Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(sania @ 2011 12 05, 20:18)
Rytoj planuoju but Ikejoj...Jei rasiu paciupinesiu uzuolaidas wink.gif
Del sopkutes ir uzmesiu aki, bet kiek bandziau ieskoti tai butent imestoj nuorodoj neuzskaiciau,, kad butu miegama g.gif

oi aciu oro_buckis.gif
ir tas jei gali uzciupink blush2.gif
http://www.ikea.com/...0982/#/30102865

as vis gundausi vykti i Ikeja, tik vat man gal pas vokiecius patogiau butu g.gif kazin skiriasi kainos ikejos PL ir DE g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2011 12 05, 14:12)
aciu  4u.gif

O Jus kabinote tarp nisos ar virs jos?  4u.gif nemoku issireikst  doh.gif

Kabinome ant rėmo.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 06, 11:17)
oi aciu oro_buckis.gif
ir tas jei gali uzciupink  blush2.gif
http://www.ikea.com/...0982/#/30102865

as vis gundausi vykti i Ikeja, tik vat man gal pas vokiecius patogiau butu  g.gif  kazin skiriasi kainos ikejos PL ir DE  g.gif

Kainas galit palygint vokiskam ikejos puslapyje, manau ten bus dar pigiau nei PL.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 12 06, 00:09)
labai idomu, kaip atrodo bigsmile.gif as gundausi saviskei i kambari nupirkt dvi tokias dezes-stalcius ax.gif

Atrodo tai gerai, kaip ir reklaminėse foto ir kaip čia kažkas irgi rodė smile.gif mano fotikas sugedęs, nėr kaip parodyt. Aš pradžiai pirkau tik ją vieną, dabar lentynas pirksiu. Šiaip kokybiškas daiktas, susisukau pati viską, nes nekantravau labai ir nelaukiau mb biggrin.gif Daug visokių varžtukų, tvirtai susistato, nors ir iš drožlių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2011 12 06, 13:26)
Atrodo tai gerai, kaip ir reklaminėse foto ir kaip čia kažkas irgi rodė smile.gif mano fotikas sugedęs, nėr kaip parodyt. Aš pradžiai pirkau tik ją vieną, dabar lentynas pirksiu. Šiaip kokybiškas daiktas, susisukau pati viską, nes nekantravau labai ir nelaukiau mb biggrin.gif Daug visokių varžtukų, tvirtai susistato, nors ir iš drožlių  thumbup.gif

Gal galima nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2011 12 05, 23:47)
Šiandien gavau Stuva žaislų dėžę-suoliuką-staliuką thumbup.gif nerealiai geras daiktas, sutalpino 3 žaislų dėžes biggrin.gif

O sakykit, ji galima naudoti kaip ir suoliuka, akip galvojate, kiek kg atlaikytu, ar tvirtas jis. Man labai patinka si ideja Pirma nuotraukyte cia
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2011 12 06, 12:52)
Gal galima nuoroda?

jis ČIA

QUOTE(spalvyte @ 2011 12 06, 13:51)
O sakykit, ji galima naudoti kaip ir suoliuka, akip galvojate, kiek kg atlaikytu, ar tvirtas jis. Man labai patinka si ideja Pirma nuotraukyte cia

taip, tikrai galima. Vakar dviese su dukryte sėdėjom, tai sumoj 70 kg atlaikė biggrin.gif Šiaip niekur nerašoma, kiek svorio atlaikys, bet pakankamai tvirtas jis.
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2011 12 06, 01:16)
Kaina su pristatymu apie 10-12 procentų: priklauso nuo kurso ir užsakymo.
Avanso nereikia, atsiskaitymas grynais atsiimant.
o kurie cia vezejai tokie nepatikimi?  g.gif  pasidalinkit patirtim, kazkaip nesinori ant tokiu papulti schmoll.gif as tai tikrai buciau nepatenkinta   
nu ir man panasiai  g.gif
nu sorry, as cia suklaidinau, 300Lt o ne zl  blush2.gif

Dabar bendrauju su Edvino komanda. Negaliu sakyti, kad nepatikimi, patikimi jie, niekur nedings, atves, ko truksta. Tuo labiau uz pirma pristatyta dali pinigu dar nepaeme. Tik tiek, kad toks darbo neaiskumas nepatinka. Jei zada konkrecia diena, tai as jau ta diena ir laukiu. O jie palieka nezinioje dar pora dienu, kol as pati jiems neskambinu ir neklausiu, kas vyksta. Tokio demesio truksta. Tikiuosi gauti nuolaida ir tuomet sie nesklandumai pasimirs smile.gif
Vieni turi savu minusu, kiti kitokiu. Olegas viskas gerai, tik reikia ilgiau laukti atvezimo. Ikeamarket pirmokai, bet bendravimas OK. Jurga, nebandziau, bet tokios kintancios "priklausomai nuo uzsakymo" salygos man nelabai. Kitas dalykas visi turi internetinius puslapius, isteige imones, vadinasi vis vien kazkiek mokesciu moka, o pas Jurga nieko tokio, tai bent isskirtiniu salygu noretusi.
Atsakyti
Bandziau sukurti nauja IKEA tema, bet nezinau, nerodo man jos 4u.gif
Atsakyti

i 
Šiame skyrelyje galioja temų premoderacija (žr. Skyrelio taisykles), t. y. kiekviena tema iš pradžių peržiūrima moderatorių ir tik tada patvirtinama arba ne.

Nauja tema yra čia.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti