Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(bordo @ 2012 01 31, 10:52)
O nebandėt dar derinti kitų metodų: pvz. apsiplovimo laimu,ar pagal mėnulį žiūrėti,sako kad tai irgi gali reikšmės turėt smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žinokit bandžiau ir laimu apsiplauti, ir pagak mėnulį tuo metu buvo jaunas, tai irgi mergaitėms palanku. Viską išbandžiau, dabar tik lieka sužinoti ar iš viso šį mėnesį pavyko kas nors. Tą dieną kai buvo ovuliacija tokie skausmai buvo pilvo apacioje, o paskui pykinti labai pradėjo. Man su antru sūnumi kai pastojau tą mėnesį, lygiai taip pat didelis maudimas pilve buvo per ovuliaciją. Tai sau jau įsikalbėjau, kad tikrai laukiuosi, tik dar testą daryti per anksti.
Atsakyti
QUOTE(inaa @ 2012 01 31, 17:33)
Žinokit bandžiau ir laimu apsiplauti, ir pagak mėnulį tuo metu buvo jaunas, tai irgi mergaitėms palanku. Viską išbandžiau, dabar tik lieka sužinoti ar iš viso šį mėnesį pavyko kas nors. Tą dieną kai buvo ovuliacija tokie skausmai buvo pilvo apacioje, o paskui pykinti labai pradėjo. Man su antru sūnumi kai pastojau tą mėnesį, lygiai taip pat  didelis maudimas pilve buvo per ovuliaciją. Tai sau jau įsikalbėjau, kad tikrai laukiuosi, tik dar testą daryti per anksti.

Na labai idomu,praneškit paskui kaip sekės thumbup.gif Ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 01 31, 11:02)
Loretam311, Flecere o Jus galetumete parodyti savo BT grafikiukus, kaip ten jie atrodo rolleyes.gif  As labai domiuosi sia teorija mirksiukas.gif

As nematavau BT blush2.gif , su OT sekiau O.
Pagal uzsienieciu ingender foruma, sita teorija jau paneigta mirksiukas.gif , yra irodyta, kad tiek X, tiek Y isgyvena vienoda laika mirksiukas.gif Svarbu yra rugstine/sarmine terpe ir neigiami/teigiami jonai, bet as ir laima isbandziau, ir papildus biggrin.gif , nu labai jau pas mus norejo broliukas atkeliaut wub.gif thumbup.gif Ir vel ruosiuosi naudot tuos pacius metodus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 01 31, 17:21)
As nematavau BT  blush2.gif , su OT sekiau O.
Pagal uzsienieciu ingender foruma, sita teorija jau paneigta  mirksiukas.gif , yra irodyta, kad tiek X, tiek Y isgyvena vienoda laika  mirksiukas.gif Svarbu yra rugstine/sarmine terpe ir neigiami/teigiami jonai, bet as ir laima isbandziau, ir papildus  biggrin.gif , nu labai jau pas mus norejo broliukas atkeliaut  wub.gif  thumbup.gif Ir vel ruosiuosi naudot tuos pacius metodus  lotuliukas.gif

matai, bet OT+ kartais buna 2 d iki O, kartais 1d iki O, o kartais net ta pacia diena, be Bt grafikiuko mes negalim buti visiskai isitikine mirksiukas.gif ...

Taciau jei kombinuotume ir tavo minetus jonus ir rugstine/sarmine terpe, netgi menulio faze ir plius dar si Sheetles metoda, manau tikimybe isauga.... na arba man tiesiog pasiseke tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 01 31, 18:35)
matai, bet OT+ kartais buna 2 d iki O, kartais 1d iki O, o kartais net ta pacia diena, be Bt grafikiuko mes negalim buti visiskai isitikine mirksiukas.gif ... 

