QUOTE(sunray @ 2011 11 24, 19:01)
jeigu tiko juoda tai ne vasara, ziema

pasitikrinkit dar su ziemos spalvom

Ten nėra juodos, tik tamsiai tamsiai ruda, tamsiai tamsiai `ypač pasenęs` baklažanas, tamsiai tamsiai mėlyna, bet dabar prie kito kompo ir man rodo juodas
Čia sakote visos spalvos vasaros? Tai aš kitokių neturiu reiškiasi beveik
QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 19:01)
melynesne tai kad visas šiltas atmetei... man pilnai vasaros paletė

išskyrus juodą
Jau sakiau, kad ten ne juoda

gerai, būsiu vasara

QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 19:13)
o tu medžiagas paveikslavai? ...padirbėjai
QUOTE(Etama @ 2011 11 24, 19:13)
Fotkinaisi pridedant audinį ar spalvas su kompu 'klijavai'?

Paveikslavausi aš su medžiagom, tada apsižiūrėjom bendra nuomone kas tiko ir iškirpau spalvą (vistik dėl kaikurių fotikas vistiek nugrybavo), ech visą rytą kuičiausi
QUOTE(Babi* @ 2011 11 24, 19:24)
Su šviesiai pilka? Aš kaip tik galvoju, kad netiktų, tai ir pradėjau graužtis, kad tokios spalvos kepurę nusipirkau, bet reikės pabandyti, gal tikrai gražiai žiūrėsis
Nebent šviesiai pilka, bet nežinau kaip atrodytų navy (striukė)+juoda (batai, pirštinės, kepurė (?))+šviesiai pilka (?) (kepurė). Na ir kas iš po striukės matysis arba mėlyna, arba pilka, arba juoda
Tiktų ir su šviesiai pilka
Manau viskas čia gerai ir tuo atveju, jei: navy striukė (iš esmės lyg ir tamsiai mėlyna), juodi batai, juodos pirštinės ir bet kuri kepurė, ir apačia mėlyna, juoda, pilka. Gražu

gal dar galit tada pakaitalioti pilką/juodą kepurę pagal iš apačios lendančius rūbus, bet tikrai nebūtina
QUOTE(Babi* @ 2011 11 24, 19:47)
Pirštines turiu tik juodas, bet žiemai su jomis, įtariu, bus per šalta, tai reikėtų ieškoti šiltesnių. Ir kokią tada spalvą rinktis? Pas mane kapsulėje trys spalvos tokios: mėlyna, pilka ir spanguolinė.
Supratau, kad striukė mėlyna, batai juodi, kepurė juoda ar pilka, apačios mėlynos, pilkos, juodos. Spanguolinė neišlenda iš striukės ir lauke nesimato, ane?

Nu pirštines aš jamčiau juodas, pilkas