QUOTE(Saulė/Guoda @ 2011 11 20, 21:34)
Rekomenduojama matuoti putų PH, bet aš pati irgi panašiai matuoju
Na bandysiu ir taip, pažiūrėsiu ar yra koks skirtumas
 Ačiū už atsakymą
 Ačiū už atsakymą  
                
                                    
                 
     
    

 
   
                
                                    
                 Nezynau,kas ten buvo,net persigandau,gal jau koks gedimo procesas jam jau prasidejes,nes 1 diena  iki galiojimo pabaigos tik buvo likusi.Deja Klaipedoi ne taip ir lengva gaut to Lietuvisko ozkos pienuko. Na bet mano akiai ,kaip ir nusiseke
 Nezynau,kas ten buvo,net persigandau,gal jau koks gedimo procesas jam jau prasidejes,nes 1 diena  iki galiojimo pabaigos tik buvo likusi.Deja Klaipedoi ne taip ir lengva gaut to Lietuvisko ozkos pienuko. Na bet mano akiai ,kaip ir nusiseke 
 ),bet irgi kazkoks keistas dalikas atsitiko.Labai stipriai sarmas uzkaito.Virs 90 laipsniu.Taip niekad nebuvo man.Ir gerai atsaldzius nuovira buvau.Ir jau supilstytas pradejo ziauriai stipriai kaist,beveik iskart "skilo" per puse,bet kol dar buvo minkstas,sulipdziau atgal ir sukisau i kamera keliom valandom.Dar dali to muilo su spirulina daziau ir greipfruktu EA pakvepinau.Nu ryt supjaustysiu ziuresiu.Labai tikiuosi,kad gausis kas nors padoraus,nes taukmedzio nepagailejau ir kakavos sviesto
 ),bet irgi kazkoks keistas dalikas atsitiko.Labai stipriai sarmas uzkaito.Virs 90 laipsniu.Taip niekad nebuvo man.Ir gerai atsaldzius nuovira buvau.Ir jau supilstytas pradejo ziauriai stipriai kaist,beveik iskart "skilo" per puse,bet kol dar buvo minkstas,sulipdziau atgal ir sukisau i kamera keliom valandom.Dar dali to muilo su spirulina daziau ir greipfruktu EA pakvepinau.Nu ryt supjaustysiu ziuresiu.Labai tikiuosi,kad gausis kas nors padoraus,nes taukmedzio nepagailejau ir kakavos sviesto 

 
  
 jum tiktu kokioj laboratorijoj dirbt, vien del ideju
 jum tiktu kokioj laboratorijoj dirbt, vien del ideju  
                
                                    
                
 
                
                                    
                

 cia daugiau megejiskos bakalauro studijos vyksta.
 cia daugiau megejiskos bakalauro studijos vyksta.  Mano tetis chemikas, tai irgi patare ph sumazinimui deti citrinos
   Mano tetis chemikas, tai irgi patare ph sumazinimui deti citrinos  ,tai faktiskai, kada jis yra mazesnis, tai reiskiasi ir ranku nedirgina
 ,tai faktiskai, kada jis yra mazesnis, tai reiskiasi ir ranku nedirgina  
                
                                    
                 
  
 
  
                
                                    
                 Nezynau,kas ten buvo,net persigandau,gal jau koks gedimo procesas jam jau prasidejes,nes 1 diena  iki galiojimo pabaigos tik buvo likusi.Deja Klaipedoi ne taip ir lengva gaut to Lietuvisko ozkos pienuko. Na bet mano akiai ,kaip ir nusiseke
 Nezynau,kas ten buvo,net persigandau,gal jau koks gedimo procesas jam jau prasidejes,nes 1 diena  iki galiojimo pabaigos tik buvo likusi.Deja Klaipedoi ne taip ir lengva gaut to Lietuvisko ozkos pienuko. Na bet mano akiai ,kaip ir nusiseke 
 ),bet irgi kazkoks keistas dalikas atsitiko.Labai stipriai sarmas uzkaito.Virs 90 laipsniu.Taip niekad nebuvo man.Ir gerai atsaldzius nuovira buvau.Ir jau supilstytas pradejo ziauriai stipriai kaist,beveik iskart "skilo" per puse,bet kol dar buvo minkstas,sulipdziau atgal ir sukisau i kamera keliom valandom.Dar dali to muilo su spirulina daziau ir greipfruktu EA pakvepinau.Nu ryt supjaustysiu ziuresiu.Labai tikiuosi,kad gausis kas nors padoraus,nes taukmedzio nepagailejau ir kakavos sviesto
 ),bet irgi kazkoks keistas dalikas atsitiko.Labai stipriai sarmas uzkaito.Virs 90 laipsniu.Taip niekad nebuvo man.Ir gerai atsaldzius nuovira buvau.Ir jau supilstytas pradejo ziauriai stipriai kaist,beveik iskart "skilo" per puse,bet kol dar buvo minkstas,sulipdziau atgal ir sukisau i kamera keliom valandom.Dar dali to muilo su spirulina daziau ir greipfruktu EA pakvepinau.Nu ryt supjaustysiu ziuresiu.Labai tikiuosi,kad gausis kas nors padoraus,nes taukmedzio nepagailejau ir kakavos sviesto 

 
  
                
                                    
                
 tik va su šilku man niekas nesigauna. Šarmą tirpinu ant ledukų ir palieku balkone iki kol vaikai suminga pietų miegelio, tai mano tas šarmas kažin ar daugiau kaip kokius 20 laipsnių prišyla. Tai ir po kelių valandų šilko mirkimo šarme man jis kaip ką tik sumestas. O kokios temperatūros reikia  šilkui ištirpti? Man taip gerai tie ledukai, ožkos pienas šviesiai gelsvas būna tame šarme, jokios smarvės ir temperatūrą nereikia labai reguliuoti, paskui parsinešus tik keliatą minučių pašildau karšto vandens vonelėje iki pasiekia aliejaus temperatūrą. Ar šilkui dar kažko reikia tirpinant? Patarkit prašau.
 tik va su šilku man niekas nesigauna. Šarmą tirpinu ant ledukų ir palieku balkone iki kol vaikai suminga pietų miegelio, tai mano tas šarmas kažin ar daugiau kaip kokius 20 laipsnių prišyla. Tai ir po kelių valandų šilko mirkimo šarme man jis kaip ką tik sumestas. O kokios temperatūros reikia  šilkui ištirpti? Man taip gerai tie ledukai, ožkos pienas šviesiai gelsvas būna tame šarme, jokios smarvės ir temperatūrą nereikia labai reguliuoti, paskui parsinešus tik keliatą minučių pašildau karšto vandens vonelėje iki pasiekia aliejaus temperatūrą. Ar šilkui dar kažko reikia tirpinant? Patarkit prašau.