[quote=Subjektyvi,2012 02 15, 18:22]
Žinau, kad tau nusispjaut

Mes visos išjungiame kompus ir gyvename savo gyvenimą. Tavo savijautai tai neturės įtakos, na nebent pagerins, jei asmeninis gyvenimas suknistas, juk būna, kad žmonės ateina į forumą išsivemti, kad palengvėtų, nes namie nėra ant ko. Bet prieš rašydamos tokias blevyzgas, nepagalvojate, na tiesiog nesuvedate, kad gal tas vyras ir pradėjo eiti į kairę dėl to. Nes ieško sau kitokios moters, vaisingos. Čia, žinoma, teoriškai rašau, gi nežinia kaip yra ištiesų. Bet vyrai ne tik nevaisingas palieka, jie palieka ir moteris, auginančias neįgalius vaikus. Gal jis turi motyvą būti neištikimas, ieško kitos.
O pablevyzgot ir aš mėgstu, ką ir sakyt
[/quote
na aš manau kad save ir savo moterį gerbiantis vyras iš pradžių baigia vienus santykius ir tada pradeda kitus. ir kažkaip tos kurios siuntinėja savo grožybes nelabai tinkamos į žmonas ir mamas

na čia mano nuomone, žinoma, nežinau kaip yra iš tiesų

gal reikia kažkam ir tokių

niekada niekur nesu teigusi kad neatleisčiau neištikimybės, nes nežinau kas būtų jei būtų. bet šiuo atveju tikrai žinau kad negalėčiau atleisti nesiskaitymo su mano savijauta. aš žinoma nemanau kad mano mylimas žmogus galvotų jog man užteks vakarienės ir viskas bus kaip buvę-bet ir vėl nežinau kas būtų jei būtų. esu išsiskyrusi po 12 kartu pragyventų metų ir to priežastis nebuvo neištikimybė bet sėdėjom per naktis ir kalbėjom kalbėjom kalbėjom, žiūrėjom ar galim dar kažką taisyti ar ne. todėl man keistas ir nesuprantamas tiek jos vyro elgesys , tiek jos pateisinimai. manau kad du kartu žmonės privalo kalbėtis. ir ypač apie problemas. nepajėgiu suprasti tokios "tolerancijos" , o požiūris -jie visi tokie- daugiau nei chamiškas. nu ne visi jie tokie, kaip ir mes ne visos tokios.
tai va tiek čia tema. džiaugiuosi kad nei pati tokia, nei mano vaikai tokie. tikrai džiaugiuosi kad turiu savigarbą ir esu gerbiama . o klystame visi, tik viskas priklauso nuo to kaip taisome tas klaidas.