Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

QUOTE(Kačia @ 2012 06 03, 18:43)
Isbandem nemazai puoduku ir Fisher Price su muzikom, ir paprastesnius, bet labiausiai patiko Babybjorn. Siuo metu naudojam ji. Superinis labai patogus vaikui smile.gif

ir mum sitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2012 07 05, 16:44)
ir mes turime toki, labai stabilus, isimamas vidus, vaikas rankytemis gali atsiremti ir pats atsistiti ( puodukas liks vietoje  smile.gif  esame patenkinti.  thumbup.gif

sutinku, tikrai labai geras naktipuodis smile.gif vaikas pats issirinko ji parduotuveje, ir labai sauniai daro i ji.
Atsakyti
Ir as kazkodel nusprendziau, kad Babybjorn puodas bus labai geras vaikui. O gal labiau man? Nes lengviau plauti smile.gif Bet mano dukra mieliau pasirinko dangti ant klozeto ir jau apie puse metu nebenaudojame sauskelniu. Kai uzsinori, ji pati ima mane uz pirsto, vedasi i toleta smile.gif O grazutelis Babybjornas taip ir stovi kampe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 02 13, 17:46)
na matote aš neįsivaizduoju 9mėn vaikiuko sėdinčio ant normalaus tualeto, net ir su dangčiu arba jo besiropšiančio laiptukais vos pradėjus vaikščioti ant to dangtuko schmoll.gif  4u.gif
mes turime štai tokį puoduką
user posted image
patogus pakilimas priekyje, kad pats atsisėdęs neprasisiotų mirksiukas.gif

o sakykite, cia ir mergaitei sitas puodas tinka, ar labiau berniukui?

renkames tasp babybjorn ir sito
Atsakyti
user posted image mums sitas pats paciausias thumbup.gif
Atsakyti
Dukra darė tik į puodą su muzikėle, kiti netiko. O sūnus visus pripažįsta. O ypač patinka kaimynų mergaitės ružavas puodas, kai nueinam į svečius...... ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turit fischer price naktini puoduka anciuka? mums atsitiko tokia beda kad mazoji padare i vidu kai nieko jame nebuvo ir db negroja muzikyte verysad.gif gal zinota ka daryti? ar cia jau viskas puodukui?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 08 24, 18:52)
sveikos, gal kas turit fischer price naktini puoduka anciuka? mums atsitiko tokia beda kad mazoji padare i vidu kai nieko jame nebuvo ir db negroja muzikyte  verysad.gif gal zinota ka daryti? ar cia jau viskas puodukui?

mes turim FP tuoleto formos puoduka, tai dukryte irgi buvo pasisiojus, galvojau, kad irgi nebeveiks, bet isvaliau kiek tik pasiekiau ten tas skylutes ir veikia thumbup.gif
Atsakyti
O mes va nusprendem is pradziu pati paprasciausia pabandyti, be jokiu muzikeliu, kvapu ir panasiai ir mums sis variantas pasitisino, po truputi jau darom i puoduka. smile.gif
Atsakyti
mums muzikele delto labai gerai, kad nereikia vaiko ilgai laikyti jei jau seniai pasislapino. gal delto ij visai nesibaido puoduko. ir dazniausiai padaro tuoj kai pasodinam
Atsakyti
Mūsiškis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 02 13, 16:46)
mes turime štai tokį puoduką
user posted image
patogus pakilimas priekyje, kad pats atsisėdęs neprasisiotų mirksiukas.gif

Si puoduka nuadojau vyresniai ir db naudosim mazutei. Be proto patogus,auktesnis nei kiti,tad vaikui patogu ant jo sedeti ir atsistoti nuo jo. O ir isplauti ji patogu,nes nusiima dalis konkreti. thumbup.gif
Atsakyti