Taciau jei kombinuotume ir tavo minetus jonus ir rugstine/sarmine terpe, netgi menulio faze ir plius dar si Sheetles metoda, manau tikimybe isauga.... na arba man tiesiog pasiseke tongue.gif

drinks_cheers.gif Sujungus daugiau faktoriu, tikrai galima tiketis palankesniu rezultatu, bent jau tiketis biggrin.gif As sakau daug ka isbandziau, BET- laima naudojau, bet savo pH saziningai nesekiau, i jonus ir menulius is viso demesio nekreipiau, kinu lentele taip pat rode berniuka biggrin.gif . Todel ir rezultatu dziaugiuosi ir beproto myliu wub.gif wub.gif Tiesiog mastau apie dar viena karta viska ismegint, tik jau kruopsciai ir neskubant, nes daugiau bandymu tikrai nebus smile.gif .
Del O irgi sutinku, kad be BT tiksliai nenuspesi, tiesiog stebejau save, panaudojau OT ir pagal visus pozymius spejau O blush2.gif
Pupale, o kokius tiksliai metodus jus isbandet gaudant kasytes? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flecere: 31 sausio 2012 - 18:04
QUOTE(flecere @ 2012 01 31, 19:02)
drinks_cheers.gif  Sujungus daugiau faktoriu, tikrai galima tiketis palankesniu rezultatu, bent jau tiketis  biggrin.gif As sakau daug ka isbandziau, BET- laima naudojau, bet savo pH saziningai nesekiau, i jonus ir menulius is viso demesio nekreipiau, kinu lentele taip pat rode berniuka  biggrin.gif . Todel ir rezultatu dziaugiuosi ir beproto myliu  :w  ub:  wub.gif Tiesiog mastau apie dar viena karta viska ismegint, tik jau kruopsciai ir neskubant, nes daugiau bandymu tikrai nebus  smile.gif .
Del O irgi sutinku, kad be BT tiksliai nenuspesi, tiesiog stebejau save, panaudojau OT ir pagal visus pozymius spejau O  blush2.gif
Pupale, o kokius tiksliai metodus jus isbandet gaudant kasytes?  wub.gif

drinks_cheers.gif agam as ir manau sujungus kelis lemiancisu rodiklius manu tikyme isauga, bet velgi lieka tu klaustuku, kaip irgi skaiciau apie tuos jonus ju kruvius kad vieni x y labiau patinka musu kiausineliui, kiti ne, pats tas momentas ir daugybe lemianciu faktoriu tuo metu, bet cia jau man aukstasis pilotazas biggrin.gif
seip kaip ir kazkur minejau manau pati gamta kazkaip viska desningai yra sudeliojus, kad vienos dienos butent berniukam, kitos mergytem skirtos , kad butu lygybe. vat mergyte musu pagauta greitai iskart po praejusiu mmm. o norejau jusu paklaust toji bt kai jau buna pakilus tai reiskia kad O jau yra ivykus, ir kiek mazdaug laiko iki bt pakilimo ji ivyksta?
seip del terpes tai aplamai sarmine terpe pradeda vyraut prasidejus vaisingom gleivem ir tai palankiau berniukam, o va rugstine buna kaa dar daugiau dienu iki O, tai ir paaiskintu kodel tada per O berniukai , gerokai pries ja mergytes. bet vel reik savo terpe zinot gal pas vienas labai rugstine kitu sarmingesne todel kazkuri is siu ,viena kita ir nustelbia.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 31 sausio 2012 - 18:29
laima ir as isbandziau tik gal reikejo didesni tarpa palikti, bet ir vel, kai kam nereikejo nei tarpu biggrin.gif , zodziu kas lemta tas lemta, svarbu sveiki laimingi vaikai, o pabandyti aisku galima, kai kam tikrai pasiseseka, as pati baisiai gal ir nesistengiau, siek tiek pabandziau patampyti liuta uz usu, dziaugsimes ir berniuku wub.gif , juk jie visi musu kleckai, o bandyt daugiau nebandysiu, per akis man bus ir triju biggrin.gif
ai dar su ziedu pabandziau tai kaip keistai mergaite rode, bet cia ir vel tik pasizaidimas biggrin.gif , nors va pirmus abu berniukus parode lotuliukas.gif
kazkaip galvoju nu negalejo ji suklysti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 01 31, 19:48)
laima ir as isbandziau tik gal reikejo didesni tarpa palikti, bet ir vel, kai kam nereikejo nei tarpu  biggrin.gif , zodziu kas lemta tas lemta, svarbu sveiki laimingi vaikai, o pabandyti aisku galima, kai kam tikrai pasiseseka, as pati baisiai gal ir nesistengiau, siek tiek pabandziau patampyti liuta uz usu, dziaugsimes ir berniuku  wub.gif , juk jie visi musu kleckai, o bandyt daugiau nebandysiu, per akis man bus ir triju  biggrin.gif
ai dar su ziedu pabandziau tai kaip keistai mergaite rode, bet cia ir vel tik pasizaidimas  biggrin.gif , nors va pirmus abu berniukus parode  lotuliukas.gif
kazkaip galvoju nu negalejo ji suklysti  rolleyes.gif

