QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 10, 11:10)
jo su puodais problema, mano sunus bijo ju, atsiseda su kelnem pasedi, o kai nuogu uzpakaliu pasodinu iskart stojasi arba pasedi 1min ir muistytis pradeda, galvojau gal salta jam bet ne, ir jau du puodus pakeitem, netinka

daugiau sakiau nepirksiu gal darzelije susidraugaus su puodu, nes nzn jau didelis berniukas bet su pampiais
Na pas mane ir lygiai tas pats, dukryte be problemu priprato sestis ant puoduko, o vat su suneliu nesigauna, atrodo pratinomes graziai ir zaidem ir su kelnytem pradziai sesdavomes, kad priprast, o kai tik pasodindavau nuogu uzpakaliuku, tai arba tuoj pat atsistodavo, arba net nesisesdavo, issiriesdavo ir neidavo pasodint... Jau galvojau, kad teks darzelio laukt ir man, bet iseiti suradom
Dukra jau sedasi ant klozeto su specialiu vaikisku dangciu ant virsaus ir ziuriu, kad mazasis pribeges pradejo rodyt pirstuku i toleta ir prasytis, pasodinau ir jis padare be jokiu problemu. Tai dabar ant puoduko net nebandau, jau iskart darom ant tualeto, bet tik nezinau, kaip bus darzeli

nes kiek zinau maziukus dvieju metuku sodina ant puoduko...