Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Ronet, labai dailios 4u.gif
Eina sau tokias velt doh.gif , primečiau ant savo gabaritų, tai pusę savęs kočiočiau biggrin.gif
Atsakyti
Besijuokianti, aš savo puslapyje apačioje esu įdėjusi dydžių lentelę, ji kiek esu mačiusi standartinė batų dydžiams. Esi teisi, 46 dydis pagal tą lentelę truputį mažesnis, pagal ją šios gautųsi jau 47 dydžio, bet tokio dydžio lentelėje nėra doh.gif Dydis 30 cm, buvo pamatuotas pėdos ilgis realiai, kaip matuoti irgi buvau nusakiusi smile.gif plotis 11 cm.

Stewie šablonai žiauriai dideli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 22 lapkričio 2011 - 09:07
Aš 30 cm. laikyčiau kokiu 39 dydžiu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 22, 09:24)
Aš 30 cm.  laikyčiau kokiu 39 dydžiu smile.gif .

Oho...

Aš taip pat ,kaip Ronet, tokia lentele vadovaujuosi ir pagal šeimynos nešiojamą avalynę daugmaž atitinka. Šiaip vienas dydis 6,6mm biggrin.gif
Atsakyti
Nešioju 38 dydį, 30 cm tapkėse skęstu smile.gif Buvau kojas įmovusi, kaip vaikas paskendau lotuliukas.gif Žmogus nešioja 46 dydį ir jo išmatuotas dydis lentelę atitinka smile.gif
Mano 38 dydis irgi idealiai atitinka nurodytą lentelėje. Pagal ją dariau jau daug šlepečių, dydžiai atitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 22 lapkričio 2011 - 09:34
Gražios tapcės ax.gif .
Bet ir dydžiai , eina sau kokiu milžinu esama ax.gif .
Gerai einu katinu , o paskui aviu velt mirksiukas.gif
Atsakyti
Katinyti, net tikslinausi kelis kartus ar tikrai toks dydis, klausiau net kokio ūgio žmogučiui, nugi smalsu blush2.gif 1,85 m
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 22, 08:48)
siunciuosi ir as...  drinks_cheers.gif sianakt uzsisakiau is wool.

Pas Viktoriją pigiau, ar gal jau nebe g.gif Man greit reiks irgi galvot kažką dėl latekso.

Turbūt ir aš ta pačia lentele naudojuosi
user posted image
Atsakyti
Žolia, ta pati lentelė. Manau ji standartinė dydžiams.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 22, 09:24)
Aš 30 cm.  laikyčiau kokiu 39 dydžiu smile.gif .

nu jau nu jau biggrin.gif pas mane 30cm irgi pačios didžiausios buvo iš visų darytų. Dėdei didžiapėdžiui.
Atsakyti
Nežinau, bet visos lentelės skirtingos:) Vienose grybas supjautas su mažais dydžiais, kitose su dideliais. O kuri teisinga g.gif doh.gif
Tiesiog buvo įdomu kokią lentelę Ronet naudoja.
Mano MB batų dydis tikrai tos lentelės dydžio neatitinka... Nors moteriški dydžiai man ten lyg ir teisingi.

Čia pvz. dar viena lenetelė
http://img1.etsystat...l.231285505.jpg

Tik įdomumui, bet dydžiai nuo Žollios įkeltos skiriasi stipriai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 22 lapkričio 2011 - 09:49
Ai, aš tai visada nurodau savo puslapį ir lentelę, tada prašau jei įmanoma pamatuoti pėdą ir pasakyti kokio dydžio batus dažniausiai nešioja smile.gif
Besijuokianti , bet pagal tą lentelę jau gautųsi net ne 46, o koks 49 dydis (30 cm) žiūriu Europos dydžius ir apačioje centimetrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 22 lapkričio 2011 - 09:57