Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

o ka tu turi omeny ne taip sportuojat? netaisiklingai ar kaip? nes manau cia problema maiste, ji per daug suvalgo, jei mase auga.Cia ne sporte beda, o kcal kiekyje g.gif
[/quote]
yra treniruotes jegos ir riebalu deginimo. pirmosios buna kai trumpai ir intensyviai sportuoji, o antrosios ilgai ir neintensyviai. manau tai turejo omeny
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 11 28, 08:37)

Ar vartoji vitaminus, žuvų taukus? Ar išsimiegi??? Ar valgai reguliariai, vartoji žymiai daugiau daržovių ir vaisių nei anksčiau? Ar išgeri ne mažiau 2 l skysčių per dieną? Ar sumažinai riebaus ir saldaus maisto (įskaitant alkoholį) kiekį savo meniu? Siūlyčiau susidaryti pačiai sveikos mitybos planą ir jo laikytis, o jei dar sportuoji, tikrai neturėtų būti sunku, po sporto bent jau man jokio junk food nesinori smile.gif
Linkiu sėkmės 4u.gif Užsuk papasakot, kaip seksis ir kokių priemonių ėmeisi alkiui pažaboti - palaikysiu ir patarsiu, nes pati esu anoniminė emocinė valgytoja cool.gif
P.S. Jei anglų kalba tau nėra problema, užsiregistruok www.sparkpeople.com, labai informatyvus ir motyvuojantis puslapis, be to, nemokamas. Man patiko, reikės prie jo grįžt, ten ir meniu sudaro, ir treniruočių kompleksą, ir šiaip gėris.

chérie, kaip tau sekasi, pasipasakok rolleyes.gif

Galbūt pavyks "išjudinti" reikalus, nes manau, atsakiau sau į kelis klausimus . Ar išsimiegu? Tik savaitgaliais, ir tai retas dalykas . Dar dėl žuvų taukų .. Ne, nevartoju .. Nors turiu namuose, kartu su omega 3 ..
Dėl maisto, tai žinoma, stengiuosi suvartoti daugiau daržovių, ir gaminuosi patiekalus be riebalų, tik neneigsiu, būna visko, bet aš save riboju .
Na žodžiu, reikia save rimčiau kontroliuoti . ax.gif 4u.gif doh.gif
Ačiū už atsakymą - pagalbą , pranešiu žinoma, kaip ir kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 11 28, 08:37)
Taip, šie rezultatai būtent 30 day shred nuopelnas, bet kartoju, reguliavau ir mitybą griežtai, t.y. skaičiavau kcal ir stengdavausi kiekvieną savaitę po dieną skirti iškrovai. Po šios programos dariau JM Shred it with weights, patiko nerealiai thumbup.gif Po to susidėjo daug visokių stresų, apie kuriuos čia rašiau ir atsinaujino emocinis valgymas, sena bėda nuo paauglystės laikų, tad aš ir vėl čia, tik šįkart jau rimtai mitybą bandau sureguliuoti, nusipirkau žolinį kažkokį papildą nervams apraminti, duok D gal nebepasikartos tie emocinio persivalgymo priepuoliai...
Bet šiaip shredas man patiko, tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif

Kaip įkvepia tokie postai bigsmile.gif
O pati mitybos planą dareisi? Pagal ką kalorijų kiekį nusistatinėjai? Ar dietologai padėjo?

Aš savaitgalį nesportavau doh.gif Vietoj to sugebėjau nualpt vidury vaistinės doh.gif
Tai šiandien oi kaip sunku buvo sportuojant unsure.gif
Sportuoju shred, tik neskaičiuoju dienų, nes, visų pirma, nepadarau visų pratimų, visų antra, nusimato savaitgalio kelionė, o viešbutyje sportuot nelabai išeis biggrin.gif Bet po savaitgalio imsiuos dienas skaičiuot ir mitybą noriu pareguliuoti smile.gif

