Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės rankų darbo dovanos

QUOTE(pavojus101 @ 2012 11 22, 21:27)
o sakykit kiek mazdaug gali kainuoti jos? ir kiekvienoj jas parduoda?

Nu, neprisimenu, kiek mokėjau, bet kažkodėl abejoju, kad 20 lt mokėjau. Man rods per pus mažiau (gal todėl ir tokia smirdanti buvo). Suprantu, gumos kvapas būna, na bet jau ta tai buvo kažkas tooOOOookio blink.gif
O vaistinės irgi nesirinkau - nuėjau į pirmą pasitaikiusią.
Atsakyti
Stai kokia ideja radau, kuri mane labai uzkabino smile.gif Tai dekoraciju, zaisliuku gamybai ir viskam kam tik sugalvosi smile.gif Galima ir snaiges pasigaminti tikrai kitokias smile.gif siulau uzesti aki smile.gif

Kalediniai zaisliukai
Atsakyti
kaip jums tokie?smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murdeko: 24 lapkričio 2012 - 22:29
Koks grozis
http://www.mudubudu....r_paveiksliukai
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 11 13, 17:27)
Taigi nuotraukose viskas pavaizduota- pasiimate klijų buteliuką, apačioje praduriate adata su siūlu skylutę, praveriate (siūlas visą laiką bus klijuose) ir tuo lipniu siūlu (traukiant per skylutę klijų buteliuke) vyniojate apie tą daiktą, kurio formą norite suteikti būsimam gaminiui. Palaukiate per naktį, kol klijai ant siūlų apdžius, nuimate nuo formos ir viskas- puošiate, statote, kabinate ir t.t.
P.S. Burbulai- ant pripusto baliono (norimo dydžio) vyniojate klijuotą siūlą, laukiate kol apdžius klijai, sprogdinate balioną ir iškrapštote jį iš burbulo. Dekoruokite ir kabinkite  mirksiukas.gif

O kaip tas siulas neprilimpa prie kartono g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2012 11 28, 11:20)

Aptraukite maišeliu arba apvyniokite lipnia juosta.
Atsakyti
Sveikos merginos, ar jau ruošiatės Kalėdoms?
Aš po truputį gaminu dovanas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolagra: 28 lapkričio 2012 - 18:41
QUOTE(Mocamoca @ 2012 11 28, 11:20)

O kodėl iš karto kartonas? Ruošinys gali būti plastikinis, stiklinis ir t.t. Jei tai kieta medžiaga, ją galima ištepti vazelinu- puikiausiai nusiima.
Beje, raganieška irgi gerai pasiūlė.
Jolagra- gražu, sakykite, burbulų dekoracija- tai quilling? O patys burbulai- iš putplasčio?
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2012 11 28, 18:25)
Aš po truputį gaminu dovanas.

wub.gif thumbup.gif tikrai gražios 4u.gif
Atsakyti
Jolagra- gražu, sakykite, burbulų dekoracija- tai quilling? O patys burbulai- iš putplasčio?

Taip, tai kvilingo technika, o burbulai kai kurie iš putoplasto, o kai kurie tiesiog plastikiniai seni žaisliukai, o klijuoju su karštais klijais. Labai gerai laikosi. Ačiū už pagyras.
Atsakyti
Pas mane muilas smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2012 11 29, 09:44)
Koooks grooozis wub.gif

Ačiū!
Atsakyti