Jo ,Laseli, reiktu i prieki palenkti, bet kur tau, prie mano ponulio geriau nelysk, nes visai nesedes ;) O pats atsiseda, kaip i foteli: atsilosia, kojas ismeta ir jo visam "turteliui" nebera vietos ;D O mayte su skuduru jau pasiruosus gaudyt fontanus [smiley=mpr.gif], jam juokas ima ir dziaugsmas:o, mama, sisi [smiley=hah.gif] . Tai va, reikia didesnio puodo, kaip minejo ragenez, kad vietos visiems uztektu. [smiley=taip.gif] [smiley=smiley1.gif]
tokiu "grazuoliu" pas mus parduotuvese tikrai nera, nebent inetu uzsisakyt....
o mano bicas nedaro sisiuko atsisedes- is pat pradziu norejo "kaip tetis" atsistojes
tai ir problemos su prabegimu ner. tiesa, kai priseda dideliam reikalui, mudu ismokom "pasitaisyti" pimpliuka, kad taip i apacia butu nukreiptas ;D ;D ,tai ant to bebe conforto irgi jokiu bedu neturim
o mano bicas nedaro sisiuko atsisedes- is pat pradziu norejo "kaip tetis" atsistojes

Mano vyrukas ( jam greit du) i puoduka pradejo daryti visai neseniai, bet tik stovedamas. Sedint jam kazkaip nepatinka. O dar idomiau jam yra sisioti i stiklaini, kibiriuka ir panasiai..
Maniskis isvis dabar su puodu susipykes. Jau buvo pradejes daryt ir sisiu, ir rimtesnius reikalus, o va eme ir sugedo. Ir nesuprantu del ko, kas nepatiko ??? Dabar tusciai pasedi pasedi, tik sauskelnes naujas uzmauni ir privaro "dar kai ko" . O juk jau buvo pradejes sauskelnes taupyti, kaip buvo gerai.
Bet puoda tai sakiau, keisim. Dabar turim ta lenkiska - "papigiaiska". Dazniausiai atsitikdavo taip, kad vaikas kartu su visu puodu baloj sededavo. Ir kamsyk tu ta "skambaliuka" kaip nori, vistiek pilstosi kur papuole ;D
Va va, Giedrulka, su tuo "skambaliuku" jau taip yra. ;D O va be kamsant ir visa sysiojimo malonuma sugadinu. ;)
Tai gal del to ir nenori maniskis dabar i puoda sisioti ??? Gal ne ant puodo, o ant manes supyko

Mat, koks isdidus! Savai mamai nesileidzia! Reiks ir man atvirksciai vaika ant puodo sodinti, kad nesilaistytu ;D Rimtai pabandysiu. Kazin kokia bus zmogelio reakcija?

Mes turim bebe confort puoduka, tai dar nebuvo ne karto kad prasiusiotu pro sona. Tik kita beda - vaikas labai jau megsta kisti rankas i puoduka, zaisliukus imesti ir paskui graibyt, tampo ne tik "skambaliuka", bet buna ir turinio pagriebia...
Taigi mano kavalierius BebeComfort išbrokijo 
Atsistoja ir lipa į jį. Nupirkau grojanti ruoniuką tokį.
Į tą labai sėkmingai sisiojo ir dainavo kartu su puoduku kol vieną dieną ėmė ir apsigalvojo.. ??? Nebedaro.
Pasėdi pasėdi ir pusę valandos pasėdi. O paskiau pridrožia pampersą arba taip kur plika bamba lakstydamas bala padaro ir tada šaukia 'BALA'.
Vat ir nežinau, matyt teks i normalų WC pratinti.

Atsistoja ir lipa į jį. Nupirkau grojanti ruoniuką tokį.
Į tą labai sėkmingai sisiojo ir dainavo kartu su puoduku kol vieną dieną ėmė ir apsigalvojo.. ??? Nebedaro.
Pasėdi pasėdi ir pusę valandos pasėdi. O paskiau pridrožia pampersą arba taip kur plika bamba lakstydamas bala padaro ir tada šaukia 'BALA'.
Vat ir nežinau, matyt teks i normalų WC pratinti.
Siaubas :o siandien visus Siaulius ismaisem ieskodami naktipuodzio, su aukstu paaukstinimu priekyje. Nieko gero nera
Tai vienoj parduotuvej nuziurejom su nemazu paaukstinimu CHICCO firmos puoduka. Na, neblogas, gal siek tiek galetu but didesnis, bet jau is visu turimu, pats geriausias.

Na Šiauliuose tai išvis mažas pasirinkimas,ne tik puodukų,bet aplamai vaikiškų prekių