QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 26, 15:28)
.
Kartojau vakar. Rado 200 su kapeikom. Pažiūrėjau į pirma psl., į normą telpam, tai ir gerai

Pojūčiai...nesipykstu su miegu, kai ilgiau pasėdžiu ima mausti pilvą. Šiandien tai kažkoks šleikštulys užėjo. Suprastėjęs džiaugsmas maistui

Krutinė didelė, šiek tiek gal skausminga. Daugiau kaip ir nieko. Anksti dar gal

O tu kaip? Ar darei trečią HCG? Kaip šiap savijauta?
Oooo, sveika sugrizusi

Ale jums gerai mergaites, kad nors kazka jauciat, as anei nieko, krutine kartasi vos skaudanti, o snd pvz visiskai nieko, tokia net pamazejusi atrodo, todel kaip isprotejusi ir lakstau HCG, uztai as ne 3karta jau dariau, o cielus 4
8dpo-15,54
9dpo-25,06
12dpo-118,9
14dpo-291,6
15dpo-447

Mane tas stresas baisus darbe kamuoja, uztai grizusi galiu pulsi i baisia isterija, ar nepakenkiau maziukui, nes darbe-baisi tragedija

Todel po paskutinio hcg pasakiau sau, kad jai pajusiu baisu stresa, eisiu arba is darbo arba i biuleteni, gana

Snd kaip smagu iseigine, ale irgi ta pamazejusi krutine neduoda ramybes ir tas dantukas

Nu zodziu, tas stresas jau mane uzvaldes jauciu ir visur nerimstu
O pas mane kartas nuo karto pilvuka pamausta silpnai ir viskas, tai nors tiek gerai, dabar stengsiuos islaukti pasimatytu, aisku jei vel neisskysiu
Sidabriuk, tu klausei del ankstyvu testuku, tai as juos pradejau nuo 7dpo,po 5val mazdaug gal ir imanoma pries sviesa pamatyti kazka, bet tik as viena maciau, drauge sake-neisproteti, nes tikrai nieko nera, o 11dpo truputi greiciau atsirado , mazdaug po val laiko ir ten jau ir MB iziurejo, bet irgi vaiduokliukai, o 12dpo skaiciukai parode 118, tai taip ir keista, kad nerodo normalaus antro bruksniuko kai hcg pakankamas. Zodziu, geriausiai tai HCG, kad ir nuo 8dpo kaip kad as