QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 00:26)
bytte,
Na didžiuojuosi bent tuo, kad pati irgi svarsčiau apie vasaros arba žiemos tipą

turbūt iš tų svarstymų ir neišlipsiu, gal dar kas turi nuomonę apie mano tipą?
Jokiu būdu nesakau, kad visi vyrai nieko nesupranta ir jiems svarbu aptempta/atvira, bet maniškiui patinka tik aptemptos mano suknelės, visokių po krūtinę sutrauktų, laisvų, apdribusių, krentančių, platėjančių ir kitokių nėmėgsta lygiai taip pat kaip aladino kelnių. Tai šiuo atveju nėra patarimo tinka/netinka, nes jis nesugeba įvertinti, kai išvis yra alergiškas tokiam modeliui ant bet kokios figūros

Bet tiesą sakant vieną kartą irgi esu išgirdusi, kai putojausi, kad pats prašėsi man išrinkti suknelę, bet tik stovi ir mykia "nežinau", tai maždaug, kad negaliu tau pasakyti, kad atrodai blogai. Tai padariau išvadą, jei nieko nesako - reiškia vaizdelis prastas, jei sako gražu - perku. Bet greičiau tai reikalinga tik mano sprendimo užtvirtinimui, nes šiaip tai jo suvokimas apie madą, modelius, figūras, spalvas ir visko derinimą
matyt ir neišlipsi, nes aš tai neišlipu

Vakar tvarkiau nuotraukas ir vėl suabejojau ar tikrai aš vasara... man vis neduoda ramybės šis klausimas.
Tai ir maniškis toks pat. Dažniausiai neturi žalio supratimo. Kaip pasiūlo ką

... ir dar maždaug tau turėtų tikt... va batus rinkaus... kai parodžiau kokio fasono norėčiau, susiraukė, nes tipo kaip aš su tokiais atrodysiu su savo stambiom blauzdom (visus kuriuos siūlė jis, kaip tik ir storino optiškai blauzdas). Kai pasirodžiau, tai sakė tik tokius ir pirk (nepirkau ne del fasono, nepatiko kad juodo zamšo) Tik aš pakeičiau nuomonę apie tuos rūbus kurie vyrams negražūs. kiek pamenu, mano tėtis irgi jiems buvo alergiškas... ir MB taip pat

Kažkaip nusprendžiau, kad jei vyrams negražu, tai nieko gražaus tame rūbe matyt ir nėra. Seniau buvau kardinaliai priešingos nuomonės - tipo nieko tie vyrai tame nesupranta... klausimas tada kas supranta? nežinau kodėl tokią durną nuomonę turėjau.