Oi, jau perskaičiau. Panagrinėsiu tą tinklalapį. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 28 lapkričio 2011 - 20:17
QUOTE(Cinside @ 2011 11 28, 20:10)
Aš savaitgalį nesportavau  doh.gif Vietoj to sugebėjau nualpt vidury vaistinės  doh.gif
Tai šiandien oi kaip sunku buvo sportuojant  unsure.gif
Sportuoju shred, tik neskaičiuoju dienų, nes, visų pirma, nepadarau visų pratimų, visų antra, nusimato savaitgalio kelionė, o viešbutyje sportuot nelabai išeis  biggrin.gif Bet po savaitgalio imsiuos dienas skaičiuot ir mitybą noriu pareguliuoti  smile.gif

O kas gi čia? unsure.gif Tau ne sportuot intensyviai, o pas gydytojus tyrimams reikia tuomet eiti, o jei sportuoti, tai tik mankštelę kokią g.gif
Sportas tai gyvenimo būdas, jis neatidedamas, nebent dėl sveikatos ar vestuvės/laidotuvės, sportuojama ir viešbučiuose mirksiukas.gif
Žiūrėk atsargiai, susiimk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 28, 17:50)
jo viskas ta mityba, as beje irgi parisau su savo 2000 kcal, nes dabar biski daugiau uzsiemus esu, nei paprastai,tai nebera laiko apie saldytuva trypt ax.gif o tai kai namie tai .... doh.gif bet aisku visokiu dienu buna, nes pastebejau jei maziau tik kuria diena pavalgau, tai buna diena kai atsigriebiu trigubai ax.gif
beje sia vasara buvau susidomejusi maistu su ivairiais glikeminiais indeksais,ar tu bandei taip maitintis?

mano tai bėda tokia,kaip ir maruša rašė,emocinis valgymas(įgimtas biggrin.gif ), bet su šituo jau galiu kovot,nebebaisus,na,tik kartais. Bet va yra patiekalų,kurių pavalgius negaliu sustot,arba maisto produktų,kurių dėl šios priežasties vengiu,o tada jau kai pradedu,ir nėra galo doh.gif Tiesiog nesusitariu su savimi...Dar,aišku,užvalgymas per didžiąsias šventes kankina doh.gif Aš manau,kad didelė dalis šitos bėdos dings,kai pradėsiu dirbti,išeisiu į žmones,o ne sėdėsiu namie. Bet kolkas... Na,o dėl to įgimtumo tai pajuokavau,visaip mes galim užvadinti tai-ir emociniais apsivalgymais,ir dar kitokiais,bet viskas yra įveikiama,reikia tik daug noro ir dar daugiau pastangų smile.gif
O apie GI esu skaičius,bet tik prabėgom...

QUOTE(Cinside @ 2011 11 28, 20:10)
Vietoj to sugebėjau nualpt vidury vaistinės

kas nutiko g.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 28, 20:37)
Sportas tai gyvenimo būdas, jis neatidedamas,

tikra tiesa...
Atsakyti
Šiandienos planas įvykdytas: Fire30 ir Stretch 10. Mityba tvarkoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 11 28, 21:45)

Gal kas galėtų padėti? ax.gif Pirmoji tokia programa, kurios niekaip negaliu atsissiųsti ,labai reikia doh.gif Gal kas galėtų padėti 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 11 28, 22:51)
Gal kas galėtų padėti?  ax.gif  Pirmoji tokia programa, kurios niekaip negaliu atsissiųsti ,labai reikia  doh.gif  Gal kas galėtų padėti 4u.gif  ax.gif  blush2.gif

O torrentus turi? 4u.gif
Atsakyti
Maruša,prisireginau tam psl.,tik nelabai suprantu,kur tos treniruočių programos,kažkur prie fitness? Kažkaip susirodė,kad daugiau dėmėsio ten skiriama mitybai,o sportui minimaliai,nu pataisyk mane g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 11 28, 22:06)
O torrentus turi? 4u.gif

turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 11 28, 22:11)
turiu, atsisiunčiau complete, bet ten tik literatūrinis įvadas 4u.gif  Siaubas kokia nemokša pasijaučiau blush2.gif  g.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 28 lapkričio 2011 - 22:29
Kazin kaip sis ziedas-treniruoklis ? g.gif Gal kuri turi,ar efektyvus?user posted image

Papildyta:
Taip paprasta CIA atrodo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollia: 29 lapkričio 2011 - 05:16