Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Del kainu skirtumo tai zinau,o temutei man rodos labai tinki,juk ten kainos kartais juokingos lyginant su musu ,o kai kazkada parasei,kiek sumokejai uz maisto produktus,mesas ir pan,as buvau apsalus smile.gif beabejo ir cia sekant akcijas galima nebrangiai nusipirkt sio bei to ax.gif
va sia savaite maximoj maciau raudonuju lasisiniu ikru induka uz 15 lt(kainavo 25 lyg),nu as taip noriu,taip svajoju,manau reikes pirkt,aisku bus saukianciu kaip netaupu,bet man taupu,nes neperku beveik desru,desreliu,jokiu kumpiu ir va ka sutaupau galiu nusipirkt indeli ikru,na ir prirasiau cia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 15, 23:22)
Del kainu skirtumo tai zinau,o temutei man rodos labai tinki,juk ten kainos kartais juokingos lyginant su musu ,o kai kazkada parasei,kiek sumokejai uz maisto produktus,mesas ir pan,as buvau apsalus  smile.gif beabejo ir cia sekant akcijas galima  nebrangiai nusipirkt sio bei to ax.gif
va sia savaite maximoj maciau raudonuju lasisiniu ikru induka uz 15 lt(kainavo 25 lyg),nu as taip noriu,taip svajoju,manau reikes pirkt,aisku bus saukianciu kaip netaupu,bet man taupu,nes neperku beveik desru,desreliu,jokiu kumpiu ir va ka sutaupau galiu nusipirkt indeli ikru,na ir prirasiau cia  biggrin.gif  biggrin.gif

Na taip, o kartais juk galima kažką leisti ir brangiau nusipirkti, pasilepinti.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 15, 22:56)
Gal Lt jie prabangūs, man jie labai pigiai atseina smile.gif Vat todėl kiek ir netinku šiai temutei, kad pas mane kainų suvokimas UK visiškai kitoks.. kas lt pigu pas mus gali būti brangu, kas brangu, pas mus pigu ir pan..

tinki tinki čia 4u.gif kiek įdėjų pasisemiu ax.gif

Aš dingus iš eterio buvau ax.gif truputį sirgau, beveik nieko negaminau blush2.gif draugas universitete valgė, o man apetito visai nebuvo ax.gif
Vakar iš įvairių likučių kepėm naminę picą, tai visai skani gavosi tongue.gif
Šiandien jei netingėsiu bandysiu skruzdėlyną daryti g.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su pastetu,pyrago likuciai,man raguolis su braskiu uogiene
PIETUS-man salotos su zuvimi,siek tiek silkes(pas mama),MB vakaryksciai kepsniukai su kopustais ir bulvem
VAKARIENE-mandarinai,obuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2011 11 16, 11:40)
Šiandien jei netingėsiu bandysiu skruzdėlyną daryti  g.gif

oho, čia jau labai reikia netyngėti, aukštasis pilotažas. thumbup.gif

Šiandien vyras:
I- lavašai (kainavo tik vištiena, kiauliena, padažai, sūris)
II- karšti sumuštiniai, bananai (kainavo tik sūris, padažai, vištiena, bananai)
III- sumuštiniai su vištiena, avokadu, kiaušiniais (kainavo tik vištiena, kiaušiniai)
IV- daržovių sriuba, duona, grietinė. (kainavo tik sultinio kubeliai, duona, sūris)

Mano meniu:
I- karšta bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- salotos su grietine (agurkas, pomidoras, aštrus sūris, svogūnai, paprika, grietinė, druska), duona. (kainavo tik sūris, duona)
III- daržovių sriuba, duona, grietinė. (kainavo tik sultinio kubeliai, duona, sūris)

Pigiai čia praėjo dienelė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 16 lapkričio 2011 - 20:02
šiandien pas mane blynų diena biggrin.gif
I - blynai vaflinėje
II - bulviniai blynai
III - ale skruzdėlynas, bulvinių blynų likučiai

Atsakyti
Labas rytas wink.gif Kaip nuotaikėlės? Kokie planai šiandienai? Manęs tai laukia didysis apsipirkimas... mmm... na tas didysis tai tiek, kiek galėsiu patemti maišus biggrin.gif Ką šiandien gaminsiu net nenumanau, tikriausiai reikės išvirti sriubos, nes tiek su MB pasiilgę buvom, jau seniai beviriau, kad vakar išvirtos sriubos šiandien nebeliko biggrin.gif O šaldytuve žiūriu kad nieko nėra net man pusryčiams, tik majonezai, padažai, daržovės na ir sūris biggrin.gif Šiandien turiu išeiginę, galvojau padarysiu skrandukų guliašą, na bet negaliu jo gaminti, nes ryt maniškis išplaukia į žvejybą, tai jau karšto maisto nesidėtų, teks vėl kokius sumuštinius gaminti, arba nupirksiu keptą karką ir bus labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 17, 11:19)
Labas rytas wink.gif Kaip nuotaikėlės? Kokie planai šiandienai?

Laaaabas rytas smile.gif as tai papusryciavau-pavalgiau virtu kiausiniu biggrin.gif ,visai ju nenorejau,o pietums pas mus pievagrybiai su padaziuku,bulves,mesos snd nebus smile.gif na ir ka,toliau darbuosiuos prie kompo biggrin.gif

O kad i tema tai ryt iki lasisoms akcija ax.gif
Na ir gero apsipirkimo 4u.gif ,o svarbiausia pigaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 17 lapkričio 2011 - 11:24
QUOTE(deimapov @ 2011 11 15, 20:33)
Pas mus kurią dieną irgi laukia vištiena su soja, medumi, krakmolu, nes nusipirkau prieš kelias dienas jau sojos padažiuko, tai tuoj ateis eilė šiai nuostabiai vištienai

Ziauriai skanu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien
Pusryciai - kava
Pietus - man virti kiausiniai, MB kotletai ir likusios baronkos su farsu
Vakariene - virtos bulves su koteltu likuciais grietines padaze, rukytos medziotoju desreles, morku su cesnaku misraine, kompotas - aroniju, uogienes likutis,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 17 lapkričio 2011 - 20:53
I - ale skruzdėlynas, arbata
II - draugas valgė universitete, aš makaronus su daržovių/faršo padažu
III - pribaigiau skruzdėlyną, draugas makaronus valgo

reikės ryt į turgų važiuoti, nes daržovių nebedaug beliko smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su pastetu,man virti kiausiniai,batonas su sviestu,arbata
PIETUS-pievagrybiai grietineles padaze,bulves orkaiteje,marinuoti agurkai
VAKARIENE-sveciuose-suris,rukyti skilviukai,sokoladas,vynas smile.gif

Einu miegot,kol klaidu nepriveliau biggrin.gif
Atsakyti