Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 24 tema

QUOTE(Renata123 @ 2011 12 16, 11:16)
Jau 2 ar 3 metus naudoju PL pirktas priemones indaplovei, t.y. tabletes. Bet as perku, tas klasikines, kaip ir pas mus parduodama (Somat, Calgonit). Tai plauna labai gerai, jokiu likuciu nelieka. Nebent pati lekste butu labai purvina ir sudziuve likuciai, nors pas mane taip nebuna, tai nzn kaip isplautu. biggrin.gif
Pl 1 val. atgal, pvz.: jei pas mus 11, tai pas juos 10 val.
Kiek pamenu Piko dirba nuo 5 val. ryto iki 14 val., bet sestadieniais tik iki 12 val. dirba.

mes perkame Lidl parduodamas... tiksliai pavadinimo nepamenu, bet lyg W5... Jos man net labiau patinka nei calgonitas ar somatas... ir kaina per pusę pigesnė...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 12 16, 11:07)
piko butent  neradau tame zemelapiukyje,   matryt blogai ziurejau, atsiprintinau ji..  dar primikit   pas juos  eina 1val atgal nei pas mus ir piko baze nuo keliu ryto  dirba?

soriukas jei buvo rasyta nebesusikonspektavau.. o  pirma i ja noriu nuvaziuoti  blush2.gif

na siek tiek tikrai prastokai ziurejote unsure.gif zemelapyje su surasytom parduotuvem, ten parasyta PIKA tikrai yra (jei ne pagal pavadinima, kadangi ne PIKO, tai bent pagal gatve, tikrai matoma)

PIKO - MĖSOS BAZĖ
Piko dirba nuo 5.00 iki 14.00 val. (Šeštadienį iki 12 val.) Adresas: Warynskiego 41;
is pirmos zinutes (musu laiku nuo 6 val iki 15 val., sestadieni iki 13 val.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 16 gruodžio 2011 - 11:46
taip maciau,perku savo vaikui dabar pastoviai tai ta 350g dezute kainuoja 15.99zl.bet paskaiciavau kad labiau apsimoka pirkti ta 600gr.ji kainuoja 25zl.nezinau ar cia vietoj atsakiau nes dar esu naujoke,bet tikiuosi mergina kuri klause apie nan ras sita zinute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodee: 16 gruodžio 2011 - 12:15
Sveikutės,

Merginos gal ir kvailas klausimas Lenkijai, žinant jų religingumą, bet jei žinote kas tiksliai ar važiuosite artimiausiomis dienomis , gal galite pažiūrėti, gal kokie užrašai bus ant parduotuvių --- ar pirmą dieną Kalėdų Suvalkuose dirbs didieji prekybos centrai tokie kaip Kauflandas

Taip jau mums iškrito kad važiuojam į tuos kraštus per Kalėdas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Čoklit @ 2011 12 16, 00:25)
buvau sestadieni lenkijoje, apipirkau, nu bet zmoniu...jura;) As maisto visad vaziuoju i auchan'a. man ten super, tvarkinga grazu malonu. dar turiu ju

Čia yra Suvalkuose ar jūs kalbate apie Bialystoko auschaną ???
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 12 16, 12:43)

Čia yra Suvalkuose ar jūs kalbate apie Bialystoko auschaną ???

Suvalkuose Auchan'o nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 12 16, 11:21)
aciu 4u.gif
o kokia kaina ju? ir kiek vnt?

Oi dabar net nzn kiek jie kainuoja. Jau ziuriu ir pas mus daro nuolaidas ir dideliom pakuotem prekiajat, o dar pries 2-4 metus, tai buvo mazytes dezutes su didelem kainom.
Istraukiau dabar sena saskaita-faktura (10 metu, 10 men.), tai:
Calgonit 38,25 zl – 90 vnt.
Somat 57,10 zl – 120 vnt.
Atsakyti
http://img5.imagesha.../suwalkizb4.jpg
as cia piko ieskojau, ir ner sad.gif
ok einu kitaip ieskoti smile.gif tai pas mus laikas gaunas +1h liuks, jei mes busim musu laiku ten 9 tai pas juos bu tik 8 smile.gif ar gerai daejo?
Papildyta:
Skerdykla :
Marius Rudzevicz
Ignatowizna 5,
16-406 Rutka Tartak
tel. 87-568-72-89
502-482-255
LT+48 509 526 051

panos, o sita mesine suvalkuose ar tas rutka tartak kazkur uz suvalku? jei me snuo lazdiju atavziuosime tai kur ja rasti? blush-anim-cl.gif
Papildyta:
radau jau kad netioli kalvarijos sienos...

