Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Man buvo pirmos šventės,kur viskas su labai geru saiku,jokio persivalgymo thumbup.gif bet šiand vakare kažkaip dėjau ėst doh.gif ryt jau į aqua aerobiką,jeigu tik vaikus pasaugos thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, su šv. Kalėdom newyear.gif Man savaitgalis pagal grafiką buvo off nuo sporto, o su mityba buvo visaip, iš esmės laikiausi plano, tik, aišku, Kūčių vakarienė ir kalėdiniai pietūs svečiuose buvo ne pagal planą, valgiau į didesniąją pusę, ypač vakar vakare, jau net skrandis skaudėjo blush2.gif bet nuo šiandien vėl viskas tvarkingai, atsiribojau nuo likusio maisto pabaiginėjimo ir susipjausčiau sau saločikes, pasisportinau smile.gif Baigės šventės ir vėl grįžtam į vėžes, žiūrėsiu, kaip seksis per Naujaką nepersivalgyt ax.gif
Atsakyti
sveikutes, laukiu rytojaus....ateis nauja diena, viskas grys i vezes, nes dabar sedziu prie tv isgerusi 8 tabletes angliuko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

su praėjusiomis šventėmis visas 4u.gif 4u.gif .

O ša nusprendžiau rimčiau prisidėti prie jūsų. Iki šiol eidavau tik pabėgioti ir epizodiškai padarydavau atsilenkimų kelis ar tai užpakaliui pratimų. Dabar nusprendžiau, kad man ir reik ką rimčiau pasižiūrėti. Ypač, kai jau antrą kartą mėnesio bėgyje turiu praleisti bėgiojimą dėl vėjo (bijau aš vėjo).

Taigi, parsisiunčiau aš Tony Horton's 10-Minute Trainer® smile.gif ir šiandien pradėjau jo tą 4 savaičių programą.
Na, ką aš galiu pasakyti: apatinei daliai dariau maždaug 85 proc. viską, o pilvui doh.gif doh.gif , tikriausiai 30 proc. Ypač man sunku, kur reikia laikyti save rankom, na lyg prisispaudimus darant taip atsirėmus. Atrodo, pats pratimas visai nesunkus, na bet man pavargsta rankos. Jaučiu silpna mano nugara ir rankos labai labai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pastarųjų dienų svorio ataskaita: penktadienį 50.8, sekmadienį ryte 51.1, vakar ryte 51.5, šįryt 50.9 thumbup.gif Matyt, įkrovos diena suveikė lotuliukas.gif
Gyčio negirdėt, matyt, pas vyrus problemų su per dideliu maisto kiekiu nebūna, gal nebent su alkoholiu tik biggrin.gif
linnn, sveikinu su rimtesnio sporto pradžia, man atrodo, pas daug ką nugara ir rankos silpnoji vieta, man šitoj srity irgi yra ką veikt.
Na ką, kimbam į darbus, geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 27, 09:03)
man atrodo, pas daug ką nugara ir rankos silpnoji vieta, man šitoj srity irgi yra ką veikt.

pas mane kaip nekeista ar keista, tai pilvas unsure.gif

Labas rytas, aš dar nesisvėriau po švenčių smile.gif
linnn, šaunuolė, seniai reikėjo thumbup.gif
Atsakyti
Aš pilvo presu nesiskundžiu, tvirtas jis, va pertreniruot bijau, nes vdrug liemens neteksiu smile.gif Ir treneris kaip žinodamas į programą įtraukė visokių pratimų, kur reikia balansuoti ant rankų ar užkėlus kojas ant kamuolio eiti pirmyn ir atgal su rankomis, na kaip suprantu čia tam vadinamajam core stiprinti, tai ui per sukąstus dantis darau paskutinius pakartojimus, bet padarau cool.gif
Va neblogas straipsniukas apie lieknėjimą (rusų kalba), o-pa-pa buvo kažkada įmetus linką, bet man jį retkarčiais profilaktiškai naudinga paskaityt ax.gif
Atsakyti
Labas vėjuotas rytukas 4u.gif

linnn,aš tai neatsistebiu ir žaviuosi tavimi,kaip tokiu oru bėgioji,man vis dar neįsivaizduojamas dalykas,kaip bėgioti,kai atšąla,nebe vasara blush2.gif 4u.gif o tu bėgioji su spec.apranga?

