Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 15, 11:47)
Pala,o kodel as turiu rasyti kazka kad itikt kazkam?
as rasau ka galvoju,kaip gyvenu ir kuom remiuosi pati..
ar cia reikia vaidinti kazkokias roles?  bigsmile.gif

Kodėl jūs manote, kad esti tik pajuoka arba įtikimu grįstas bendravimas?
Aš tiesiog klausiu, kodėl jūs savo suvokimą kalate kitam žmogui į kaktą kaip faktą apie jį. Jūsų nuomonė nėra faktas, ji gali kalbėti tik apie jus, bet ne apie autorę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 12:56)
Ar jums neateina į galvą mintis, kad žinodama kito žmogaus likimą į priekį, jūs privalote į priekį žonoti ir savo pačios likimą

Kur rašiau, kad žinau likimą? g.gif Pacituokit.
Patarčiau paskaityti knygutę "Moterys, kurios myli per stipriai". Gal bus kiek aiškiau, apie ką aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 15, 12:02)
aš negaliu teigti, kad myli, juk kitam nei širdin nei galvon neįlysiu. Mna vaidenasi, kad myli.
trumpai, norėčiau ilgesnio, gavau gėlių, vedėsi vakarienės. Na kalbina pasidaryti tyrimus dėl nevaisingumo  g.gif  na nežinau, ranką paima kai einam  g.gif  sunku dar ką bepasakyti

o apie ta ivyki kalbejot??? g.gif

QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 12:02)
Kodėl jūs manote, kad esti tik pajuoka arba įtikimu grįstas bendravimas?
Aš tiesiog klausiu, kodėl jūs savo suvokimą kalate kitam žmogui į kaktą kaip faktą apie jį. Jūsų nuomonė nėra faktas, ji gali kalbėti tik apie jus, bet ne apie autoręax.gif

o cia jau kaip kas supranta ir kaip kam atrodo-man vienodai sviecia..
pasakiau ,o jau kaip kam pasisviete-ne mano reikalas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 15, 11:45)
oij tik nereikia..

pati kalta.. dar ne tai isgyvent teks su tokiu "aukojimusi"..

aukojasi ji,meile neturi buti auka.. ir gyvenime jokiu auku nereikia..viska darom sava valia.. o jei tai auka-susimastyk gal nebe taip gyveni..

na tad linkiu jums tai išgyventi tongue.gif tik vyras tai darys tylomis ir Jūs to niekada nesužinosite. šitas scenarijus gal jums labiau patiktų ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 15, 12:06)
na tad linkiu jums tai išgyventi  tongue.gif tik vyras tai darys tylomis ir Jūs to niekada nesužinosite. šitas scenarijus gal jums labiau patiktų ? blink.gif

vaa..protingas diedas butent taip ir darys ,jei klynas uzniestes..

man tinka scenarijus toks koki as ji surezisuoju pati.. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 02 15, 11:52)
Ta prasme, jūs keturis metus gyvenote atskirai ir matėtės tik savaitgaliais? Ir jam vis tiek reikia šviežienos? Nieko sau "rimtas"....
O kaip suprast, imtų atostogas kartu? T.y., kas čia neįprasto?

aikšu rimtas,kas važinėtų pas bobą 4 metus kai galėtų to nedaryti. o darbas toks kad tenka kas keturi metai keisti miestą.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 15, 12:04)
o apie ta ivyki kalbejot???  g.gif

turiu įtarimą kad ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 15, 13:10)
aikšu rimtas,kas važinėtų pas bobą 4 metus kai galėtų to nedaryti. 

biggrin.gif Bet kuris normalus sutuoktinis, ir dar pasirūpintų, kad boba, jei tik nepririšta prie pastovaus darbo (kaip jūs, pvz), ir apsigvyentų kartu su juo tame mieste. Kad nereiktų važinėt tik savaitgaliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 15 vasario 2012 - 12:12
QUOTE(wit @ 2012 02 15, 12:00)
tai yra mano nuomonė. ir net nesiruošiu jos keisti. nu negerbiu aš žmonių kurie  būna amžinos aukos ir skuduriukai po vyro kojomis. tai ką man dabar?

Niekas nelepia jums jos keisti. Mes visi turime savo nuomones, bet kur ryšys tarp jūsų nuomonės ir kito žmogaus gyvenimo? Ką šie dalykai turi bendra? O gal vienas kitą net įtakoja? Būtų smalsu sužinoti ax.gif Jūsų nuomonė yra tik jūsų pačios pirdės reikalas, o gal aš klystu?

Jūs turite pilną teisę negerbti kito žmogaus, bet ar turite teisę savo nepagarbą uždėti kitam žmogui ant galvos ir ją pristatyti kaip duotybę, kaip faktą?

Aukos, skudurai... bet ar tikrai? ax.gif Tai, kas vienam yra auka, kitam savų poreikių tenkinimas, trečiam netgi savo egoistinių tikslų tenkinimas...

Ką mes norine įrodyti? Ko mes siekiame šioje diskusijoje? - Štai ko aš pasigedau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2012 02 15, 13:10)
turiu įtarimą kad ne. biggrin.gif

o kam kalbėti apie tai ką ji laiko norma? nu gi pati kalta -kam į tą kompą lindo biggrin.gif atsiprašys ir viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 15, 13:57)
O kitoms tai tolygu būti skuduru, savęs negerbti. Įdomu, kaip pasakytų apie svingerius.

Cia jau pasaulio pabaiga butu. Ir kur tas pasaulis ritasi? lotuliukas.gif

Beje, as nesmerkiu zmoniu ju pasirinkime. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 12:16)

Ką mes norine įrodyti? Ko mes siekiame šioje diskusijoje? - Štai ko aš pasigedau  ax.gif

nieko.. pamete sviezienos ir dorojam lotuliukas.gif
Atsakyti