Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

internetas durniuoja doh.gif

QUOTE(K06 @ 2008 05 28, 12:57)
fixa, o kas tau atsitiko, kad gipsa nesioji?

prieš 3 savaites namie, koridoriuj, lygioj vietoj ramiai eidama sugebėjau pėdą susilaužyt doh.gif biggrin.gif tiksliau tik vieną kauliuką, bet sugebėjo kažkodėl amn gipsą iki pusės blauzdos "užvarvolint" doh.gif jau atsibodo žiauriai tas gipsas, tikiuosi, kad nuims jau šį savaitgalį, nes kojos man neskauda...

tai dabar su Ignu gyvenam ant miegamojo lovos biggrin.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 28, 13:10)
mes nelabai i baznycia vaikstom

mes irgi nevaikštom blush2.gif

o dėl pimpaliuko, tai mums Puzinas dar parodė kaip reikia prausti, na, kaip atsmaukti reikia... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 30 gegužės 2008 - 12:20
kaip graziai puslapi padare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 05 30, 00:15)
o ka siaip daktariukas sake, kaip augat?

"ohooooo koks didelis vyras" - 7,750kg ir 66cm bigsmile.gif

QUOTE(Fixa @ 2008 05 30, 13:19)
o dėl pimpaliuko, tai mums Puzinas dar parodė kaip reikia prausti, na, kaip atsmaukti reikia... rolleyes.gif

juk dar negalima atsmaukin4t? ar aš klystu?

aha, puslapis nerealus, aš jau 2 lipdukus turiu iš žurnalų tokius su Nemo wub.gif
trūksta tik kelėną susibalnoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 30, 22:23)
1. "ohooooo koks didelis vyras" - 7,750kg ir 66cm  bigsmile.gif

2. juk dar negalima atsmaukin4t? ar aš klystu?

1. tai jau tikrai, kad oho bigsmile.gif Ignas 6,5 mėn panašiai svėrė (7900) biggrin.gif

2. o kodėl negalima? g.gif
daktaras parodė ir liepė prausiant atsmaukti ir ten nuplauti, tai manau, kad galima... rolleyes.gif

mes visą savaitę būsim pas mano tėvus, tai bent jau savaitgalį nuo ryto iki vakaro kieme būnam, tikiuosi vis ši savaitė irgi tokia bus thumbup.gif Ignas ir valgo, ir pampersą keičiam kieme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 06 01, 18:33)
2. o kodėl negalima?  g.gif
daktaras parodė ir liepė prausiant atsmaukti ir ten nuplauti, tai manau, kad galima... rolleyes.gif

nu kazkas man pasakojo... kad nelisti ilgai dar...
Atsakyti
Žmonyte, o avatare tavo nuotrauka? bigsmile.gif
Atsakyti
mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 06 03, 16:35)
mano ax.gif

jėėėėėėėga bigsmile.gif thumbup.gif aš niekaip neprisiruošiau, paskui prašiau MB, kad gimtadienio proga padovanotų fotosesiją (tada kaip tik pilvukas gražiausias buvo), bet negavau tokios dovanos unsure.gif tai sakėm, kai jau antro lauksimės, tai būtinai visa šeima eisim ax.gif

na, truputį offtopic'as gaunasi, ale nepagirt negalėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 06 03, 15:35)

bigsmile.gif labai labai grazi nuotraukyte mirksiukas.gif
ir man gaila, kad tokiu neturiu, nes kai laukiames, juk kokios grazios mes bunam bigsmile.gif
Atsakyti
čia fotkinta savaitė iki Dominyko gimimo biggrin.gif
kai pilvas buvo maximaliai didelis biggrin.gif

aš tai labai norėjau fotosesijos, ir dariau, nes nors kažkos prisiminimas ne tik apie skaudančias kojas, amžiną alkio jausmą, prakaito pylimą ir pan doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip gyvenat, ka nuveiket savaitgali?
mes tai buvom prie juros, kasem smeli, serem antis:) poryt jau isvaziuojam i Vilniu, i urologijos skyriu, gultis tyrimams, tai nepavydziu pati sau.Sake,skyrius pilnas vaikuciu kaip visada.bet tikiuosi, kad ilgai neuzsibusim ten.
Atsakyti
vaje, kaip pavydžiu ax.gif jūra.

nepavydžiu tik tų tyrimų unsure.gif nesmagu gulėti su ligotais vaikais verysad.gif
Atsakyti