Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 10, 16:23)
sveikos, mes visai neseniai isigijom FP naktipuodi, tai mums labai jis patinka, dukryte ant senojo puodo net nebesisedo,kai pabande ant FP smile.gif jis labai labai patogus  4u.gif  yra ir detale priekyje uzdeti,kad berniukai neprisisioyti per virsu  thumbup.gif  liuks, man jis patinka wink.gif

O kaip tas FP naktipuodis atrodo? Kažkaip nesekėm temos, nelabai žinom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 10, 17:23)
sveikos, mes visai neseniai isigijom FP naktipuodi, tai mums labai jis patinka, dukryte ant senojo puodo net nebesisedo,kai pabande ant FP smile.gif jis labai labai patogus  4u.gif  yra ir detale priekyje uzdeti,kad berniukai neprisisioyti per virsu  thumbup.gif  liuks, man jis patinka wink.gif

Man ir labai patiko FP naktipuodis, bet tas uzdedamas snapelis berniukams schmoll.gif tikrai nevykes...stojantis vaikas gali uzsikabinti savo organiuka unsure.gif nu nepraktiskas berniukams unsure.gif
Teko jo atsisakyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 10 birželio 2008 - 18:21
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 10, 18:35)
O kaip tas FP naktipuodis atrodo? Kažkaip nesekėm temos, nelabai žinom blush2.gif

mes turim va toki, paprastesni cia buna dar ir "kietesnis", grynai kaip suaugusiu.. 4u.gif
Atsakyti
o tai ko jis skiriasi nuo paprastojo? tik kad muzika groja? musu vaikelis ant paprasto sedi, kokia prasme pirkti uz 200Lt blink.gif
Atsakyti
Pagalaiu isigijom Baby confort naktipuodi clap.gif:
Radom Kaune Vaiku mieste mirksiukas.gif

Na dabar bandysim bandysim bandysim ir bandysim lotuliukas.gif lotuliukas.giflotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 06 10, 19:20)
Man ir labai patiko FP naktipuodis, bet tas uzdedamas snapelis berniukams  schmoll.gif  tikrai nevykes...stojantis vaikas gali uzsikabinti savo organiuka  unsure.gif nu nepraktiskas berniukams  unsure.gif
Teko jo atsisakyti  verysad.gif

O aš jau buvu susidomėjus verysad.gif
Atsakyti
o as manau pirksiu paprasta be muzikeles puoduka, kad zinotu, jog ant puoduko reik ka daryti, o zaislu su muzikele turime nemazai:)
Atsakyti
Buvau nupirkus su muzikėlėm - nesėdėjo, bet iškrapštė visą tą muzikos mechanizmą doh.gif susipjaustė pirščiuką doh.gif išmečiau tą naktipuodį, nupirkau paprastą... mes dar tik pradėjom pratintis, bet sunkiai sekasi, nesėdi, nors tu ką doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sūneliui turėjom patį paprasčiausią su muzikėle,jam labai patikdavo,vienu metu išvis buvo vaikui užplaukę,sėsdavo ant puodo kas kelios minutės kad tik ką nors padarytų ir muzikytė pradėtų groti doh.gif Dabar jau nebereikia ,pats viską tuolete daro.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš patirtimi:)
Jau kelis mėn. naudojamės Bebe confort ir Chicco, vaikas - berniukas, taigi pirkome forume labiausiai išgirtus, berniukams tinkamesnius. Išvada - Chicco negalima tiesiog lyginti su Bebe confort, Chicco toks "pigus", kampuotas, kraštai nešvelnūs, tiesa, vaikui jie netrukdo, bet mūsų 11 kg. mažylis jau "apsėda" visą puoduką, tai man atrodo, kad neilgam užteks. O Bebe confort rekomenduočiau visiems, patogus jis, aptakių formų, nemažas, bet tikrai ne per didelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gb78: 17 liepos 2008 - 15:38
Nusipirkom Chicco,bet labai stipriai as juo nusivyliau,teks ieskoti kito
Atsakyti
girdejau tik apie grozjancius, kad issigasta vaikuciai ir bijo sestis doh.gif
Atsakyti