QUOTE(uolma @ 2011 12 07, 18:01)
O JŪS NAUJOKĖS bent galit atidžiai perskaityt pirmą puslapį kur visa bendra info ten parašyta ir dar bent kelis paskutinius temos puslapius. Nes paskum ir gaunasi marazmai 5 tomų, kas antram puslapyje tie patys klausimai ir atsakymai.
Jei man rūpi info, tai pirmiausia ir perskaitau kas jau parašyta, o nepuolu klaust tik atsidarius temos.
O dabar aš turiu klausimą, ar jau yra kur pirkti natūralių kailinių Suvalkuose , kur ir kokia kaina?

O dabar aš turiu klausimą, ar jau yra kur pirkti natūralių kailinių Suvalkuose , kur ir kokia kaina?
Dėl kailinių tai žiūrinėjau , bet nieko nemačiau, nes irgi aktualu. Manau irgi , kad reikai iki belostoko varyti.
O suvalkuose žiūrinėjom pavasarį vyrui striukės odinės tai, galiausiai irgi varėm į belostoką, nes man kažkaip tas suvakų turgus permažas

Kad klausimai kartojasi jau daug naudingiau skaityti , nei sapaliones ir svaičiojimus, tam yra paplepėjimų temos. O atsakymų stilius tai reiktų kultūros pasimokyti.

Auge, kad derėtis ten reikia tai žinau, esu pirkusi, bet, kad senai jau beveik metai praėjo, tai įdomu kiek pas juos dabar gramas, aišku jei kas važiuos ten, tai dolerius vežkitės taip labiau apsimoka auksą ten pirkti, kažkodėl zlotais kaina pakyla.