Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 24 tema

QUOTE(uolma @ 2011 12 07, 18:01)
O JŪS NAUJOKĖS bent galit atidžiai perskaityt pirmą puslapį kur visa bendra info ten parašyta ir dar bent kelis paskutinius temos puslapius. Nes paskum ir gaunasi marazmai 5 tomų, kas antram puslapyje tie patys klausimai ir atsakymai.  doh.gif  Jei man rūpi info, tai pirmiausia ir perskaitau kas jau parašyta, o nepuolu klaust tik atsidarius temos.

O dabar aš turiu klausimą, ar jau yra kur pirkti natūralių kailinių Suvalkuose , kur ir kokia kaina?

Dėl kailinių tai žiūrinėjau , bet nieko nemačiau, nes irgi aktualu. Manau irgi , kad reikai iki belostoko varyti.
O suvalkuose žiūrinėjom pavasarį vyrui striukės odinės tai, galiausiai irgi varėm į belostoką, nes man kažkaip tas suvakų turgus permažas g.gif o ten ir pasirinkimas ir kaina skyrėsi, pamenu, kad analogiška striukė kainavo 150 zl. pigiau.

Kad klausimai kartojasi jau daug naudingiau skaityti , nei sapaliones ir svaičiojimus, tam yra paplepėjimų temos. O atsakymų stilius tai reiktų kultūros pasimokyti. mirksiukas.gif

Auge, kad derėtis ten reikia tai žinau, esu pirkusi, bet, kad senai jau beveik metai praėjo, tai įdomu kiek pas juos dabar gramas, aišku jei kas važiuos ten, tai dolerius vežkitės taip labiau apsimoka auksą ten pirkti, kažkodėl zlotais kaina pakyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 07 gruodžio 2011 - 19:55
QUOTE(graazke @ 2011 12 07, 09:56)
Buvom pike , su kainom tikrai nekas doh.gif Patarkit kaip jus ten kainas randat?  Kitų kainų nerašau , nes tikrai daug prirašyta.

Zalios mesos ir paukstienos kaina paklausdavom berniuku, kurie viska sveria, jie jas atmintinai zino. biggrin.gif O desras jau pirkau nieko nezinodama. Patinka - imu. biggrin.gif Buvau su sese, ji taip pat dare. Tai zinokite, viska ka pirkome, buvo labai skanu ir kaina tikrai nepalyginti su musu, t.y. PL zymiai pigiau! thumbup.gif

QUOTE(vasarė @ 2011 12 07, 15:22)
swoon.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Butu juokinga, jei nebutu graudu.
unsure.gif Gaila, kad zmones nesupranta, kai prasai nekartoti tu paciu klausimu.

Mielos ponios ir paneles! mirksiukas.gif
Nereikia galvoti, kad: "o kas cia tokio, jei paklausiu...! ....nepatinka, neskaityk!..."
Prasome buti taip pat korektiskoms toms, kurios tikrai suteikia daug informacijos, kurios kuria sias temas. Kitos tikrai daznai vaziuoja i Lenkija ir daznai uzeina pasisemti naujos informacijos ir ja pasidalinti. Bet vietoj informacijos gauna 10 psl. skaityti tu paciu klausimu.
Apie OBI ir PL laika tikrai sioj temoj buvo rasyta gal net 3 kartus!
Ir nereikia sirsti, jei jums nepatinka kieno nors tonas. Tiesiog VISKAM YRA RIBOS!
Ir kaip sakant "o po manes nors tvanas!" doh.gif A ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar dėl kailinių Suvalkuose, šeštadieniam turgui gal užmestų akį ar yra natūralių kokių ir kokios kainos? g.gif Kažkaip galvoju iki Bialastoko ar apsimokėtų važiuot, ten neaišku kokios kainos?
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Norejau suzinoti, kokios kuro kainos PL?
Nesupykit....visos temos neturejau jegu pabaikt skaityt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2011 12 07, 22:52)
Sveikos mergaites smile.gif
Norejau suzinoti, kokios kuro kainos PL?
Nesupykit....visos temos neturejau jegu pabaikt skaityt wink.gif

Pati nebuvau, tai nzn.
Bet CIA galite patikrinti kainas. Reikia ivesti jus dominanti kuro tipa ir miesta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos 4u.gif
Pora metu jau nebuvom Lenkijoje, gal kuri patars,iekom konkrecios prekes -indaploves, zinom modeli, kaip rasti kur galima nupirkt ir kaina Bialystoke, kad palyginti su musu kainom g.gif kiek per google neivedu tik internetines parduotuves ismeta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 12 07, 19:01)
O JŪS NAUJOKĖS bent galit atidžiai perskaityt pirmą puslapį kur visa bendra info ten parašyta ir dar bent kelis paskutinius temos puslapius. Nes paskum ir gaunasi marazmai 5 tomų, kas antram puslapyje tie patys klausimai ir atsakymai.  doh.gif  Jei man rūpi info, tai pirmiausia ir perskaitau kas jau parašyta, o nepuolu klaust tik atsidarius temos.

