Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(hirundo* @ 2012 03 13, 20:56)
o kaip naudojate? bandžiau su uogienės įdaru kepti sausainiukus, bet nelabai gavosi  doh.gif

Oi kreipkis i mane tu,itariu,kad mes panasaus amziaus biggrin.gif

Dazniausiai gaminu su farsu,ar su kumpeliu,ar suriu,o jei sausainukus tai iskocioju siek tiek tesla,patepu kiausinio-pieno plakiniu,pabarstau cinamono-cukraus misiniu ir susuku,tada supjaustau ritineliais ir kepu,paprasta,pigu,skanu 4u.gif

PUSRYCIAI-7 grudu kose su avietem is saldiklio
PIETUS-kepsniukai,bulves,raugti agurkai
PAVAKARIAI-pas tevuku uzsukau tai spurgytes,kompotas,vytintos lasisos atraizeles
VAKARIENE-MB vakarykstis vistienos kepsnys,uzvakarykste rugstyniu sriuba,pora sumustiniu su suriu,kumpiu,man pomidoru sultys,keletas saldainiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 13 kovo 2012 - 20:55
sveiki, ir aciu uz pagyrimus musu patiekalui bigsmile.gif

I - sumustiniai su tuno pastetu ir agurkais (kada man atsibos? biggrin.gif) sokoladas, kava su pienu
II - vakaryksciu makaronu su paprikomis ir suriu bei vistiena likuciai (darbe)
III - sokoladas, sausainiai ir pica su tunu ei pica su vistiena bigsmile.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muminukė: 13 kovo 2012 - 21:06
labukas

Buvau biskeli dingus, tiksliau uzblokuota, nes kazkas nulauze mano prisijungimo kodus ir mano vardu sestadieni cia dare bardakus doh.gif gerai, kad pazistama moderatore laiko susiprotejo.
bet as vel jau cia ir toliau taupau mirksiukas.gif visu dienu nerasusiu, sestadieni buvo sveciu diena, Cia parodau savaitgalio skanesta tongue.gif kai atnesiau ant stalo , tai visi nutile ziurejo, nes nelabai suprato, kodel ant torto krapai su ikrais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Sekmadieni - likuciai, vakarienei - makaronu, frikadeliu ir likusiu pomidoru nuo baliaus sriubytes tongue.gif

pirmadienis - likuciai, vakarienei - virtos bulves su paruk. desrelemis, vakarykste sriuba

antradienis - likuciai, vakariene - bulviniai blynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 kovo 2012 - 18:49
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 14, 19:48)
* nes kazkas nulauze mano prisijungimo kodus ir mano vardu sestadieni cia dare bardakus
**Cia parodau savaitgalio skanesta  tongue.gif 

*girdejau apie sukcius,gerai,kad viskas susitvarke 4u.gif
**Nerealiai bigsmile.gif smile.gif

PUSRYCIAI-MB arbata,man omletas su pomidorais ir petrazolem,traputis su sviestu
PIETUS-ne namie
VAKARIENE-virtu bulviu cepelinai su varske ir su mesa,grietine,kam pienas,kam kompotas,desertui Tvix sokoladukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 03 14, 19:53)
*girdejau apie sukcius,gerai,kad viskas susitvarke 4u.gif

va va doh.gif ir i SM ir i FB buvo isibrauta doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 kovo 2012 - 20:09
šiandieninis:
I - draugui dribsniai su pienu, man nieko
II - aš valgiau orkaitėje keptą žuvies filė su pievagrybiais
III - man mėsainis (draugas parnešė blush2.gif ), draugui vakarykštis bulvių apkepas
IV - kam šokoladukas, kam riestainiai, arbata
V - aš valgiau pievagrybių/pomidorų sumuštinius, draugas grįžęs arba irgi sumuštinius valgys, arba ką tik iškeptą varškės apkepą, arba ir tą ir tą smile.gif

Mickute, koks tortas bigsmile.gif su kuo perteptas?
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 14, 20:30)
Mickute, koks tortas  bigsmile.gif  su kuo perteptas?

cia uzkandele thumbup.gif - napaleono lakstai pertepti su majonezu ir krabu lazdelemis, agurkais, pikantiska misraine . Zinokit liuks patiekaliukas, nieko sudetingo ir dar naujiena tongue.gif ( na gal ir nelabai i taupiu tema blush2.gif ypac jau kai ir kiausiniai pabrango lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet cia jau ne kasdieniniam stalui, prie progos galima tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 kovo 2012 - 20:58
Sveikos,na ir ka skanaus gaminate snd?as va katik iskepiau bananinius keksiukus su snikers sokoladu(buvo uzsilikes) smile.gif receptukas pigus ir paprastas:125g margarino ar sviesto issukame su 110g cukraus,tada imusame 2 kiausinius ir gerai isplakame,idedame 2 vnt sutrintus su sakute bananus,beriame 125g miltu ir 2.a.s. kepimo milteliu,suberiame sukapota snikers sokoladuka,viska ismaisome ir dedame i formeles,kepame 180C ax.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 15 kovo 2012 - 15:31
sveikos sveikos, mielosios. na ka, visai nebeapsireiskiu, namie begaminu tik vakarienes dazniausiai.. pradejau dirbti, tai ir tie meniu tokie buna kaip kokie (nu aisku valgom ir tuos pusrycius, ir pietus, ir vakarienes), bet nebelieka jegu surasyt. maitinames gan taupiai - gavom sekmadieni siunta is namiskiu su daugybe lietuvisku rukytu mesyciu, sakoti, daug konservuotu/marinuotu dalykiuku, tai sumustiniams pirkt tereik duona biggrin.gif aisku, dabar gal daugiau pinigiuku iseis tiems vakarienes-pietu produktams, nes jau pietus dviems kitai dienai gamint reiks, bet nu ka - ir pinigiuku daugiau bus bigsmile.gif bet tai nereiskia, kad netaupysiu ten, kur tikrai galiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 03 15, 18:09)

Smagu del darbelio 4u.gif

PUSRYCIAI-man sumustiniai su vistienos vyniotiniu
PIETUS-kotleciukai,keksiukai
VAKARIENE-kotleciukai troskinti su grybu padaziuku,virtos bulves,agurkai,marinuoti burokeliai,desertui keksiukai smile.gif
NAKTIPECIAI-naminiai lasinukai,kumpelis,duona,svogunai,cesnakiukas biggrin.gif

Denite,laaabas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 15 kovo 2012 - 19:08
QUOTE(*Voque* @ 2012 03 15, 14:26)
Sveikos,na ir ka skanaus gaminate snd?as va katik iskepiau bananinius keksiukus su snikers sokoladu(buvo uzsilikes) smile.gif receptukas pigus ir paprastas:125g margarino ar sviesto issukame su 110g cukraus,tada imusame 2 kiausinius ir gerai isplakame,idedame 2 vnt sutrintus su sakute bananus,beriame 125g miltu ir 2.a.s. kepimo milteliu,suberiame sukapota snikers sokoladuka,viska ismaisome ir dedame i formeles,kepame 180C ax.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 03 15, 15:26)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

šiandien nieko rimto negaminau blush2.gif
I - vakarykštis varškės apkepas, pienas
II - sumuštiniai su pomidorais bei pievagrybiais
III - draugas valgė universitete, aš porą sumuštinių su sūriu, bandelę
IV - išviriau pudingo
Atsakyti