numirojo mano kompas, pasigaves kazkoki kirmina-virusa...suede visas mano foto ... taip, kad ner foto- ner ir manes... pirma kart pamokyta.,..visam laikui
labas
numirojo mano kompas, pasigaves kazkoki kirmina-virusa...suede visas mano foto ... taip, kad ner foto- ner ir manes... pirma kart pamokyta.,..visam laikui
Juperi,
man kompiuteristas yra sakęs, kad po kompo lūžimo dar kurį laiką galima išsaugot duomenis
Dėl nuotraukų, tai užuojauta
Čia gal mes kokį virusą iš SM gavom, mano kompas buvo numiręs šeštadienį, draugės - sekmadienį
Čia gal mes kokį virusą iš SM gavom, mano kompas buvo numiręs šeštadienį, draugės - sekmadienį
QUOTE(Molė @ 2011 11 16, 13:06)
Juperi,
man kompiuteristas yra sakęs, kad po kompo lūžimo dar kurį laiką galima išsaugot duomenis
Dėl nuotraukų, tai užuojauta
jo jooo.. cia is situ "svariu" svetainiu... kompiuteristas sake, kad Delfy, *infected* , aruode, ir panasiuose puslapiuose paspaudus x virusas isisukdavo...
QUOTE(Juperi @ 2011 11 16, 12:24)
labas
o viešpačiau, nežinau ką daryčiau, jei taip man nutiktų...
Aš aišku kaiką į išorinį HD keliuos, bet taip ūna nėr laiko niekam. Reiks gal prisėst tą padaryt...
Papildyta:
ta roga ijunvgiau praskenavimą
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 11 16, 13:20)
jo jooo.. cia is situ "svariu" svetainiu... kompiuteristas sake, kad Delfy, *infected* , aruode, ir panasiuose puslapiuose paspaudus x virusas isisukdavo...
kokį x?
Papildyta:
nors šiaip pas mane antivirusinė būna pagauna trojanus, nors nemokama avg... bet kaip kada
oi, Juperi, ne kas. gaila uzfiksuotu akimirku
vienam mano kompe Nortonas sugaude, o kitam buvo usluzes, bet sudejau nauja antivirusine -isvale.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 11:59)
Tai šiaip galėtumėt bg kartu su Selma pirkt. Ji iš Zarasų, tai čia šalia eveik gi.
Šelma su malonumu jungtusi
QUOTE(Juperi @ 2011 11 16, 13:24)
Ojej
Šelma, tame ir beda, kad nemoku
o kažin dviem kooperuojantis jau apsimoka siuntimas?
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 16, 16:53)
Merginos pa ruskam as moku:)
Ach vat kame reikalas, štai kodėl savaitgalį mano antivirusinė Avast pareiškė man, kad pagavo kažkokį virusą. Dideliausią pranešimą išmetė ant ekrano.
Šelma, jei siųsit vilnelės iš BG prisidėsiu su keliais kg, besotė geros vilnos atžvilgiu esu
Šelma, jei siųsit vilnelės iš BG prisidėsiu su keliais kg, besotė geros vilnos atžvilgiu esu
Tai, Karalyste, pabusi musu organizatoriumi?
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 16, 14:53)
Jekaterina angliškai puikiai moka
QUOTE(Juste-G @ 2011 11 16, 15:53)
Merginos, kiek kilų reikia imti mažiausiai, kad apsimokėtu?
QUOTE(karalyste @ 2011 11 16, 16:09)
Jungsies
QUOTE(Ronet @ 2011 11 16, 16:27)
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 16, 17:13)
Aš ne