Oi, moterys, nesipykit

Iš kai kurių postų akivaizdu, kad nėra nei anytos kažkuo itin blogos, nei marčios, tiesiog gal viena kitų nelabai mėgstančios. iš tiesų, kai žmogaus nelabai mėgsti, tai į viską žiūri lyg per padidinamą stiklą

, kiekviena pastaba atrodo mirtinas įžeidimas ir t.t.
Man mama laaaabai padeda, o anyta netrukdo, irgi padeda kai reikia. nėra tarp mūsų kažkokios nerealios meilės, tiesiog eiliniai marčios-anytos santykiai, o dėl smulkmenų stengiuos neįsižeisti, nors kartais ir sunku.
Kartais tiesiog į viską reikia žvelgti su humoru. Bet- pirmiausia vaiko interesai. O mamos (jei ji normali, atsakinga, besidominti vaikų priežiūra) nuomonė dėl vaikų priežiūros yra svarbiausia. Anytos tai turi suprasti.
Papildyta:
QUOTE(Foxenas @ 2012 08 06, 08:05)
Seniai taip nesijuokiau. Geeeezzz, jusu anyta turetu buti labai stipriu nervu zmogus, kad sitokius kliedesius atlaike ramiu veidu! Nors kita vertus, pati situacija is principo tai visai nejuokinga. Man paciai neuzilgo sunus gali parvesti marcia ir siurpas per nugara nubega pagalvojus, kap reiketu istverti nenusikvatojus i akis, jei ir musiske pasitaikytu is tokiu "zinoviu" protingu veidu kvaksinciu apie "genetiskai modifikuoto krakmolo" baubus...
Šiurpas turėtų bėgti pagalvojus, kad sūnus atves kokią palaido elgesio kvailą tuštutę, kuri savo vaikais nesugebės pasirūpinti ir sūnui gyvenimą ,,sudirbs", o ne dėl sveiko maisto entuziastės
Be to, mama turi teisę stengtis, kad jos vaikas gautų tik pilnavertį, natūralų, ekologišką ar kokį ypatingą maistą ir neleisti valgyti tų produktų, kurie, jos nuomone, vaikui nenaudingi. vaikas - pirmiausia mamos atsakomybė.
Pvz. jeigu mano vaikas pas uošvius bus įkalbinėjamas valgyti maistą, nuo kurio man pačiai rūgštys kyla, žarnos verčiasi, aš sakysiu griežtą ,,ne" ir man nesvarbu kad tai bus nemandagu ar pan.