Isbandem nemazai puoduku ir Fisher Price su muzikom, ir paprastesnius, bet labiausiai patiko Babybjorn. Siuo metu naudojam ji. Superinis labai patogus vaikui
Ir as kazkodel nusprendziau, kad Babybjorn puodas bus labai geras vaikui. O gal labiau man? Nes lengviau plauti Bet mano dukra mieliau pasirinko dangti ant klozeto ir jau apie puse metu nebenaudojame sauskelniu. Kai uzsinori, ji pati ima mane uz pirsto, vedasi i toleta O grazutelis Babybjornas taip ir stovi kampe
na matote aš neįsivaizduoju 9mėn vaikiuko sėdinčio ant normalaus tualeto, net ir su dangčiu arba jo besiropšiančio laiptukais vos pradėjus vaikščioti ant to dangtuko
mes turime štai tokį puoduką
patogus pakilimas priekyje, kad pats atsisėdęs neprasisiotų
Dukra darė tik į puodą su muzikėle, kiti netiko. O sūnus visus pripažįsta. O ypač patinka kaimynų mergaitės ružavas puodas, kai nueinam į svečius......
sveikos, gal kas turit fischer price naktini puoduka anciuka? mums atsitiko tokia beda kad mazoji padare i vidu kai nieko jame nebuvo ir db negroja muzikyte gal zinota ka daryti? ar cia jau viskas puodukui?
sveikos, gal kas turit fischer price naktini puoduka anciuka? mums atsitiko tokia beda kad mazoji padare i vidu kai nieko jame nebuvo ir db negroja muzikyte gal zinota ka daryti? ar cia jau viskas puodukui?
mes turim FP tuoleto formos puoduka, tai dukryte irgi buvo pasisiojus, galvojau, kad irgi nebeveiks, bet isvaliau kiek tik pasiekiau ten tas skylutes ir veikia
O mes va nusprendem is pradziu pati paprasciausia pabandyti, be jokiu muzikeliu, kvapu ir panasiai ir mums sis variantas pasitisino, po truputi jau darom i puoduka.
mums muzikele delto labai gerai, kad nereikia vaiko ilgai laikyti jei jau seniai pasislapino. gal delto ij visai nesibaido puoduko. ir dazniausiai padaro tuoj kai pasodinam
Si puoduka nuadojau vyresniai ir db naudosim mazutei. Be proto patogus,auktesnis nei kiti,tad vaikui patogu ant jo sedeti ir atsistoti nuo jo. O ir isplauti ji patogu,nes nusiima dalis konkreti.