Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

mes turim irgi bebe confort thumbup.gif tikrai labai patogus ir geras daiktas. niekada neapsiverčia stojantis kaip kiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 06 24, 14:48)
padekite man surasti naktipuodi(niu zodziu,kad butu kaip foteliukas ar kresliukas,o is apacios isitraukia puodziukas)gal kas matet kur pirkti butu g.gif

man rodos čia apie firsher price puoduką šneki. Gal jonelyje pažiūrėk jeigu kaune esi.
Atsakyti
Mes turim Ficher Price grojantį sostą, bet mano vaikui pats mieliausias paprastas puodukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 24, 21:18)
Mes turim Ficher Price grojantį sostą, bet mano vaikui pats mieliausias paprastas puodukas ax.gif

as irgi girdejau kad tie grojantys FP vaikams nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 09 26, 08:04)
as irgi girdejau kad tie grojantys FP vaikams nepatinka g.gif

Na, mums jis labai patinka, tik mano mažasis jį priskiria žaislų grupei ir su juo daugiau žaidžia, nei rimtus reikalus daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 26, 09:31)
Na, mums jis labai patinka, tik mano mažasis jį priskiria žaislų grupei ir su juo daugiau žaidžia, nei rimtus reikalus daro biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o maniskiui tai nepatinka jokios zaislu muzikos, tai ir is grojancios FP puoduko naudos nebutu,
pirksim paprasta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,gal kas turit ir nenaudojat?arba mažai naudojot FP sostą?mums jo labai reikia,išbandėm visokiausius puodus ir dangčius ant klozeto...visas viltis dedu į šitą,arba gal nors pasakysit kur galėtume nusipirkti? :ax:lauksiu žinučių į AŽ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule_vire: 14 lapkričio 2007 - 00:46
jau buvau beeinanti is namu i tura po parduotuves puodo ieskoti smile.gif . bet vat patrauke kazkas ir prisedau paskaitineti cia. ir gerai padariau, is pradziu pprisijuokiau lotuliukas.gif , o dabar jau nejuokais susirupinau, g.gif kaip cia tinkama savo vyriukui-pipiriukui nupirkti. kazkaip nesinori prisirikiuot eile puodu palei siena ir kasdien galvoti, na i kuri siandien sesim. kazkaip sudetinga viskas pasidare, o galvojau, nueisiu, nupirksiu, atsisesim, padarysim ir busim laimingi sausom kelnytem, bet pasirodo ne taip jau paprasta bus. neisiu siandien niekur, skaitysiu viska nuo pradziu..
Atsakyti
Mažajam pirkau bebe confort, dar iki šiol naudojam, berniukam labai tinkamas yra ir stovi stabiliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei pačių pačiausias yra Babybjorn puodas-sostas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2007 11 21, 11:05)
Mano dukrytei pačių pačiausias yra Babybjorn puodas-sostas  thumbup.gif

Gal galėtum plačiau-kodėl? Mes turim Babybjorn kėdutę, esu labai labai ja patenkinta, tai galvoju, kad jų puodukai turėtų irgi būti geri biggrin.gif
Atsakyti
nepatarciau pirkti grojanciu schmoll.gif mes paprasta,bet kokybiska bebe conforto puoda naudojam ir puikiai sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti