aš įdėsiu žolynėlį, man gražu
bet jei norit, galit ir ką blogo pasakyt
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 23, 10:21)
aš įdėsiu žolynėlį, man gražu
bet jei norit, galit ir ką blogo pasakyt
man grazu
labai tamsu , net monitorių lanksčiau, kad įsižiūrėt kas ten
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:31)
dedu kritikai
II butu puikus jb. tik reiketu dar pasedet prie foto retushavimo aishku. man visai patiko. striuke kliuna, kaip rase svajone ar su sienom nesusizaidzia, ar sienos su ja
QUOTE(Endži @ 2011 11 23, 10:19)
na bandau per PS nors dar su juo nemoku elgtis
raw man rodos reikia kazkokios kitos programos ar klystu? 
žiūrint koks ps, mano cs5 tai nebuvo kad neatidare, tik raw atidaro kitame lange, tada pakoreguoji ir paskui jau atidaro kaip normalu jpg. jeigu neatidarys reiks programele papildma parsisiusti ir viskas
aš matau tamsoka šalta violetine
Man neper tamsu kažkodėl... kaži čia mano kompas per šviesiai rodo ar Jūsų per tamsiai? Nuotrauka nėra šviesi, tas tai taip, bet ne šviesi nuotrauka nėra tas pats kas per tamsi.. tai kaip yra?
QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 20:50)
Nezinau, kodel keliu. Kliuna man paciai margumas palaidines su aplinka. Ar ir Jums?
O man gal net patinka tas margumas prie margumo. Kažkodėl pažiūrėjus prisiminiau, kad peteliškės būna margais sparneliais, kad susilietų su medžių kamienais ir paukštukai jų nesurytų
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 22, 19:07)
Ir dar kažkurios, lyg ir noisy levituojantis žmogus įstrigo
Nea, ne mano ana foto, o http://www.flickr.co...59/in/contacts/
Sveikos,gal atsirastu norinciu padet per Help portrait gruodzio 10d Kaune? Pagalba praverstu bet kokia (ne materialine zinoma)
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 23, 10:48)
žiūrint koks ps, mano cs5 tai nebuvo kad neatidare, tik raw atidaro kitame lange, tada pakoreguoji ir paskui jau atidaro kaip normalu jpg. jeigu neatidarys reiks programele papildma parsisiusti ir viskas
pas mane cs3 lyg
man patinka, tokia tamsoka violetine spalva, man tikrai labai graziai ziurisi
Labas,
"kapoji" kojas ir ne tik šitoj foto
labai patiko 1 foto aplinka, galėtum, ką nors ten pabandyt daugiau padaryt. ta prasme modeliuką tinkamiau aprėdyt
Laukine, per mano monitorių ne per tamsi. Tik ryškumo zonos platesnės norėčiau, nes labai gražiu kampu fotografavai, lyg kokie pirštai atrodo tas žolynas
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 21:31)
"kapoji" kojas ir ne tik šitoj foto
Laukine, per mano monitorių ne per tamsi. Tik ryškumo zonos platesnės norėčiau, nes labai gražiu kampu fotografavai, lyg kokie pirštai atrodo tas žolynas