patarkit prasau, ar tam mariui i skerdykla geriau siandien pasukti kad paliktu mesos pora puskiauliu ar ryt geriau?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 12 16, 16:27)
[Papildyta:
Skerdykla :
Marius Rudzevicz
Ignatowizna 5,
16-406 Rutka Tartak
tel. 87-568-72-89
502-482-255
LT+48 509 526 051

panos, o sita mesine suvalkuose ar  tas  rutka  tartak kazkur uz suvalku? jei me snuo lazdiju atavziuosime  tai kur ja rasti? blush-anim-cl.gif

Vaziukit link Kalvarijos muitines,bus miestelis Sipliskes ir pries sviesofora i kaire.Reikes dar apie 7km pavaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 12 16, 16:33)
http://img5.imagesha.../suwalkizb4.jpg
as cia piko ieskojau, ir ner sad.gif
ok einu kitaip ieskoti smile.gif tai pas mus laikas gaunas +1h  liuks, jei  mes  busim musu laiku ten 9 tai pas juos bu tik 8 smile.gif ar gerai daejo?

Apvedziau raudonai Piko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 12 16, 11:12)
Zalio lapo reikia  mirksiukas.gif  Butent del savo saugumo mirksiukas.gif

Teises seno pavyzdzio negalioja  mirksiukas.gif Mano isduotos 1998 , jos be galiojimo termino, e mano paraso ant ju ..,  bet vat kitur jos ir netinka, tik Lietuvoj kolkas galioja... .. Vakar  del dokumentu patikrinimo buvau sustabdyta policijos . Specialiai paklausiau del savo teisiu galiojimo Lenkijoje. Tai ir pasake ,kad Lenkijoj galioja tik naujo pavyzdzio teises, nes nuo senu teisiu  ,Lenkijoje jie kompe nemato duomenu .. Todel gali netik nubausti, bet net gi islaipinti, neleisti isvaziuoti, turetu uz sienos ,Lenkijoj vairuoti turintis naujas teises... va taip va vakar dede policininkas man isdeste ...
Visad vaziuodavau su drauge i Lenkija, bet jau galvoju ir as pasikeisti... nes buna kad drauge ir negali vaziuoti, kad ir dabar pries sventes norejom varyt,o jos vaikiukai susirgo...

Del teisiu seno pavyzdzio: bent jau siu metu pavasari jos puikiausiai galiojo Lenkijoje - mano vyras turi 1999 m. isduotas irgi be jo paraso ir galiojimo datos, tai sustabdziusi Lenkijos policija jokiu priekaistu neturejo ir tikrai neislaipino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 12 16, 15:33)
patarkit prasau, ar tam mariui i  skerdykla geriau siandien pasukti kad  paliktu  mesos    pora puskiauliu ar ryt geriau?

Kiek atsimenu, tai forumietes pries vaziuojant skambino, ten yra zmogus, kuris kalba lietuviskai. Ir nepamirskit, kad dabar pries sventinis laikotarpis, tad manau - paskambinti butina, nes dabar norinciu mesu tikrai labai daug, o ir patys nenusivilsite.
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2011 12 16, 15:37)
Apvedziau raudonai Piko
user posted image

matau jau doh.gif aklam sako ir kontaktiniai lesiai nepadeda doh.gif
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 16, 16:39)
Kiek atsimenu, tai forumietes pries vaziuojant skambino, ten yra zmogus, kuris kalba lietuviskai. Ir nepamirskit, kad dabar pries sventinis laikotarpis, tad manau - paskambinti butina, nes dabar norinciu mesu tikrai labai daug, o ir patys nenusivilsite.

va va... ryt jauciu pasuksiu kai pl busim kad paliktu pora koju blush2.gif

aciukas.
Atsakyti