bet, sakyciau, siauresniam zaideju ratui skirta, nes ne visi domisi, o ir kaina, jei pilna, tai tikrai labai auksta... Kaip ir visu su filmais susijusiu rinkiniu kainos - uzkeltos...
siandien rimi nuziurejau, kad labai nemazai rinkiniu yra su ~40% nuolaida. nors bendrai vertinant tai asortimentas skurdokas
uzkliuvo kad puse lentynu nukrauta vien ninjagais
o beje siandien maximoj (vienoj didziausiu vilniuje) bandziau paieskoti UNICO rinkinuku is hello kitty serijos ir ka... nei vieno unico konstruktoriaus nera
gal nusprende nebeprekiaut, issipardave likucius ir tiek ziniu...

o beje siandien maximoj (vienoj didziausiu vilniuje) bandziau paieskoti UNICO rinkinuku is hello kitty serijos ir ka... nei vieno unico konstruktoriaus nera

QUOTE(syu @ 2012 01 31, 22:59)
siandien rimi nuziurejau, kad labai nemazai rinkiniu yra su ~40% nuolaida. nors bendrai vertinant tai asortimentas skurdokas
uzkliuvo kad puse lentynu nukrauta vien ninjagais
gal nusprende nebeprekiaut, issipardave likucius ir tiek ziniu...

Pas mus vos keli rinkiniai su 40 ir mazesne nuolaida. O pries tai buvo gerokai daugiau. O is lentynu staigiai

Is hello kity tai pas mus irgi nebera - tuos nukainuotus greit ispirko. Like tik unico su zuikiais - vienas su tuo traukinuku 25lt, o kitu su semos namuku ar malunu

O ar yra kokia nors internetine parduotuve, kur butu galima nusipirkti kazkokia tai Lego figurele ar detale?
QUOTE(egllute @ 2012 02 01, 20:19)
O ar yra kokia nors internetine parduotuve, kur butu galima nusipirkti kazkokia tai Lego figurele ar detale?
yra "visaturys" ėbay.com

QUOTE(Vike @ 2012 02 07, 21:27)
ta tai zinau

QUOTE(egllute @ 2012 02 07, 21:41)
ta tai zinau
bet lyg ir kazkur maciau, kad kazkas rase apie kazkokia parduotuve, bet dabar niekur nerandu. Turbut, kad ir nebereikia 

gal minėjo www.lego.com, bet man pigiausia pirkti per ebay.
QUOTE(Vike @ 2012 02 08, 12:49)
gal minėjo www.lego.com, bet man pigiausia pirkti per ebay.
nebeprisimenu kuri svetaine buvo, bet lego.com nepardavineja ko norejau
QUOTE(egllute @ 2012 02 08, 15:56)
nebeprisimenu kuri svetaine buvo, bet lego.com nepardavineja ko norejau
Duplo tikrai po detale nepardavineja, o ir smulkias lego tik tam tikras, tikrai ne visas detales...
Nerandu to psl... Rinkinukas jau pas mane

QUOTE(Natele @ 2012 02 08, 15:30)
Duplo tikrai po detale nepardavineja, o ir smulkias lego tik tam tikras, tikrai ne visas detales...

tai ir nebereikia man tos detales

Kaip gerai

QUOTE(Natele @ 2012 01 27, 14:45)
Pas mus nebuvo tokios nuolaidos, bet vistiek lego visai pasirinkimo neber...
Papildyta:
Pas mus sitie ir dar tie su zuikiais unico rinkinukai dabar dar beveik perpus nukainuoti
. Sitas 17Lt.
Dar seno modelio ninjagu dvigubas kompl. su arena 30Lt.
Papildyta:
Pas mus sitie ir dar tie su zuikiais unico rinkinukai dabar dar beveik perpus nukainuoti

Dar seno modelio ninjagu dvigubas kompl. su arena 30Lt.
tai kur aš buvau, kad nemačiau

QUOTE(Reginiukas @ 2012 02 08, 21:34)
Kad senokai jau tas buvo