Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

Jo ,Laseli, reiktu i prieki palenkti, bet kur tau, prie mano ponulio geriau nelysk, nes visai nesedes  ;) O pats atsiseda, kaip i foteli: atsilosia, kojas ismeta ir jo visam "turteliui" nebera vietos  ;D  O mayte su skuduru jau pasiruosus gaudyt fontanus  [smiley=mpr.gif], jam juokas ima ir dziaugsmas:o, mama, sisi  [smiley=hah.gif] . Tai va, reikia didesnio puodo, kaip minejo ragenez, kad vietos visiems uztektu.  [smiley=taip.gif] [smiley=smiley1.gif]
Atsakyti
tokiu "grazuoliu" pas mus parduotuvese tikrai nera, nebent inetu uzsisakyt....

o mano bicas nedaro sisiuko atsisedes- is pat pradziu norejo "kaip tetis" atsistojes  :D tai ir problemos su prabegimu ner. tiesa, kai priseda dideliam reikalui, mudu ismokom "pasitaisyti" pimpliuka, kad taip i apacia butu nukreiptas  ;D  ;D ,tai ant to bebe conforto  irgi jokiu bedu neturim
Atsakyti
Mano vyrukas ( jam greit du) i puoduka pradejo daryti visai neseniai, bet tik stovedamas. Sedint jam kazkaip nepatinka. O dar idomiau jam yra sisioti i stiklaini, kibiriuka ir panasiai..
Atsakyti
Maniskis isvis dabar su puodu susipykes. Jau buvo pradejes daryt ir sisiu, ir rimtesnius reikalus, o va eme ir sugedo. Ir nesuprantu del ko, kas nepatiko ??? Dabar tusciai pasedi pasedi, tik sauskelnes naujas uzmauni ir privaro "dar kai ko" . O juk jau buvo pradejes sauskelnes taupyti, kaip buvo gerai.
Atsakyti
Bet puoda tai sakiau, keisim. Dabar turim ta lenkiska - "papigiaiska". Dazniausiai atsitikdavo taip, kad vaikas kartu su visu puodu baloj sededavo. Ir kamsyk tu ta "skambaliuka" kaip nori, vistiek pilstosi kur papuole ;D
Atsakyti
Va va, Giedrulka, su tuo "skambaliuku" jau taip yra.   ;D O va be kamsant ir visa sysiojimo malonuma sugadinu.  ;)
Atsakyti
Tai gal del to ir nenori maniskis dabar i puoda sisioti ??? Gal ne ant puodo, o ant manes supyko     biggrin.gif
Atsakyti
Mat, koks isdidus! Savai mamai nesileidzia! Reiks ir man atvirksciai vaika ant puodo sodinti, kad nesilaistytu  ;D Rimtai pabandysiu. Kazin kokia bus zmogelio reakcija? biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim bebe confort puoduka, tai dar nebuvo ne karto kad prasiusiotu pro sona. Tik kita beda - vaikas labai jau megsta kisti rankas i puoduka, zaisliukus imesti ir paskui graibyt, tampo ne tik "skambaliuka", bet buna ir turinio pagriebia...
Atsakyti
Taigi mano kavalierius BebeComfort išbrokijo  :D
Atsistoja ir lipa į jį. Nupirkau grojanti ruoniuką tokį.
Į tą labai sėkmingai sisiojo ir dainavo kartu su puoduku kol vieną dieną ėmė ir apsigalvojo..  ??? Nebedaro.
Pasėdi pasėdi ir pusę valandos pasėdi. O paskiau pridrožia pampersą arba taip kur plika bamba lakstydamas bala padaro ir tada šaukia 'BALA'.
Vat ir nežinau, matyt teks i normalų WC pratinti.
Atsakyti
Siaubas    :o siandien visus Siaulius ismaisem ieskodami naktipuodzio, su aukstu paaukstinimu priekyje. Nieko gero nera  :(  Tai vienoj parduotuvej nuziurejom su nemazu paaukstinimu CHICCO firmos puoduka. Na, neblogas, gal siek tiek galetu but didesnis, bet jau is visu turimu, pats geriausias.  :D
Atsakyti
Na Šiauliuose tai išvis mažas pasirinkimas,ne tik puodukų,bet aplamai vaikiškų prekių
Atsakyti