Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 24 tema

labukas 4u.gif

gal teko katrai plyteles voniai pirkti ? Idomu kokios ten kainos laikosi g.gif
Atsakyti
kokia bendzino kaina lenkijoje? neimanoma rasti normalios info
Atsakyti
Tesco korteliu ir mums nedave, pasake, kad cia lenkams tik schmoll.gif Buvom sestadieni su drauge uzleke... siek tiek nusivylem, nes daug ko neradom, ko tikejomes isreklamuoto laikrastuke, matyt daug ka isnese atidarymo diena doh.gif Siaip zaislu vaikams tai tikrai nemazai yra. o ir kai kuriu prekiu neskanavo kasoje, tai teko palikti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anzelikiene: 24 lapkričio 2011 - 22:50
siandien buvom suvalkuose. Tesco labai patiko. Kaufland'as nezinau kaip beisgyvens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2011 11 23, 09:31)
Vaziuotjant nuo Klavarijos puse bus didelis reklaminis stendas kur reiks sukti i desine, tik kas vaziuosit su navigacija, neveskit adreso TURTA-TARTAK, sis kaimelis yra toliau nuo skerdyklos, pati skerdykla bus kaireje kelio puseje smile.gif

didelis dėkui 4u.gif

QUOTE(neducio mamyte @ 2011 11 24, 16:12)
prisiskaiciau cia visko pas jumis:) permeciau zurnaliuka lenku,susidare nuomone kad nieko ten nepigiau g.gif pas mus per akcjas pigiau gali rasti...o planavom vaziuot kita menesi kazin ar verta  g.gif

jums truputį geriau , turit bazyts, ten daug maisto pigiau, o mum taip nėra, todėl ar važiuoti kaunan, ar į suvalkus bent man tas pats, tai aš pakaitom renkuos. tikrai iš toliau važiuojant vieniems reikai labai gerai apsvarstyti, nes ne visada gausis viskas pigiau.
Atsakyti
Sveikos, sestadieni vaziuojame i balstoge, gal kas zinot kur galima butu ten rasti konditeriniu dazu ?
Atsakyti
QUOTE(braskexxx @ 2011 11 23, 21:37)
nusivyliau tesco brangiau  viskas negu visose lenku parduotuvese, bet jai akcijai tada tikrai nebloga, pasiemiau karbonadine mesa kuri suo metu kainuoja 14zlotu 1kg  bet kasoi  netvarka, neskanuoja kitoi  kasoje taipat teko atsisakyti
o  del nuolaidu korteliu pasake kad duodami tik Lenkam

QUOTE(anzelikiene @ 2011 11 24, 23:49)
Tesco korteliu ir mums nedave, pasake, kad cia lenkams tik schmoll.gif  Buvom sestadieni su drauge uzleke... siek tiek nusivylem, nes daug ko neradom, ko tikejomes isreklamuoto laikrastuke, matyt daug ka isnese atidarymo diena  doh.gif  Siaip zaislu vaikams tai tikrai nemazai yra. o ir kai kuriu prekiu neskanavo kasoje, tai teko palikti  doh.gif

Na kiek žmoniu tiek nuomoniu, bet nežadu i TESCO daugiau vaziuot- jokio stebuklo nėra, tai ir kortelė nereikalinga lotuliukas.gif Kaip ir raset, akcijines mesos niekaip nenuskanavo... Ko reikejo nusipirkom kitur ir už padoresne kaina.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi TESCO nepaliko įspūdžio-kainos tikrai nemažos, o ir kažko labai ypatingo nėra. Jei važiuojant pirkti tik maisto, tai tikrai nėra konkurentas Kauflandui ar Boružėlei. Čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Sveikos, planuojam vaziuoti i Suvalkus noriu pasiklausti, ta skerdykla prekiauja tik kiaulienos skerdiena? Kaip suprantu ten neispjaustyta mesa prekiauja, ar yra koks numatytas minimalus perkamos mesos kiekis? Beje, gal esate kas buve PIKO - MĖSOS BAZĖJE neseniai, kokios ten kainos ar eiles labai dideles?
Ir kreipiuosi i mamytes, kurios perka DADA saskelnes ar jos kokybiskos,gerai sugeria ar verta pirkti?
Aciu uz info 4u.gif Atleiskit jei pasikartosiu su klausimais, tiesiog nespejau visu psl perskaityti, mazyle neleidzia tiek prie kompo sedeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2011 11 25, 11:01)
Sveikos, planuojam vaziuoti i Suvalkus noriu pasiklausti, ta skerdykla prekiauja tik kiaulienos skerdiena? Kaip suprantu ten neispjaustyta  mesa prekiauja, ar yra koks numatytas minimalus perkamos mesos kiekis? Beje, gal esate kas buve PIKO - MĖSOS BAZĖJE neseniai, kokios ten kainos ar eiles labai dideles?
Ir kreipiuosi i mamytes, kurios perka DADA saskelnes ar jos kokybiskos,gerai sugeria ar verta pirkti?
Aciu uz info  4u.gif  Atleiskit jei pasikartosiu su klausimais, tiesiog nespejau visu psl perskaityti, mazyle neleidzia tiek prie kompo sedeti biggrin.gif

Aš galiu pasidalinti savo nuomone dėl Dada sauskelnių. Kai pirkau jas Lietuvoje už 30 lt, tuomet galvojau, kad daugiau nepirksiu, nes pampers (angliskos, norvegiskos) man buvo tikrai geresnes, o kaina jų nelabai skyrėsi (ieškodavau kur nusipirkti pigiau). Bet kai jos kainuoja pavertus litais 22-23 litais, tai sakyčiau kaip už tokią kainą geros, todėl ir vėl jas pirkau. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2011 11 24, 21:34)
labukas  4u.gif

gal teko katrai plyteles voniai  pirkti ? Idomu kokios ten kainos laikosi  g.gif

Esu visai neseniai parašius savo nuomonę šiuo klausimu šitoje temoje:
http://www.supermama...?...58902&st=24

Na gal pasirinkimas Lenkijoje didesnis.
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2011 11 25, 10:01)
Sveikos, planuojam vaziuoti i Suvalkus noriu pasiklausti, ta skerdykla prekiauja tik kiaulienos skerdiena? Kaip suprantu ten neispjaustyta  mesa prekiauja, ar yra koks numatytas minimalus perkamos mesos kiekis? Beje, gal esate kas buve PIKO - MĖSOS BAZĖJE neseniai, kokios ten kainos ar eiles labai dideles?
Aciu uz info  4u.gif  Atleiskit jei pasikartosiu su klausimais, tiesiog nespejau visu psl perskaityti, mazyle neleidzia tiek prie kompo sedeti biggrin.gif

Piko buvau trečiadienį, vaikščiom du lietuviai ir daugiau nieko tongue.gif kainos tikrai normalios.
Dada sauskelnes perka mano brolienė sakė jai patinka.
Atsakyti
o kokios kainos saldainių, kavos, šampunų, dantų pastų, muilu ar apsimoka pirkti?Kur geriau pirkti pav higienos prekes ,vaisius ,maisto produktus važiuojant sekmadieni kaip supratau sekm joks turgus ten nedirbs schmoll.gif ,reikia batu. Gal kas važiuos gruodžio mėn ten ir norės paimti viena kompanjonė iš Vilniaus?
Atsakyti