarus. jis pasizymi itin sunkiu charakteriu, bet uztat zoleliu dievas.

Dėkui 4u.gif
O ar neteko girdėti apie homeopatą Misį Klaipėdoje, kažkaip galviju pas jį nuvažiuoti, Man vaiką ,dar kūdikį ,gydė nuo maisto netoleravimo, tai poveikis pasijuto jau po trijų savaičių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 01 21, 18:51)
Dėkui 4u.gif
O ar neteko girdėti apie homeopatą Misį Klaipėdoje, kažkaip galviju pas jį nuvažiuoti, Man vaiką ,dar kūdikį ,gydė nuo maisto netoleravimo, tai poveikis pasijuto jau po trijų savaičių thumbup.gif

ne-a, neteko.. kazka girdejau apie bioenergetika.. kazkoks stebuklingas..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 22, 15:23)
ne-a, neteko.. kazka girdejau apie bioenergetika.. kazkoks stebuklingas..

Jis dirba geležikelio stoties antrame aukšte, buvęs lyg chirurgas, bet visiškai perėjęs ant homeopatijos, Popovo mokinys. Gydė mano vaiką, po to važiavo mama dėl sanarių ligų, tikrai padėjo. thumbup.gif Kai užklausiau dėl vyro problemų, tai sakė, kad tikrai yra ką paskirti, tame tarpe minėjo bebro sruoglius, Bet sakė dar neskirs tuomet nieko, nes matė mūsų vienerių metukų sūnų, kurį pavadino labai aktyviu, liepė savęs pagailėti, planavimus atidėti nors metams ir atvažiuoti vėliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 01 22, 15:47)
Bet sakė dar neskirs tuomet nieko, nes matė mūsų vienerių metukų sūnų, kurį pavadino labai aktyviu, liepė savęs pagailėti, planavimus atidėti nors metams ir atvažiuoti vėliau lotuliukas.gif

O is kokio isgascio jis planuoja jusu seimos pagausejima? Juk tai jusu asmeninis reikalas, be to, kiek man zinoma, homeopatinius reikia ar ne pusmeti vartoti, plius prisideda 90 dienu spermatogeneze, tai jeigu israsytu vaistu dabar anksciau kaip po 3-6 menesiu tikrai nebutu rezultato. Tai sunus jau butu visas vyras.. Zodziu..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti