QUOTE(dominica @ 2011 11 23, 15:53)
va tas desinej man pats paciausias.. ir lupdazis geras, bet- kaip tokia spalva vadinasi?
beje, donstop, dabar kai keli foto su pvz- ar tos moterys visos atitinka tipus, kuriems pavyzdzius rodai, ar cia grynai tik i makiaza ziureti?
Tokį atspalvį turi Essence, spalva seno leidimo Creamy nude, naujo - In the nude:
Žiūrėti reikia tik į makiažus
Dėl Avon - taigi be mėginėlių ten neįmanoma atitaikyti atspalvį, realybėje labai skiriasi nuo pavaizduotų kataloge

Jei kam nors aktualu, galiu parekomenduot Žiemoms labai retai kur kitur užtaikomą atspalvį (turiu omeny iš Avon)
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 15:57)
Čia toks klausimas

Nu man kaip iš kaimo, man tiesiog reikia kad gražu būtų
Gal skaistalus
Na, šimeris yra iš esmės smulkūs blizgučiai. Kur reikia, kad blizgėtų?
Pudra - tai visas veidas blizgės

Jei oda riebi ar mišri, geriau nereikia

Bronzeris su šimeriu labai retai kur pritaikomas, kontūravimo su tokiu nepadarysit. Skaistalai blizgūs - gerai, jei kokiai progai, vakarui.
Šimeris - highlighteris - tai gali būti pudra (biri ar presuota), kremas, stikas, bet būtinai šviesaus atspalvio (baltas, rožinis, auksinis, persikinis, sidarbrinis ir pan) - pabalinti tam tikras veido vietas, taip jį (veidą) galima šiek tiek pakoreguoti. Štai schema, kur tepamas tiks daiktas

:
Ten pat galima tepti ir matinį highlighterį, nes svarbiausiais tikslas ne išblizginti, o išbalinti
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 15:58)
As turiu toki, bet be zalio, visi atspalviai beige/rusvi/rausvi, tik skirtingo sviesumo
Mūsuose tokio net nėra