Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Kuisis @ 2011 11 16, 16:20)
aš turiu galvoje, kad aš vis dar geriu tabletes, man dar jų liko šiam  ciklui 7, ir tik tada turėčiau daryti pertrauką, bet tame ir esmė, kad mmm prasidėjo, dar net pertraukos nepadarius doh.gif
[

aa..ne taip supratau..keistai cia..gal atsilieps kasnors, kas buvo su tuo susidures... g.gif
Atsakyti
kazkada geriau KT, prisimenu nuo kazkuriu tepe visa men...nuejau pas gine pakeite i kitus ir viskas susitvarke...
negali susiskambint su savo gine pasitart?
Papildyta:
irmuciuk, spermograma galit uz 100lt ir vilniuj pasidaryt- ziurek nuoroda http://ginekologija....s.lt/Kainos.htm
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 16, 16:47)

irmuciuk, spermograma galit uz 100lt ir vilniuj pasidaryt- ziurek nuoroda http://ginekologija....s.lt/Kainos.htm

aciu 4u.gif ryt skambtelsiu pasiklaust ar cia ta issami ar ne. O gal tu zinai? smile.gif
Atsakyti
Na pvz maniškis tai atsisakė "pagalbos" nors mėginuką ir namie ėmė.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 16, 18:10)
Na pvz maniškis tai atsisakė "pagalbos" nors mėginuką ir namie ėmė.

o maniskis toooo, niekad nedares topsecret.gif tai va..na bet manau, kad gal ir vienas sugebetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 17:13)
o maniskis toooo, niekad nedares topsecret.gif tai va..na bet manau, kad gal ir vienas sugebetu lotuliukas.gif

na manasis net pirmam kartui manęs neprisileido, pasisiūliau iš solidarumo. Nors savanaudiškai pagalvojau, kad čia jo reikalas, nes aš pati oi kiek ir kaip visokių tyrimų pridaviau. Tik paprašė paskaityt kaip ten ką atlikt, ir sužinot kaip priduot. mirksiukas.gif

P.S. Pirmą kart nustebo, kad indelyje tos masės tiek nedaug, o kai "ant paklodės" tai atrodo marios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 16 lapkričio 2011 - 17:25
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 16, 18:24)
na manasis net pirmam kartui manęs neprisileido, pasisiūliau iš solidarumo. Nors savanaudiškai pagalvojau, kad čia jo reikalas, nes aš pati oi kiek ir kaip visokių tyrimų pridaviau. Tik paprašė paskaityt kaip ten ką atlikt, ir sužinot kaip priduot.  mirksiukas.gif

P.S. Pirmą kart nustebo, kad indelyje tos masės tiek nedaug, o kai "ant paklodės" tai atrodo marios  lotuliukas.gif

tas tai teisybe lotuliukas.gif ant paklodes visa jura lotuliukas.gif
nu as tai pasirengus padet, kad tik jam drasiau butu ir kad viskas butu atlikta smile.gif
Atsakyti
Maniškiui reikėjo dukart spermogramą darytis ir abu kartus apsiėjo be pagalbos. Tik antrą kartą kartu važiavau iki poliklinikos, tai vai koks nervų kamuoliukas buvo (o nervinasi jis ypač retai), mat jaudinosi, kaip čia sėkmingai kuo greičiau pristatyti. O dėl kiekio tai dabar jau apsipratusi, kad norint nemiegot balose, reikia rūpintis ''sugertuku'' biggrin.gif Iš tiesų užknisantis reikalas, kai atsiveria upeliai iš manęs doh.gif Kažkada net aiškinausi, ar čia normalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 16, 19:01)
Maniškiui reikėjo dukart spermogramą darytis ir abu kartus apsiėjo be pagalbos. Tik antrą kartą kartu važiavau iki poliklinikos, tai vai koks nervų kamuoliukas buvo (o nervinasi jis ypač retai), mat jaudinosi, kaip čia sėkmingai kuo greičiau pristatyti. O dėl kiekio tai dabar jau apsipratusi, kad norint nemiegot balose, reikia rūpintis ''sugertuku''  biggrin.gif Iš tiesų užknisantis reikalas, kai atsiveria upeliai iš manęs  doh.gif Kažkada net aiškinausi, ar čia normalu  biggrin.gif

ir ka issiaiskinai? Normalu? smile.gif nes pas mane irgi panasiai blush2.gif ir dar ar normalu, kad ryte viskas is manes isbega blush2.gif idomu lieka ten kazkas dar ar viskas i tulika? blink.gif jauciuos kaip pirmokiuke.. blush2.gif
beja man turbut reikia maziau kalbeti cia, nes pacioj saraso virsunej as, atsiplesus nuo visu...uz tai bent medali koki duoda? blink.gif lotuliukas.gif geda jau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 16 lapkričio 2011 - 18:18
QUOTE(Glamour @ 2011 11 15, 23:10)
ačiū už užuojautą . Sulauksiu kada nors , nesiruošiu rankų nuleisti.

oi Glamour 4u.gif , na kitas ciklas bus sekmingas ir labai dziugu girdeti, kad rankos nenuleistos. saunuoliai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 13:00)
tai fainai 4u.gif  oi ***** as tai zvengiu darbe..sedziu ir galvoju...MB gimtadienis ant dienu, tai gal jam spermogramos tyrima padovanot lotuliukas.gif  oi negaliu... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jap labai praktiska dovana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 18:17)
beja man turbut reikia maziau kalbeti cia, nes pacioj saraso virsunej as, atsiplesus nuo visu...uz tai bent medali koki duoda? blink.gif  lotuliukas.gif geda jau..

Kokio sarašo? g.gif Tu kalbėk, kalbėk, o tai neturėsim ką skaityti lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mane jau speju vyksta O bigsmile.gif nes jau ne kartą pastebiu, kad tą dieną staiga pradeda šonus lyg gnaibyti, krūtinė išsipučia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 16, 21:47)
Pas mane jau speju vyksta O  bigsmile.gif nes jau ne kartą pastebiu, kad tą dieną staiga pradeda šonus lyg gnaibyti, krūtinė išsipučia  doh.gif

o man buna taip, kad suprantu, jog aplink daug patraukliu vyru ir kas antra ''pasimatuoju'' mintyse lotuliukas.gif
ir dar apsipirkineti tom dienom gerai - siaip esu isranki ir man sunkiai kas nors itinka, o tom dienom tai beveik viskas tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 16 lapkričio 2011 - 19:52