Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

Gal naudojate Hoppop puodukus? Kaip jie? Ar patogu mažyliui?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 03 31, 09:07)

user posted image

oho kokie mandri biggrin.gif bet šiaip aš neiieškočiau to įmandrumo,nes ir nemažus pinigus kainuoja,paprastą turim ir gerai ax.gif
Atsakyti

user posted image

Zvelgiant i siuos naktipuodzius is suaugusio zmogaus pozicijos, tai man juose labai truksta atramos. As sunu pradejau pratinti prie naktipuodzio nuo 9 men, todel atrama buvo labai reikalinga. Tiesa sakant, atrama ir dabar labai reikalinga, tai suteikia patogumo vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 03 25, 18:54)
O gal kas naudojote tokį naktipuodį? Ar patiko, ar vertas tų pingų?
Fisher Price Royal Step stool Potty
user posted image

Bent jau mes labai patenkinti šiuo naktipuodžiu. Dukrytei jis labai thumbup.gif Bet kai sūnus prisėda, tai vos dupcia telpa lotuliukas.gif
Atsakyti
turim pati parasciausia ir mums jis thumbup.gif
Atsakyti
Musu lenkiskas, grojantis, senukuose pirktas, mums jis thumbup.gif
Atsakyti
Bebe confort naktipuodis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Patogi forma sedeti, turi pakojeli ir be jokiu "navarotu grojanciu".
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 30, 10:44)
šiaip tai jais prekiauja tindirindi,bet rašo,kad šiuo metu neturi,o šiaip kiek žinau galima pas juos ir pirkti internetu ir pristato visoje Lietuvoje  ax.gif
http://parduotuve.ti...aktipuodis.html

ju seniau budavo ( kalbu apie Kauna) Vaiku mieste ir dar Megoje ( kazkurioje is vaiku prekiu pard.). kaip dabar , nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levandike: 07 balandžio 2010 - 15:01

user posted image

man tai jokio skirtumo koks, tinka ir paprastas, mandriu kazkaip ir nereikia, su muzikyte ir ne kas, nes jos daznai uzstringa ir visa laika pradeda groti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geliux @ 2010 04 07, 19:46)
man tai jokio skirtumo koks, tinka ir paprastas, mandriu kazkaip ir nereikia, su muzikyte ir ne kas, nes jos daznai uzstringa ir visa laika pradeda groti  doh.gif

idomiai Jus cia, zmogus klausia apie hoppop puoduka, o ka rasot? g.gif

grazus ir man tie hoppop, bet jei jau dauguma nusrende ,kad nepatogus irnesakyk.gif
mes tai sita zadam isigyt ax.gif gal kas sekimngai isbandet?
user posted image
Atsakyti
mes naudojame paprasciausia...senukuose pirkta , man atrodo uz kokiu 15lt ir viskas super.
Atsakyti
mes naudojome paprasciausia pirkta iki parduotuveje uz 9lt be jokiu pribambasu ir vaikas i ji mielai dare nuo 1.5 metuku visa laika ir tikrai mums nereikejo grojancio, o del grojanciu yra visokiu nuomoniu, vienu vaikai bijo, kitiem patinka, cia jau labiau tevai renkasi ko nori savo vaikui.

Parduodami meiles romanu knygos 4lt ir mano darbeliai
http://public.fotki.com/Kurapka1/
Atsakyti
Jei kas isaugote BabyBjorn kėdute-naktipuodi mielai priglaustume, nes labai jau jis mums patogus atrodo 4u.gif
Atsakyti