Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(egllute @ 2011 12 05, 10:12)
aha, cia tai tikrai
Ar dalyvaujate konkurse? Visai neblogi prizai ax.gif

čia tam su žaislais? ne, nes neturiu geros foto. Net negalėčiau predenduot į laimėjimus biggrin.gif
Atsakyti
apie kokius traukinius jus cia kalbate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 12 05, 09:58)
apie kokius traukinius jus cia kalbate? rolleyes.gif

apie toki http://duplo.lego.co...r Set/5608.aspx
Pastebejau, kad memeltoys nebera pardavime...

* * *
Tarp kitko... man pakeite nick'a (buvau kursuotoja) clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 05 gruodžio 2011 - 10:54
QUOTE(egllute @ 2011 12 05, 11:45)
* * *

O kodel cia tuos nickus keicia blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2011 12 05, 10:45)
* * *

aa cia maziukams duplo, galvoju kokie cia traukinukai tokie pigus biggrin.gif
O ,kad nicas pakeistas as pastebejau pagal siuos saldainiukus lotuliukas.gif galvoju arba kazkas pavoge saldainiukus arba pakeistas nicas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2011 12 05, 10:12)
Ar dalyvaujate konkurse? Visai neblogi prizai ax.gif

Bet laimet juos reikia doh.gif . Ikeliau nuotrauka, nors kazkokios isskirtines labai ir kokybiskos neradau tarp turimu... bet nors sudalyvausim smile.gif . Turetum pazint mano abu.
Sudetinga jau broliui zaist su lego daros... tai ant musu lovos vidurio kraustos, tai ant stalo kokio... bet viskas tik dienai - tenka nukraustyt vel vakare...Sese viska ciumpa, bet kur nebepadesi - pasiekia doh.gif . kaledoms traukinio begiu uzsiprase... tai nezinau, ka jis su jais darys g.gif , ner kur statyt trasos... lova - ne geriausias variantas, greit atsikabina begiai - reikia kietesnio pagrindo...o ant stalo vietos tiek ner...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 05 gruodžio 2011 - 11:30
QUOTE(Natele @ 2011 12 05, 11:17)
O kodel cia tuos nickus keicia  blink.gif ?

paprasiau, kad pakeistu. Is pradziu to nick'o norejau, bet buvo uzimtas, paziurejau, kad nenaudojamas tai ir uzsiprasiau sito. Kursuotoja tai netycia tiko registruojantis, nes kiek vedziau tiek uzimti buvo, o ta ant durniaus irasiau ir tiko doh.gif
QUOTE(Kristin @ 2011 12 05, 11:26)
aa cia maziukams duplo, galvoju kokie cia traukinukai tokie pigus biggrin.gif
O ,kad nicas pakeistas as pastebejau pagal siuos saldainiukus lotuliukas.gif galvoju arba kazkas pavoge saldainiukus arba pakeistas nicas biggrin.gif

skanus saldainiukai smile.gif

QUOTE(Natele @ 2011 12 05, 11:27)
Bet laimet juos reikia  doh.gif . Ikeliau nuotrauka, nors kazkokios isskirtines labai ir kokybiskos neradau tarp turimu... bet nors sudalyvausim  smile.gif . Turetum pazint mano abu.
Sudetinga jau broliui zaist su lego daros... tai ant musu lovos vidurio  kraustos, tai ant stalo kokio... bet viskas tik dienai - tenka nukraustyt vel vakare...Sese  viska ciumpa, bet kur nebepadesi - pasiekia  doh.gif . kaledoms traukinio begiu uzsiprase... tai nezinau, ka jis su jais darys  g.gif , ner kur statyt trasos... lova - ne geriausias variantas, greit atsikabina begiai - reikia kietesnio pagrindo...o ant stalo vietos tiek ner...

Ar jau patvirtino nuotrauka? nerandu as jos ax.gif ... jau radau smile.gif Oho koks miestas bigsmile.gif
O sako, kad mazieji nuo dickiu kencia, pas jus namuose viskas atvirksciau biggrin.gif As turbut tokiu atveju ieskociau tvoreles nuo mazyles, kad dickis turetu savo kampeli, tik gaila, kad Pabaliu turgaus aukcione nebebuna ju papigiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 05 gruodžio 2011 - 11:40
QUOTE(egllute @ 2011 12 05, 12:36)
paprasiau, kad pakeistu. Is pradziu to nick'o norejau, bet buvo uzimtas, paziurejau, kad nenaudojamas tai ir uzsiprasiau sito. Kursuotoja tai netycia tiko registruojantis, nes kiek vedziau tiek uzimti buvo, o ta ant durniaus irasiau ir tiko doh.gif

skanus saldainiukai  smile.gif
Ar jau patvirtino nuotrauka? nerandu as jos  ax.gif ... jau radau smile.gif  Oho koks miestas  bigsmile.gif
O sako, kad mazieji nuo dickiu kencia, pas jus namuose viskas atvirksciau biggrin.gif As turbut tokiu atveju ieskociau tvoreles nuo mazyles, kad dickis turetu savo kampeli, tik gaila, kad Pabaliu turgaus aukcione nebebuna ju papigiai unsure.gif

Jei sunus turetu atskira kambari, tai padetu ir durys doh.gif , bet kolkas taip ner, tai neiseina neit i viena is ju per diena, kai visi reikalingi daiktai abiejuose kambariuose... verysad.gif. O tvoreles neuztversi vidury kambario...
Atsakyti
aš tai šanuolė (pasigirsiu, nuo kuklumo nenumirsiu hihihi.gif ), nugi sustačiau vaikam eilinį sykį policijos nuovadą. Tai per tą patį vakarą dar 5 kartus sugriovė doh.gif mažajam sunkvežimis į garažą nelindo bash.gif: bet nieko, dabar jau ramiau žaidžia, nes pagrasinau, kad jei dar "patvarkys", vėl supakuosiu ir nebeduosiu hihihi.gif suveikė. Bandžiau ir dalį kitų statyt, bet šitie be prošvaiščių - pernelyg daug detalių turim ir kai reikia būtent kažkokios konkrečios, kuri yra tik viena doh.gif schmoll.gif tai dabar jungiam fantaziją ir statom savaip. Bent jau būtų detalių nesumaišę doh.gif
Atsakyti
Sveikos, padėkit verysad.gif
Gal matėt kur Vilniuj pirkti Lego Belville?
Atsakyti
va ziurekit jau galima pasiziuret kas bus isleista 2012 metais is lego duplo http://www.brickset....amp;theme=Duplo aiku dar ne visur foto yra, ziuriu labai zoosodas bus pleciamas, daug rinkinuku ta tematika
Atsakyti
2012 mergaitem isleis daug nauju rinkinuku smile.gif
Atsakyti