QUOTE(lotute @ 2009 02 21, 00:29)
Na, ką grįžom ir mes iš Meksikos, nors ir kelionė varginanti, bet įspūdžiai nerealūs, kadangi buvom tik 9 dienas tai labai daug ko pamatyti ir nesugebėjom, ir aš ir vyras labiau norėjom pailsėti, nei visą laiką keliauti, aišku negulėjom visas dienas prie jūros ar baseino, bet ir nevažiavom kiekvieną dieną po ekskursijas, kurios tikrai nėra pigios
Galiu pasakyti, šalis nuostabi ir jei tik turite galimybę tenai nuvykti, būtinai vykite
Labas merginos

ir aš vakar grįžau iš Meksikos

Dabar žiūrinėju visas temas susijusias su Meksika

Pritariu, tai rojus žemėje kuris prasideda nuo pirmo oro įkvėpimo Kankuno oro uoste. Būtent pats oras man padarė pirmą ir labai didelį įspūdį. Visas dvi savaites negalėjau juo atsidžiaugti.
O mes atsitiktinai su kelionėm iš Kankuno prasisukom visai nebrangiai.
Už Čičenitcą mokėjom 50 $, bet kažkur perskaičiau, kad žmonės gailėjosi, kad pasiliko šviesų šou, tai pirkau kelionę be tų šviesų. Ir labai gailėjausi. Man ten pritrūko laiko pablūdyti. Turėjom tik valandą laisvo laiko. Nors gidas buvo labai geras ir tikrai labai fainai viską pasakojo. Jis yra pusiau majas pusiau ispanas ir kalbėjo tokia giedama anglų kalba, tai pradžioj maniau, kad visai nieko nesuprasiu.Kelionių agentūra Čičenitcą siūlė už 100 $.

Mieste perkant normali kaina su pietum 60 $, bet dar būna tokie expres turai kur gali gauti ir už 40 ir už 30.( Tokią kainą mačiau parduotuvėj, o ne pas tuos kur ant gatvės siūlo). Bet exprese nebus pietų kurie nesužavėjo ir nebus gido

O kelionė per kažkokią agentūrą mieste su gidu rusų kalba ( neieškojau tos agentūros ir žinau tik iš pletkų

) kainuoja 120 $
Xsaretas sužavėjo. Aišku ten viskas padaryta dirbtinai, bet labai gerai

Tik mes ėmėm su viskas įskaičiuota ( pietūs, rankšluosčiai, plaukimo požeminėm upėm įranga ir talonais traškučiams , kurių nepanaudojom ) . Tai dabar galim važiuoti antrą kartą, nes labai daug ko nepamatėm kol grybavom pirmyn atgal pietauti. Bet vis tiek labai patiko viskas. Ypač požeminės upės, kurios yra dvi. Abi labai labai patiko.
Mes mokėjom po 105 $, o paskui viešbuty mačiau už 64 $. Bet reiktų pasiteirauti ar įeina šou. Jis labai fainas , ypač pirma dalis.
Tik ten mus apgavo

pirkom diskelį su šou ir garantavo, kad video. O aš nepatikrinau ir pasirodė, kad tik audio
Dar buvom Koboj ir indėnų kaime. Koba sužavėjo, o po majų kaimo ilgai negalėjau atsigauti
Jau noriu atgal.