Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Aš turiu kokosinį nagų lako valiklį. Man dauuug geresnis negu braškinis, nes braškinis erzino mane. Tas kvapas labai nepatiko, o kokosinio beveik nesijaučia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 11 15, 23:23)
drinks_cheers.gif  ir aš prigriebiau mėlyną. lakuosiu ant šviesiai mėlyno lako. dar visai gražiai atrodė ant šviesaus violetinio. Dabar galvoju , gal ir sidabrinį pasiimt reikėjo  biggrin.gif

O aš susimąsčiau, gal šviesiai violetinį reikėjo pasiimt lotuliukas.gif Turėtų gražiai atrodyti.
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2011 11 15, 17:51)
siandien nusipirkau tuos lasiukus nagu lakui dziovinti, vakare bandysiu parasysiu kaip veikia  4u.gif

Man irgi įdomu, ar jie veiksmingi. Laukiu atsiliepimo ax.gif
Atsakyti
Man tai tie nagų lako valikliai toli gražu nekvepia ir net kvapo, kuriuo turėtų kvepėti, užuominos neturi. Bet valo tikrai gerai, ypatingai braškinis (geriau nei gervuoginis).
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 15, 09:30)
Kokie butu atsiliepimai apie siuos?:
user posted image

visiskas pravalas doh.gif konsistensija kaip aliejais. Dziovinamo efekto - 0. Absoliuciai nieko jis nedziovina,a pie greitinima isvis tyliu. Dar karta isitikinau kad Essence nebepirksiu. Nu nieko man is ju gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 11 16, 14:07)
visiskas pravalas  doh.gif  konsistensija kaip aliejais. Dziovinamo efekto - 0. Absoliuciai nieko jis nedziovina,a pie greitinima isvis tyliu. Dar karta isitikinau kad Essence nebepirksiu. Nu nieko man is ju gero  doh.gif

Dėkui, kad parašėt. Žinosiu, kad ir man jo nereikia pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 11 16, 01:00)
Aš turiu kokosinį nagų lako valiklį. Man dauuug geresnis negu braškinis, nes braškinis erzino mane. Tas kvapas labai nepatiko, o kokosinio beveik nesijaučia. mirksiukas.gif

Braškinis tikrai tvoskia biggrin.gif. Valo gerai, bet kad visai nesausintų irgi taip nėra smile.gif
Atsakyti
O čia tie džiovinimo lašiukai išgirti. smile.gif
Prireikė man nagų lako valiklio , prisiskaičiau čia atsiliepimų ir net nebežinau kurį reiks pirkt. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,kur galima rasti nagų kolekciją?su craking lakais ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2011 11 16, 22:14)
Sveikos,kur galima rasti nagų kolekciją?su craking lakais ? smile.gif

daug kur yra jau.. tikrai maciau Flagmane bent jau mirksiukas.gif
Atsakyti
matyt didesniuose prekybcentriuose reiks ieškot,nes rajoniniuose eurokosuose tai nemačiau.dėkui smile.gif)
Atsakyti
Reiks turbūt mažesniuose Eurokosuose paieškot,nes Panoramoj "Crack me" lakų jau labai mažai likę. Juodos spalvytės, kurios ir noriu, nėra sad.gif Įdomu, jų dar atveš unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turi waterproof eyelinerį ir galėtų pakomentuot? g.gif
Atsakyti