Gyčio negirdėt, matyt, pas vyrus problemų su per dideliu maisto kiekiu nebūna, gal nebent su alkoholiu tik

biggrin.gif
tai aš irgi prie vyrų tokiu atveju blush2.gif
o kaip jums visoms su alcoholiu sekasi?
matyt,aš tokia užsigimus,jei gert,tai su vyrais lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(maruša @ 2011 12 27, 09:34)
reikia balansuoti ant rankų ar užkėlus kojas ant kamuolio eiti pirmyn ir atgal su rankomis,

dariau ir aš šitą...man jis lb lengvas blush2.gif

Mano principai ir tikslai dabar-padaryti kuo daugiau taisyklingų atsispaudimų,kuo ilgiau išlaikyti lentą,padaryti pritūpimą viena koja,žodžiu,nugaros ir dar kartą nugaros raumenų stiprinimas,vat,kiek visko daug biggrin.gif blush2.gif mes su MB kaip ir lenktyniaujam,nes jis apaugo,tai po ilgesnio laiko tarpo vėl pradėjo intensyviai sportuot,svorį mest,tai kai susitinkam savaitgaliais,oi kiek šnekų,apie nieką daugiau,tik apie sportą,pratimus,kurie geri tam ar anam,mitybą,o jis dar neatsitraukdamas žiūri tuos The Biggest looserius,kur žvėris Jillian riaumoja ant jų,tie dručkenzai jį įkvepia biggrin.gif
Atsakyti
Matai kaip skirtingai, man su atsispaudimais nėr ką veikt ax.gif
O per kur taviškis žiūri tuos loserius?
O dėl alkoholio tai vartoju saikingai, 1-1.5 taurės kokio vynelio, tarpuose arbatos ar šiaip vandens gurkšnoju, kurį laiką išvis negėriau ir jaučiausi super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 27 gruodžio 2011 - 10:13
QUOTE(maruša @ 2011 12 27, 10:12)
Matai kaip skirtingai, man su atsispaudimais nėr ką veikt ax.gif
O per kur taviškis žiūri tuos loserius?
O dėl alkoholio tai vartoju saikingai, 1-1.5 taurės kokio vynelio, tarpuose arbatos ar šiaip vandens gurkšnoju, kurį laiką išvis negėriau ir jaučiausi super smile.gif

kiek atsispaudimų padarai? rolleyes.gif
atsisiunčia visus sezonus ir žiūri per torrentus smile.gif
mano bėda,kad aš visokių vynelių,šampaniukų ir kitų silpnų nemėgstu,tik stiprius biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
3*10 (tų "vyriškų"), daugiau nesiplėšau, nors gal ir padaryčiau, laikausi programos ribų. Na, kita vertus, tavo sporto stažas didesnis nei mano; o kiek tu padarai?
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 12 27, 10:28)
mano bėda,kad aš visokių vynelių,šampaniukų ir kitų silpnų nemėgstu,tik stiprius  biggrin.gif  doh.gif

Taigi relax, tie stiprūs juk sakoma į kūną neina, specialiai kažkur kažkada išskaičiau, tik aišku, jei kokteiliukų su kokia grietinėle nesidarai ar neprisiužkandžiauji prie jų biggrin.gif
Atsakyti

linnn, sveikinu su rimtesnio sporto pradžia,

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 27, 09:27)

linnn, šaunuolė, seniai reikėjo thumbup.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif 4u.gif

QUOTE(MO @ 2011 12 27, 09:45)

linnn,aš tai neatsistebiu ir žaviuosi tavimi,kaip tokiu oru bėgioji,man vis dar neįsivaizduojamas dalykas,kaip bėgioti,kai atšąla,nebe vasara  blush2.gif  4u.gif o tu bėgioji su spec.apranga?

na nelabai speciali žiemos apranga. Tikrai norėčiau, bet brangu.
Šiaip bėgioju su nike bėgiojimo striukele, ji tokia plona plona, tai ir vasarą ir žiemą ją dėviu, nes labai patogu raktus, grojeklį susidėti į kišenes. O ir atšvaitų nereik papildomų, ir užsitraukia iki smakro labai patogiai, tai jokių šalikų ar golfų nereik. Turiu ir bėgimo kelnes tokias spec. priekyje su tokia specialia medžiaga ant šlaunų, irgi iš nike pirkau. Internetu smile.gif , nes LT pasirinkimo - jokio. Tik nenešioju - gėda, labai negražiai atrodo mano kojos. Nors kelis kart buvau išbėgus, tai labai fainai. Bet neperlipu per save, visdėlto tikrai kojyčių gražesnių reik, parduotuvėje tikrai būčiau nepirkus.

Šiaip tai dabar bėgu su maike ilgom rankovėm, džemperiu ir ta striukele, kelnėm su tokiu kaip ir pūkeliu. Pirštinės ir kepurė. Kai būna labai labai šalta, tai deduosi dar tas bėgimo kelnes po apačia tų kelnių su pūkeliu.
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 12 27, 10:39)
3*10 (tų "vyriškų"), daugiau nesiplėšau, nors gal ir padaryčiau, laikausi programos ribų. Na, kita vertus, tavo sporto stažas didesnis nei mano; o kiek tu padarai?
Papildyta:

o dievulėliau, tu padarai po 10 tų prisispaudimų ne ant kelių ir dar pakartoji 3 kartus blink.gif blink.gif .
Aš vos 2-3 ant kelių išspaudžiu doh.gif doh.gif

O aš tai stipraus alkoholio schmoll.gif schmoll.gif , neskanu man labai.
Atsakyti