O dabar aš turiu klausimą, ar jau yra kur pirkti natūralių kailinių Suvalkuose , kur ir kokia kaina?

buvau N kartu Lenkijoje, tai naujoke nesu, bet va mazazmus tokius skaityt tikrai nesinori, tokius postus tai ir doh.gif Gal reiktu kulturos laikytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara04.: 08 gruodžio 2011 - 08:41
Gerai mergaitės nesipykstame, faktas kad žmonės klausė ir klaus, todėl geriau atsakyti nei išsidirbinėti, man kad ir kas penktame puslapyje tie patys atsakymai netrukdo, aš ir pati jei žiūriu kokią temą tai skaitau max paskutinius 10 puslapių.

Ir nereikia sirsti, jei jums nepatinka kieno nors tonas. Tiesiog VISKAM YRA RIBOS!

Čia teisybė, tad ir nereikia širsti jei kas ką nors paklausė, o ramiai atsakyti. Net ir forumo bendravime yra ribos.

vasara04, pritariu 100 proc. aš irgi nenaujokė važinėjant, važinėjų dar nuo tų laikų kai sienos buvo. O kievieną kart atėjus į temą matyti vargšes sau galvą daužančia labai nemalonu, juolab, kad kitos kurios ir dažniau važinėja po tokių personų postų jau nieko rašyti nenori.

O dabar apie reikalą bigsmile.gif
Žinokit lenkuose yra toki kepimo milteliai su šafranu, nežinau gal kuri esate pirkusi, bet pasisakysiu, kai aš daug kepu tai išbandytas reikalas, labai labai faini, na kepiniai pasidaro tokie geltoni, skanūs, nu žodžiu jei užmatysite pirkite.
Lietuvoje jų yra tik assorti, o vat lenkuose nepamenu kuriuoje parduotuvėje pirkau, todėl įdedu paveikslėlį, ir eji užmatysi griebkite, su paprastais nepalyginsi koks gėris.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2011 12 08, 08:48)

Žinokit lenkuose yra toki kepimo milteliai su šafranu, nežinau gal kuri esate pirkusi, bet pasisakysiu, kai aš daug kepu tai išbandytas reikalas, labai labai faini, na kepiniai pasidaro tokie geltoni, skanūs, nu žodžiu jei užmatysite pirkite.
Lietuvoje jų yra tik assorti, o vat lenkuose nepamenu kuriuoje parduotuvėje pirkau, todėl įdedu paveikslėlį, ir eji užmatysi griebkite, su paprastais nepalyginsi koks gėris.
user posted image

kiba pas mus tokių nėra ?
Atsakyti
merginos buvo rade ir mineje kad skambins i skerdykla del mesos, gal kas skambinote, kaip ten situacija? as norejau paklausti gal kas jau pirkote antis ar kalakutus lenkuose, kaip kainos? gal irgi yra kokia pauksciu ferma aplink suvalkus, kur butu galima paukstienos skerdienos isigyti, butu saunu jei pasidalintumete, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 12 07, 21:49)
Dar dėl kailinių Suvalkuose, šeštadieniam turgui gal užmestų akį ar yra natūralių kokių ir kokios kainos?  g.gif Kažkaip galvoju iki Bialastoko ar apsimokėtų važiuot, ten neaišku kokios kainos?

Prieš beveik mėnesį turguj žiūrėjau, mačiau dviejose vietose. Vienoje vien karakulis su lapės apykakle įvairių spalvų apie 1600-2000 zl., kitoj įvairesni. Pasirinkimas laaaaaaabai skurdus, net pasimatuoti nei vienų nekilo mintis sad.gif Turbūt reikia važiuoti į Belistoką, jei jau norint tokio vertingo pirkinio g.gif Gal situacija dabar kiek pasikeitusi, įdomu, nes ir pačiai aktualu g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 12 08, 10:08)
merginos buvo rade ir mineje kad skambins i skerdykla del mesos, gal kas skambinote, kaip ten situacija? as norejau paklausti gal kas jau pirkote antis ar kalakutus lenkuose, kaip kainos? gal irgi yra kokia pauksciu ferma aplink suvalkus, kur butu galima paukstienos skerdienos isigyti, butu saunu jei pasidalintumete, aciukas 4u.gif

Kauflande pirkau anti pries menesi, kaina buvo 11.99 zl/kg, daug kas pirko, net ir patys lenkai nesdavo po 2-3 vnt blink.gif
Atsakyti