nu zinok ta adat ir as tiket noriu, mano mamai 4 o mociutei 5 vaikus teisingai ir taip is eiles kaip gime taip ir parode, draugem kuriom darem irgi teisingai. o man pirma rodo mergyte virs delno sukas ratu,(ja turim) tada antra i sonus juda - berniukas mirksiukas.gif nu matysim sniege kaip cia bus mum biggrin.gif man neuzilgo jua kitas echo, o jum ir kas cia menesiukas kitas. kai ne duag jum to laiko tai nemanau kad dar kazka tiksliai ten iziuret galejo,,,
o kaip jus daret su adata virs delno ar pilvo? kitos daro su ziedu virs pilvo bet ten lyg reiksmes priesingos, tai tiksliai nezinau del ziedo to g.gif bet va adata virs delno sake daug kam tiesa parodo, jei ne pacios ja paveikiam ko labiau norim wub.gif
Atsakyti
O kaip reikia su ta adata daryt? blush2.gif
Sniege, labai teisingai sakai, norim tai norim kazko, bet vis tiek mylim mes juos iki begalybes kad ir kas jie bebutu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 01 31, 11:02)
Loretam311, Flecere o Jus galetumete parodyti savo BT grafikiukus, kaip ten jie atrodo rolleyes.gif  As labai domiuosi sia teorija mirksiukas.gif

Oi as niekad tempos nesimatavau, neturiu jokiu grafikiuku ax.gif
Labai idomu, nugi paskokit kaip cia su tom adatom ir su tais ziedais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loreta311: 31 sausio 2012 - 22:11
QUOTE(flecere @ 2012 01 31, 21:53)
O kaip reikia su ta adata daryt?  blush2.gif
Sniege, labai teisingai sakai, norim tai norim kazko, bet vis tiek mylim mes juos iki begalybes kad ir kas jie bebutu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

paimi adata su siulu ir laikai ja su desine ranka virs kairio delno nu mazdaug 3 cm virs ir tada priklausomai ka nori suzinot, jei laukies tai gali rodyt ka turesit, mintyse apie ati galvot, laukt tada jei ratu sukas mergyte jei i sonus linguoja berniukas, o jei isvis kiek vaiku turesi ir kokius irgi mintyse ant to nusiteikt, tai man pati adata pradeda suktis ratu sukas sukas, tada pati po kiek laiko sustoja ir vel pradeda judet tik i sonus, tada vel susutoja ir stovi kaipo ibesta, jei dar tureciau ateiti 3 ar keturis tai ir tolaiu ji taip darytu, kol nerodytu , t, man tik 2 vaikai bus taip iseina nes po 2 stovi. dar kitom sako rodo nutrukusius nestumus tarp tu , bet jei mintyse apie juos neklausi nerodys, jei paklausi rodo viska, todel pries darant dar mintyse tarsi turi klausima ir nori atsakymo. pvz as klausiu : koks leliukas pas mane pilvely berniukas r mergyte, ir pradeda linguot i sonus, arba kiek vaiku turesiu siam gyvenime ir kokius, 1 sukas ratu, 2 linguoja i sonus, toliau stovi 4u.gif
bet kas keisciausi buvom apsale kai darem mamai ir mociutei. mociute pirmus 3 sunus turejo ir 2 dukras ketvirta ir penkta. tai taip ir rode, pirmus tris kartus i sonus lingavo, tada du paskutinius kartus ratu sukos, mamai taip pat visus 4 parode teisingai. g.gif blink.gif bigsmile.gif
pripasakojau cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 31 sausio 2012 - 22:14