QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 12 10, 20:00)
Nesiginčiju, tik kaip papūga kartoju ką skaičius, pati irgi pasigaminu, bet labai ilgai neužsistovi...  Tada belieka tikėtis, kad muile neprasmirs, per pusmetį tikrai nesunaudosiu...
 Tada belieka tikėtis, kad muile neprasmirs, per pusmetį tikrai nesunaudosiu...
 Tada belieka tikėtis, kad muile neprasmirs, per pusmetį tikrai nesunaudosiu...
 Tada belieka tikėtis, kad muile neprasmirs, per pusmetį tikrai nesunaudosiu...Aišku, kad neprasmirs. Aš parašiau, o paskui pagalvojau, kad maistui naudojant ghee ištisai atidarinėji, kaišioji šaukštus ir t.t. O apie laikymą - jei jį kaip nors užplombuoti atšaldžius, pav. paviršių užlieti vašku ar pan. , tai ir laikosi ilgai.
Kretoje pav. yra atkasti didžiuliai asočiai alyvuogių aliejaus atsargoms, kiek atsimenu irgi aiškino, kad laikydavo nemažai metų, o dabartinio alyvuogių aliejaus galiojimo laikas tikriausiai pora metų
 
    















