Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Tomawru @ 2012 03 21, 09:35)
sveikos, siandien senukuose 30% viskam , tuo tarpu ir lego, galima rinkinuku idomesniu nusipirkti, ir padu yra

turbut internetu netaikoma g.gif
Atsakyti
man regis internetu netaiko
Atsakyti
o Siauliuose Senuku nebera doh.gif
Atsakyti
Gal Maximoje atsirado mergaitisku rinkiniu 4u.gif Prizmoje jau maciau duplo su princesem smile.gif
Atsakyti
Nuo kokio amžiaus vaikučiai realiai žaidžia su Lego duplo, duplo primo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2012 03 26, 11:13)
Nuo kokio amžiaus vaikučiai realiai žaidžia su Lego duplo, duplo primo? blush2.gif

Mano majazam 1.3m tai jis megdziodamas broli bando kazka daryt bet tikrai dar per sunku sudet lego duplo, bet su masinytem ir gyvuneliais dupliniais jam labai patinka zaisti, o vyresnelis 2.9m tai su duplo jau gan neblogai zaidzia, nors neseniai pradejo, tai manau tikrai tie duplo nuo dvieju su ciut, o primo nebandem
Atsakyti
su primo zaidem nuo metuku kazkur, tiksliai nebepamenu, o su duplo pradejom nuo 1,5 bet trakim bokstus statyt ar kazka ant lentos deliot , tai nuo kokiu 1,9 pradejo
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2012 03 26, 09:43)
Mano majazam 1.3m tai jis megdziodamas broli bando kazka daryt bet tikrai dar per sunku sudet lego duplo, bet su masinytem ir gyvuneliais dupliniais jam labai patinka zaisti, o vyresnelis 2.9m tai su duplo jau gan neblogai zaidzia, nors neseniai pradejo, tai manau tikrai tie duplo nuo dvieju su ciut, o primo nebandem

QUOTE(Tomawru @ 2012 03 26, 09:45)
su primo zaidem nuo metuku kazkur, tiksliai nebepamenu, o su duplo pradejom nuo  1,5 bet trakim bokstus statyt ar kazka ant lentos deliot , tai nuo kokiu 1,9 pradejo

Dėkui, maniškiui dar per anksti ir primo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 03 26, 09:36)
Gal Maximoje atsirado mergaitisku rinkiniu 4u.gif  Prizmoje jau maciau duplo su princesem smile.gif

Pas mus tai nera. Assorti tik maciau duplo.
Atsakyti
Mano berniukas jau ir anksiau bandydavo deti kaladeles, bet kartas nuo karto tik pasisekdavo uzdeti viena ant kitos, o paskui labai staigiai (1 m. 4 men.) pradejo statyti bokstus bigsmile.gif as labai nustebau, nes maniua, kad tik kokiu 2 metuku tai darys. O iki metuku zaisdavo su masinom, bet jam nedidelis skirtumas (turbut) ten Duplo ar siaip kokia, nors dazniausiai paimama budavo Duplo policijos mikriukas, gal del patogumo stumiant o gal del puikaus riedejimo g.gif
Atsakyti
Parduodu paprasta konstruktoriu. Dideles detales, galima sudeti trasa.
Viso 67 dideles detales (ieina ir detales trasai)
1 traukinukas 1 vagoniukas
2 mazos masinytes
11 duru ir langu.

uz viska noreciau 40lt (kainyte galima derinti), galiu siusti jusu saskaita.
Paveikslelio nemoku ikelti tai idedu nuoroda

http://public.fotki....t/dscf3604.html
4u.gif
Atsakyti
cia skelbimuku nededam , cia tik plepam blush2.gif
Atsakyti